Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesa23
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Írtam a Wayteq-nek is a jelenségről, és mellékeltem a képet is! Azt mondták, hogy mivel ha pont szemből nézem a készüléket akkor ez nem látszik, ezért ez nem hiba, ezek ilyenek, és ha cserélnék akkor is ilyen jelenséggel találkoznék, de ha gondolom küldjem el nekik bevizsgálásra, és majd kiderül!
Nehezen hiszem el, hogy ezek ilyenek! Másnak is ilyen?Nagyon örülök ennek az egésznek, ugyanis karácsonyi ajándék lenne a készülék, de így most nem tudom mi lesz vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest