Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
v_atis
tag
oké csak az ipad 4 90-100 körül kezdődik ott meg azért már csak elvárás hogy ne kelljen kompromisszumot kötni semmilyen téren. azt szerintem senki se állította hogy tökéletes a wifi ezen a gépen. jelen esetben pedig akkor egy másik hasonló áru készülékkel kell összevetni, ahol mondjuk lehet a wifi erősebb lesz csak az android döcög majd...
-
v_atis
tag
-
v_atis
tag
válasz
csikicsoki #989 üzenetére
részben én is könyv olvasás miatt vettem ezt a fajta gépet. mióta megvan már vagy 4-5 könyvet elolvastam. szemem nekem nem fáradt el olvasás közben. volt olyan is hogy nem a legjobb minőségben sikerült beszerezni az adott könyvet de akkor se volt gond. mondjuk részemről a leghosszabb idő amit folyamatos olvasással töltöttem az kb 1,5 óra volt.
-
v_atis
tag
milyen távolságra lennél a routertől na meg hány fal választana el?
nekem itthon a földszinten van a router az emeleten használom a gépet. laptop telefon egy csíkra van a teljestől ez kettőre.munkahelyen olykor 3-4 fal is közbe "szól" igaz ott a router is erősebb de egy csík mindig akad. szóval annyira nem vészes, lehetne jobb de nekem teljesen használható.
-
v_atis
tag
válasz
Mercutio_ #331 üzenetére
kijelzővédő fóliából szerintem teljesen jó az ami rajta van. nem tudom másnak milyen nekem szinte tökéletesen van rajta két apró buborék van benne egyébként hibátlan.
karomat teljesen kinyújtva is el tudom rendesen olvasni a megnyitott könyvet úgy hogy nem nagyítottam a szövegen. így szerintem ez teljesen jó lehet idősebbeknek is.
-
v_atis
tag
gombok lötyögéséről vagy a cikkben vagy a videóban volt szó. ha nem is ezen az oldalon de én valahol azt tuti olvastam. valamint a hangot is mondták többen mint negatívum. élességet viszont én nem tapasztaltam majd végig simítom már.
illetve írtak wifi gyengeséget is hála a upcnek most nem tudom eldönteni nekem van még a gyengébbnél is gyengébb illetve rosszabb vagy a szolgáltató a ludas. ráadásul most a melóhelyen is döcög a wifi szóval ez még a jövő zenéje lesz.
-
v_atis
tag
volt egy kérdés hogy oldalán is van e fém. igen van rajta. egyébként meg elég jó fólia van elöl és hátul is 1-2 napot kibír tok nélkül is és az ember addig nyugodtan tud nézelődni. maga a gyári tok se olyan rossz. nekem kényelmetlen abban fogni meg kell nézni másnak lehet jó.
akkor pár mondat a gépről:nagyon jó kis kütyü. tegnap átvettem aztán bemenetem a munkahelyre majd ezt sikerült összehozni.
http://kepfeltoltes.hu/view/131121/WP_000188_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
majd még itthon teljesen lemeríteni. wifi az nem csak úgy be volt kapcsolva. playről szedtem játékot programot. gmail levelezés is meg olykor facebook is. fényerő az hol teljesen fel volt véve hol pedig automatikus. pendriveról néztem videót. hiba nem volt benne. akárhova tekertem megállítottam majd újra el mindig ment folyamatosan. akkor is ha kis képernyőre raktam és a háttérben meg mondjuk levelet írtam vagy beállítást bogarásztam. jött egyik munkatárs nézegeti azt mondja ez nem ipad. mondom nem viszont olcsóbb és ez se gagyi. videó kicsibe elkezdtem lejátszani majd lépegettem ide oda, nyitogattam apró lag nélkül. majd közöltem vele mindez tokkal együtt nem érte el a 43e forintot. "az fasza"szóval nekem amire kell arra nekem tökéletes.
-
v_atis
tag
na végül ma vettem át a tabletet meg a tokot. hát a tok kicsit csalódás számomra. abba nem kényelmes fogni (mint pl ipadot hasonló tokjában). így az ember inkább kiveszi belőle. viszont azzal meg idővel szerintem majd szépen összekarcolom körba a tabot mivel elég merv műanyagból kell "kicibálni" majd visszarakni.
-
v_atis
tag
mikor megláttam kelzsoca "hétköznapibb" használatának az eredményét hirtelen megijedtem(sokat hezitáltam a wayteq qcr 100/asus memo pad 7 és e között). elsőre kevésnek tűnt. aztán gondolkoztam egy kicsit és tulajdonképpen részben azért kell nekem mert munkahelyen bizonyos műszakokban megül az unalom és ne lumia 800on kelljen már neteznem/filmet nézni/könyvet olvasni. aztán mivel az unalmas műszakok csak 6 órásak és azért dolgozni is kell közben így csak nem gond. na meg van konnektor...
-
v_atis
tag
gyári tokot meg magát a tabletet is megrendeltem ma. elvileg holnap már meg is lesz. akkor megírom majd milyen a tok. illetve ha valakit még nagyon érdekel valami a tablettel kapcsolatban ha tudom kipróbálom és megírom mik a tapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest