- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Egy ismerősömnek ajánlottam ezt a tabot, de sajnos nem volt lehetőségem, hogy magam is szemügyre vegyem, mivel azóta elutazott és fél évig nem is tér haza.
Második készüléket keresek, de árban és minőségben nem találtam meg a számomra megfelelőt. Ha csak egy hangyányit apróbb lenne, azonnal lecsapnék rá, de még így is birizgálja a fantáziám. Valamiért nagyon szimpatikusnak találom. Egyébiránt attól tartok, hogy nem teljesen úgy funkcionál, mint ahogy azt elvárom tőle. Tulajdonosa voltam egy Huawei S7 Slimnek két éven keresztül. Kompromisszumokkal ugyan, de elfogadható szintet hozott. Elég határozottan kellett hozzányúlni, hogy érzékelje az érintést és nem is volt egy sebesség bajnok. Nem ismerem az MTK-val szerelt gépeket, lehet róluk hallani mindenfélét. A telefonom note2, a tabletem transformer tf300t, kíváncsi lennék ezekhez képest mit tud nyújtani.
Ja, és a GPS pontosság elsődleges szempont, Ingress mániás vagyok és ott nem árt, ha azt a helyet mutatja, ahol valójában vagyok. Valaki bepróbálná az alkalmazást, ha nagyon szépen megérem?
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vicces képek
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest