- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mewryck
tag
nemsikerült(titanium backup szerint),ez a hibaüzi:
sajnálom,nem sikerült megszerezni a root jogokat.Az alkalmazás *nem* fog működniKérem ellenőrizze,hogy a ROM rootolva van-e és próbálja újra.
Ez a próbálkozás a "/system/xbin/su" parancs használatával történt.
adb driver fent,hibakeresés bepipálvaaz átpartícionálást megcsináltam korábban,az gond nélkül lefutott(6-0 verzió)
-
Mewryck
tag
-alapból rootolt a tab?
Fogalmazzunk úgy, hogy adb-n keresztül elérhető a root jog.
"User"-hez tartozó root jogot csiholni kell, igyekszem beintegrálni a módosító programba.
->ez kb mikorra várható?(microsd kártya ma nem jött meg,így nem állok neki)-rendszer mentést érdemes csinálni az átpartycionálás elött?
Milyen rendszermentésre gondolsz? (Mivel csinálnád?)
->jelenlegi (gyári) állapot lementésére(szűz rendszer,nincs semmi pluszban telepítve,se gmail account hozzáadva) ;[hasonlóra gondoltam,mint pl windows esetén acronis true image]
mentésre rootolot tab esetén gondoltam,vagy a gyári visszaállítás esetén is ugyan ezt éném el?-multiuser aktiválás a módosító progiban csak az átpartícionálás után?(két felhasználó lenne,ha rootolva lesz,mindkét usernél lesz root?)
-
Mewryck
tag
Hali!
Ma hozta a futár a 7Q tabletet,gyorsan kipróbáltam,frankón működik,viszont a töltőt nem tudom rendesen beledugni,kb 3-4 mm-re kilóg a csatlakozó,nem fix,mihelyst megmozdítom a tabot,kicsúszik,a töltés megáll...próbáltam egy kicsit erősebben nyomni,megmozgatni,de nincs változás...valaki járt már így?ha nemsikerül megoldani ezt a problémát,nem lesz karácsonyra meglepi
Üdv!
szerk.:sikerült beljebb tolni a csatit és tölt is,bár sokat kellett "játszani",mire sikerült
este nekiesek az átpartícionálásnak,addig is egy pár kérdés:
-alapból rootolt a tab?
-rendszer mentést érdemes csinálni az átpartycionálás elött?
-Javítás az Android 4.4.2 KitKat microSD kártya kezeléshez->ez kell az átpartícionálás után is,vagy ez közben megoldódik?egyenlőre ennyi,ha valami nemsikerült,jelzek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest