Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armis
tag
Itt tényleg csak a problémákat olvasni, de mást minek is kéne leírni.
-
Armis
tag
válasz
Finkoo1980 #3611 üzenetére
Esetleg egy újraindítás? Nem szokás ezeket kikapcsolni, de néha nem árt a restart, Lumia 520-on is épp a minap ment el a wifi, de restart-tal helyreállt a béke.
-
Armis
tag
Hay Day alatt megfagyott a tablet és nem tudom kikapcsolni sem, se reset. Mit lehet tenni?
Megoldva, sikerült a kikapcsolás, kicsit talán melege lehetett.
-
Armis
tag
És fóliát honnan lehet rá méretpontost venni?
-
Armis
tag
Skype tökéletes az xtabon, csak tedd le a készüléket...
-
Armis
tag
válasz
asd6274533 #3232 üzenetére
Még szeretném szokni a JB-t, egyelőre hasít így is, nem találtam semmi gondot, első tabletem. Win7-es laptop alól menni fog majd, nem erőltetem.
-
Armis
tag
Sziasztok!
Megpróbáltam volna a 4.4-et telepíteni, de az RKBatch Toolban a Swith-re kapcsolás után megszakad a kapcsolat a windows-zal, a connected device lilából kiszürkül. Hogy telepíthetném a drivert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest