- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc bubu
csendes tag
Üdv! Az ADB, ha jól csináltam, akkor nem indul. A recoveri lát mindent, külső-belső SD-t is, szépen lehet benne böngészni, de csak azt. A driver gépre dugáskor elindul, pittyen is, majd rövid idő után kilép. Felkiáltójel van benne. Ha a recoveriben vagyok, van ott egy adb-s menü. Ha arra lépek és elindítom, majd a billentyűzetet a kihúzom, és a gépet a PC-vel összedugom, akkor a driver az eszközkezelőben írja is az xtab 7q gps nevet, de ott is (felkiáltójel vagy kérdőjel van, nem is tudom, melyik. Itt megakadtam. Lehet, hogy a driver nem is kompatibilis a win 8.1-el. A recoverit nem lehet SD-ről telepíteni a már rajta levő recoveryvel?
-
mc bubu
csendes tag
A felnyitott hasú droid megjelenésekor egy rövid nyomás a bekapcsológombon, és megjelenik a recovery. Ha be van dugva az USB-s billentyűzet, annak a hangerő le gombjának és a bekapcsológomb együttes nyomásával indítom a gépet, akkor a billentyűzet hangerő le és fel gombjának használatával kezelhető a recovery. Szépen használható. Mondjuk, külső SD kezelését nem próbáltam, de a belsőn szépen körül tudok nézni.
-
mc bubu
csendes tag
Köszönöm szépen. Mindenképpen letöltöm. Az ADB kapcsolatot már próbáltam, nem sikerült hangerőgomb hiánya miatt, feltételezem. A billentyűzeten levő hangerőgomb USB kapcsolattal működik, így viszont az USB foglalt. Állítólag lehet recoveryt cserélni SD-ről is. Talán ez lehet nálam a megoldás.
-
mc bubu
csendes tag
Üdv!
WAYTEQ XTAB 7Q (XTAB7Q-GPS_V1.01) készülékem lehetőség szerinti gyári visszaállítását szeretném megcsinálni. Csak a recovery menü illetve a hanyatt fekvő droid jön be, innen nem megy semerre.Elvileg lehet rá rom, ami SD kártyáról kezelhető. Nem igazán találok erre megoldást, sajna a recoveryből induló gyári visszaállítás sem működik. A készülék rootolt volt, és tökéletesen is működött. Én csesztem el valamit a rendszerben. A recoveryből elérhető az SD kártya. Nincs rajta hangerő gomb, de USB-s billentyűzet hangerő gombjaival simán kezelhető a recovery.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest