Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giot

addikt

válasz kelzsoca #3642 üzenetére

A probléma megoldódott. Tegnap este a töltőről lehúzás előtt, ki lett kapcsolva. Kikapcsolás, és kihúzás után, magától bekapcsolt. Azóta is normálisan működik.
    Lehetséges az hogy megzavarta az akkumulátor szinte teljes lemerülése? :)

Az akadozáshoz annyit tennék hozzá, hogy nálunk akkor kezd el akadozni, amikor a háttérben fut a Facebook chat programja, esetleg frissíti magát az FB program. Az FB applikációt úgy ahogy van ki szoktam kapcsolni az alkalmazás kezelőből chatprogramostól mindenestől.
    Nemrég kb egy hétig itthon voltam, sajnos táppénz, volt időm használni órákat, olvasásra, böngészésre, video nézésre. Miután kikapcsoltam ezt a háttérben futó FB szörnyűséget, gond nélküli volt a használat. Miközben több applikáció futott egyszerre, Ebay, Gmail, Chrome, Fbreader.
    Az érdekes az volt hogy hiába zártam be a chat vagy az FB alkalmazást a futó programok közül, időközönként mindig újraindította magát. Mint utólag megtudtam ez beállítás kérdése, hogy fogadja e az üzeneteket. Így a vége az lett hogy a telepített programok listájánál megkerestem az FB programot, és kényszerített leállással lőttem ki. Így állítva le a teljesen a Facebook programját. Amúgy zsivány hogy annak ellenére hogy nincs a futó programok között, mégis aktív az FB applikáció.

Új hozzászólás Aktív témák