Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
kelzsoca #3642 üzenetére
A probléma megoldódott. Tegnap este a töltőről lehúzás előtt, ki lett kapcsolva. Kikapcsolás, és kihúzás után, magától bekapcsolt. Azóta is normálisan működik.
Lehetséges az hogy megzavarta az akkumulátor szinte teljes lemerülése?Az akadozáshoz annyit tennék hozzá, hogy nálunk akkor kezd el akadozni, amikor a háttérben fut a Facebook chat programja, esetleg frissíti magát az FB program. Az FB applikációt úgy ahogy van ki szoktam kapcsolni az alkalmazás kezelőből chatprogramostól mindenestől.
Nemrég kb egy hétig itthon voltam, sajnos táppénz, volt időm használni órákat, olvasásra, böngészésre, video nézésre. Miután kikapcsoltam ezt a háttérben futó FB szörnyűséget, gond nélküli volt a használat. Miközben több applikáció futott egyszerre, Ebay, Gmail, Chrome, Fbreader.
Az érdekes az volt hogy hiába zártam be a chat vagy az FB alkalmazást a futó programok közül, időközönként mindig újraindította magát. Mint utólag megtudtam ez beállítás kérdése, hogy fogadja e az üzeneteket. Így a vége az lett hogy a telepített programok listájánál megkerestem az FB programot, és kényszerített leállással lőttem ki. Így állítva le a teljesen a Facebook programját. Amúgy zsivány hogy annak ellenére hogy nincs a futó programok között, mégis aktív az FB applikáció.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest