Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Azt már tudjuk, hogy a wifi alvó üzemmódja nem jól működik, mert akár "Mindig"-re akár "Soha"-ra állítom, pár pillanat után bontja a kapcsolatot ha Skype-on fenn szeretnék maradni.
De tegnap feltettem egy netes rádiót a tabletre, a Digitally Imported-ot (nagyon jó, mert Sleep timer-rel lehet rá elaludni), és láss csodát, akármelyikre tettem a fenti két opció közül, nem bontotta a wifi kapcsolatot, valószínűleg azért nem, mert aktív adatfolyamot észlelt! -
spiritex
veterán
válasz
tomee007007 #2134 üzenetére
Nekem fagyást csak a Firefox okozott eddig az új rommal, de azt úgy, hogy összeomlott az egész rendszer, és kiírta kis ablakban, hogy ez és ez az android folyamat leállt, majd kikapcsolás nélkül hirtelen bejött a wayteq logo fekete háttéren és a betöltés szimbólum ott körözött a végtelenségig. Úgyhogy leszedtem és elfelejtem az egész programot, majd fél év múlva újra kipróbálom, hátha addigra jutnak valamire.
-
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #2132 üzenetére
+1!
-
spiritex
veterán
válasz
minikahona #2109 üzenetére
Tényleg furcs, hogy ez ugyanaz a készülék, olyan, mintha valami hamisítvány lenne..
Szóval én a WayteQ-nek küldtem postán értéknyilvánítással, postai lezárással, de ha pesti vagy, akkor egyszerűen beviszed. Ami kellett nekik az a hiba leírása, kultúrált formában, a számla másolata és az eredeti garancia lap. Fizetni nem kellett, hisz ettől garancia a garancia, csak a postai költség volt. 1 héten belül kaptam vissza. Avval neked nem kell foglalkoznod, hogy hogyan javítják, mit cserélnek benne, az az ő dolguk. -
spiritex
veterán
válasz
spiritex #2085 üzenetére
A sebesség kimaradt.. Szóval már az sem él, hogy lassú lenne, mert az új, optimalizált szoftverrel sokkal gyorsabb, mint amikor megvettem, teljesen élvezhető a sebessége!
Hogy laptop-ot ki tud-e váltani egy ilyen kis, elsősorban szórakozásra való, 7"-es kütyüke azt nem tudom, de szerintem nem arra hivatott.. -
spiritex
veterán
Ez igaz, de ha folytatod a topic olvasását láthatod, hogy folyamatosan oldódtak meg a gondok kelzsocanak köszönhetően, mígnem a legfrissebb szoftver nem lett majdnem teljesen tökéletes. A kijelző érzékenysége, megmondom őszintén nem tudom mikor jött helyre. A töltés is bejáródott és kb. 3 óra már. A pixelesség pedig az én és mások hülyesége volt, mert nem igaz. Volt azóta sok másik tablet a kezemben, és hidd el ebben az árkategóriában az egyik legszebb kijelzője van. Ami pedig még a benne maradt wifi alvó módjának szépséghibáját illeti avval együtt lehet élni. Mivel nem vagyok egy hardcore játékos, csak azt tudom elmondani, amit én tapasztaltam, hogy azokkal a játékokkal amik mindenféle buhera nélkül feltelepülnek a Play-ről, tökéletesen elboldogul.
-
spiritex
veterán
válasz
elpatkorado #2077 üzenetére
Szerintem a Teamviewer is ugyanerre való és ahhoz account sem kell.
-
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #2071 üzenetére
Szívesen! Igen, ez ugyanannyit csinál, mint a bekapcsológomb, simán alvó módba teszi. Azt, hogy milyen a pda-k "kikapcsolt" állapota, azt nem tudom.
Amúgy használjátok az Anysoft keyboard-ot? Nagyon kényelmesen lehet vele két kézzel gépelni ékezetekkel! Én főleg a 3 részre osztott kiosztását szeretem, amikor a betűk ki vannak tolva a két szélre, a betűk és a speckó karakterek pedig középen vannak.
-
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #2062 üzenetére
Ez mivel nem progi, hanem widget, a Modulok alatt kell keresni, de előtte aktiválni kell a Beállítások / Biztonság / Eszköz-adminisztrátorok alatt a Screen Lock Widget-et. De most hogy mondod, ha jól emlékszem nekem sem jelent meg elsőre. Talán újra kellett indítanom a tab-ot.. De lehet, hogy elég annyi is amit az 1. mondatban írtam.
Ja most olvastalak végig.. bocsi, szóval ha a feltelepített programok között megvolt, akkor a fenti módszer segíteni fog.
-
spiritex
veterán
válasz
minikahona #2060 üzenetére
Nem értettelek félre, csak mondtam, hogy én még soha nem másoltam tabletre pc-s programmal. Pc-ről és pendrive-ról is ES-el csinálom.
-
spiritex
veterán
válasz
minikahona #2058 üzenetére
Hát én meg még soha nem másoltam rá így pc-ről! Ha rá is dugtam pendrive-ot, akkor is ES-el, és copy-paste-el másoltam eddig mindig... Ha pedig pc-re kötném, amit nem szoktam, akkor is a tabletről indítanám a másolást, ugyanúgy ES-el és kopipészttel. Valószínűleg így neked sem lenne gondod.
-
spiritex
veterán
válasz
minikahona #2056 üzenetére
Nem próbáltad esetleg lecserélni a total-t az ES FileExplorer-re? Az is generálja ezeket a hibákat?
-
spiritex
veterán
válasz
Tomi155 #2050 üzenetére
Hát, mert nem szoktam ilyen fajta játékokkal játszani!
A pénz visszaigénylésnek pedig ha jól tudom csak annyi a menete, hogy 15 percen le kell installálni.
(#2053) A.G.S.
Igen, régen én is ezt használtam, de a tablet felbontásának érzékelésével, és az ahhoz való igazodással azt hiszem bajai voltak, tehát túl nagy volt a képernyőn, vagy pixeles, már nem emlékszem pontosan, úgyhogy én ezért váltottam. -
spiritex
veterán
válasz
minikahona #2038 üzenetére
Én wifi-n szoktam másolni, ES-el. Zenéket is, filmeket is, ráér, hadd menjen!
n-es a wifi, szedi a lábát! Ja, és csak akkor kell rámásolni egyáltalán valamit, ha útközben akarunk filmezni, zenézni, mert különben a PC-n vagy a pendrive-on marad a film, zene, onnan nyomok mindent.
Pendrive-ot azt hiszem eddig csak akkor dugtam rá, amikor direkt arról néztünk egy-két filmet. PC-re pedig talán még egyszer sem kötöttem.. -
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #2041 üzenetére
Egy éjszaka alatt alig, szinte semmit, pár százalékot mindössze. Ha nem használnám, lock-olt állapotában elvolna szerintem 1 hétig is, de ennyi önmegtartóztatást még nem sikerült produkálnom.
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #2026 üzenetére
Hááát igen... ha nem használnám ezt a 70w-t hónapok óta, akkor talán megvettem volna tegnap másod-tabletnek a CC One-t, de kipróbáltam személyesen és akkora visszalépés lenne annak a kijelzője a 70w-hez képest, hogy nem tudnám élvezni, tehát innen már csak felfelé vezet az út...
(#2039) noto
Igen, én vigyázok a gombra, a gombokra mindig vigyázni kell, és igen, ha nem használod 1-2 napig, nem kell kikapcsolni, csak a képernyőt lezárod evvel a progival, ami nálam a tablet megléte óta hibátlanul működik:
Screen Lock Widget -
spiritex
veterán
válasz
elpatkorado #2029 üzenetére
Na akkor legközelebb kipróbálom ezt a módszert is!
-
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #2022 üzenetére
Éppen tőled szerettem volna kérdezni, mert tudom, hogy nagy Skype használó vagy. Tehát neked a marketes, gyári Skype működik szépen, ha mindkét kamera aktív? Nem akad a kép, és a hang rettentően? A tegnap említett verzió nekem megoldotta ezt a problémát, már én is hiba nélkül Skype-olok, csak érdekelne, hogy a gyári verzió másnál is akad-e 2 kamerával.
-
spiritex
veterán
Nos, megvan a gyors és tuti megoldás arra, amikor a wifi kapcsoló widget nem akar bekékülni, csak halványan, sötétkéken világít. Ki kell kapcsolni a widget-et, hogy újra szürkére váltson a színe, be kell menni a Beállítások között a wifi-hez, és a Továbbiaknál be kell kapcsolni a Repülő üzemmódot, és várni kb. 10 másodpercet. Utána kivenni a pipát, és balra a wifi kapcsolót Be-re rakni. Ha elsőre nem sikerül, akkor újra Repülő mód, vár, és wifi-t bekapcsol. Nekem ez 10-ből 10x működik és nem kell kikapcsolni a gépet!
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #2005 üzenetére
Nem tudom mi lehet az oka az azonos Build-ű rommal jelentkező, eléggé eltérő tapasztalatoknak, de arra gondolok, hogy csak a felhasználás mikéntje, igénybevételi szintje lehet az. Szerintem ezeket a viszonylag olcsó tableteket nem heavy usereknek szánták, akik root-olnak, build.prop-okat írogatnak át, elég húzós játékokat nyomatnak, stb. Mert az enyém pl. még root-olva sincs, sok játék van rajta, mind tökéletesen fut, igaz egyikhez sem kellett root, build.prop átírás és Chainfire 3D... Soha semmi fagyás, lassulás. Én a logikai játékokat szeretem, és mennek is szépen: Cogs, Kunundrum, Move the Box, Unblock me, Amazing Alex, stb. Ezekkel nagyon jól el lehet lenni. Lövöldözős, autóversenyes játékok pedig szerintem nem ilyen kis képernyőre valók.
-
spiritex
veterán
Van egy kis gondom. A Skype video beszélgetés nálam csak úgy élvezhető, ha az egyik fél kamerája ki van kapcsolva. Ha mindkettőnké be van, akkor annyira elkezd akadni a kép is és a hang is, annyira késik és kimarad a hang, hogy bontani kell a kapcsolatot. Nálatok nem jelentkezik ez? Lehetséges, hogy a moddolt Skype_2.1.0.46_v11.apk jobban teljesítene? Ha nem ez, akkor tudtok esetleg másik, jobban működő Skype verziót?
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #1972 üzenetére
Csak annyi, hogy amit az ES FE AppManager része lement az /sdcard/backups-ba, azokat egy mozdulattal átmozgatom a /sdcard/external_sdcard/apk könyvtáramba.
-
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #1968 üzenetére
Ez mivel jobb az ES File Explorer-nél? Igaz, hogy abban nincs PC-re/ről mentés, de én nem is érzem szükségét, ugyanis a külső SD-re mentem az app-okat, és onnan is rakom vissza pár érintéssel. A PC bevonásának mi a haszna?
-
spiritex
veterán
Fú, ez nagyon jó, megérte az árát!: Kunundrum
-
spiritex
veterán
Én is sokat gondolkodtam egy rövid idő alatt és nagyon egyszerűen elkészíthető olcsó tartón, íme az eredmény!
Amire szükség van az egy sima DVD-tok: [link], egy forrasztópáka, egy olló és egy nem túl vékony madzag.
A tablet a kinyitott DVD-tok első peremében fog megakadni:[link]
Ha fektetve szeretnénk nézni a tabletünket, akkor a DVD-tok alján levő két ívelt távtartó mellett és vele egyvonalban ki kell vágnunk a tok széléből kb. 1.7 cm-t mindkét oldalon. Evvel már alkalmassá is tettük a tartónkat a fektetett használatra.A képen látható módon lukat olvasztunk a tok asztalon fekvő lapjának közepébe mindkét oldalon, és a felhajtható rész mindkét oldalába 3 helyen, a hajlattól számítva 3.5 cm-nél, 6 cm-nél és 8.5 cm-nél: [link] Természetesen ezeket az értékeket némileg lehet módosítani, ha valaki kisebb vagy nagyobb dőlésszöget szeretne.
Keresünk egy vastagabb madzagot és vágunk belőle két 15 cm-es darabot, majd csomót kötünk mind a kettőnek a végére. A két madzagot kívülről befelé befűzzük a tartó asztalon fekvő lapján korábban készített lukakba, majd a madzagra kötünk még 3 csomót az első csomótól számítva 5 cm-nél, 7 cm-nél és 9 cm-nél, levágjuk a fölösleget és készen is vagyunk! Már csak a tartó dőlésszögét kell beállítanunk a madzagok megfelelő lukakba való behúzásával, hogy a csomók kívülről megakadjanak a felhajtható lapban:
[link] [link] [link]A tokot szerintem bárhova magunkkal vihetjük, könnyen össze lehet csukni: [link] és talán nem is kell szégyenkeznünk miatta.
Ez pedig a végeredmény!: [link]
-
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #1880 üzenetére
Ja neem, semmi ilyesmi, pc előtt ülök és mutatóujj gyakorlatokat végzek egész nap.
-
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #1878 üzenetére
Ha a két tenyerem nem sugároz mágneses hullámokat, akkor nem mondhatom, hogy különlegesebb közegben élnék, mint bárki más.
-
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #1876 üzenetére
Hát, végülis naponta járok át lifttel a Kolóniából az UFB-be, ami ugye a Föld magján halad át, és ott mint tudjuk mágneses pólusváltás történik, ráadásul ezen naponta kétszer haladok át, mert estére már jövök is vissza, zsebemben a kis wayteq-em, ami a váltás közbeni súlytalanság miatt mindig ki akar esni belőle, úgyhogy ki tudja, lehet, hogy mondasz valamit...
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #1871 üzenetére
Nekem nem az egész gépet, hanem csak a kijelzőt cserélték, de kelzsoca szerint nem a por miatt, hanem valami más okból. Így aztán nem tudom takarítható lett volna-e csak simán. Kértem őket, hogy az okot is derítsék fel, és szüntessék meg, hogy ne keljen evvel szórakoznom havonta, de ezek szerint nem tették.. Úgy tudom egyébként, hogy a 3. szervizelés után már kérhetek másik készüléket a boltban, csak olyan jó ez a közösség, meg kelzsoca rom-jai, és maga a gép is már végre jól és megbízhatóan működik...
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #1869 üzenetére
Hát fólia nincs az üvegen, tehát mindenképpen az üveg alatt, de azon belül is én úgy látom, hogy van ami az üveglap aljára (belső felére) van feltapadva, és van ami nem az üvegen van, hanem az lcd felületen.
-
spiritex
veterán
válasz
elpatkorado #1866 üzenetére
Hát az! Megfelel kb. 1000 pixelhibának! És mindezt 4 hét alatt produkálta, mert tiszta kijelzővel kaptam vissza a szervizből. Kezd elegem lenni belőle...
-
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #1863 üzenetére
Én még mindig nem vagyok biztos benne, hogy kívülről megy be... Most megvilágítottam elemlámpával a kikapcsolt képernyőt, és olyan, mintha bronz színű porfesték lenne, ami leválik a ház belsejéről.
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #1857 üzenetére
Én pedig nem tudom fülhallgató nélkül használni, mert ha nincs bedugva, akkor visszakerül a másik fél hangja a mikrofonba és annyira visszahangzik neki, hogy nem ért semmit. Úgyhogy nálam ez van, fülhallgatóval vagy sehogy.
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #1854 üzenetére
Antutu 2.9.2 teszt:
4138 pont
ram: 515
cpu integer: 803
cpu float-point: 599
2D graphics: 373
3D graphics: 1242
database IO: 360
sd card write: 127 (12.7MB/s)
sd card read: 119 (11.9MB/s)
cpu freq.: 1.000MHzEzek a különbségek miből adódnak? Mert hogy szerintem ezek miatt akad csúnyán pl. a Pinball Dreams Space Frontier pályája, ha egyszerre sok extra golyó van a pályán.
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #1847 üzenetére
Az a nulla azért van 2-3 is!
De akkor most már világos minden, és szót fogadok, nem szedem szét, csak az lenne jó, ha nem csak a tünetet kezelnék a szervizben, hanem az okot is. Erre legutóbb külön megkértem őket, hogy jó lenne, ha a hiba forrását is orvosolnák, de ezek szerint nem sikerült.. Legközelebb talán már odafigyelnek erre. -
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #1839 üzenetére
Na de most ha evvel arra utalsz, hogy nem lehet kitakarítani, mert össze van ragasztva, akkor az ellentmond annak, amit múltkor írtál a (#1478)-ban, hogy megtudtad, hogy a szervizben nem azért cserélték ki a kijelzőmet, mert máshogy nem lehet takarítani, hanem valami más miatt..
Most már akkor teljesen össze vagyok zavarodva. Lehet takarítani belülről ezt a kijelzőt vagy nem? -
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #1837 üzenetére
Onnan meg már egyszerűen kifordítod a kijelzőt és lehet is takarítani az lcd-t meg az üveglapot?
-
spiritex
veterán
válasz
kelzsoca #1829 üzenetére
De akkor mi a fene dolog ez nálam, miben más, mitől egyedi? Segíts, ha már a szerviz megvonta a vállát! Holnap reggel felrakom az új állapotot, hogy lássátok. Egyébként meg olyan szépen működik... sajnálni fogok megválni tőle.
(#1830) jercsi
Avval nem értek egyet, hogy ami elektromos az porosodik, mert éppen felül soroltam fel milyen cuccaimat vettem szemügye ilyen szempontból, és egyiknél sincs semmi hasonló.(#1832) FET-MEN
Én is épületben használom, de nappal világos van.. Úgyhogy amikor lemegy a nap és lámpát kell kapcsolni, utána válik csak kevésbé érzékelhetővé. -
spiritex
veterán
Úgy 1 hónap, hogy ha rábízom a kereskedőre, történetesen az EDig-ra. Nagyon rá szoktak ülni a garanciális ügyintézésre. Először saját költségen küldtem fel Pestre (így telt 1.5 hétbe mire visszakaptam), de 2300 Ft volt értéknyilvánítással, úgyhogy ezt a kiadást hanyagolnám most már, mert elég sokba lesz ez a tablet, ha 3 havonként ennyit kiadok rá.
Tokom természetesen van neki, mindig abban tartom, amikor nem használom. Töltéskor nem szoktam, hogy jobban hüljön, éppen elég meleg a töltéstől. Miért is jó tokban tartani töltés közben?
Nem hiszem, hogy a hangszórónál menne be a por, mert a négy sarkában észlelhető a jelenség, és a legdurvább helyzet a jobb-alsó sarokban van, ha fektetve nézzük a tabot, a hangszóró pedig a másik oldalon van.De ha te eljutsz valamikor oda, hogy takarítanod kell, és sikerül is, akkor kérlek ne felejts el, és írd meg, hogy mi volt a menete, ok?
-
spiritex
veterán
Nem, a bontás óta jobb lett a helyzet, de már sajnos újra közel jár ahhoz, amit (#673)-ban linkeltem. A jobb-alsó sarokban az ics sávon az órát szinte alig lehet látni világosban a fénylő porszemektől... ez van. Legalább tudnák az okát, de semmi megnyugtatást nem kapok, hogy igen, már tudjuk mi okozhatja. Úgyhogy amíg garanciás 3 havonta küldhetem fel tisztításra, várhatok 1 hónapot mire visszakapom, utána meg marad így.
-
spiritex
veterán
Én pedig komolyan mondom, csak azt sajnálom, hogy valami konstrukciós hiba lehet, de valahogy nincs elválasztva a kijelző a külvilágtól, valahol van valami rés, vagy nem tudom, mert sajnos porosodik a felső üveg alatt, és nem csak a jobb alsó sarokban (mondjuk itt a legdurvább), hanem minden saroknál észrevehető. Nagyon sok technikai kütyüm van kijelzővel, de ilyet még egyiknél sem tapasztaltam. Ezer éves mobiltelefonok, kijelzős távkapcsolók, karórák, digitális falióra, okosteló, lcd monitor, plazma tv, de egyiknél sem tapasztaltam évek alatt sem ilyen jelenséget. Nagyon sajnálom ezt, mert lehet, hogy emiatt fogom eladni. Vagy a következő javítás után körberagasztom cellux-szal, és csak egy pici lukat hagyok a töltőnek..
(#1807) jercsi
Hát nem most vettem, hanem a megjelenés után nem sokkal, de két hét után tiszta por volt a kijelző alatt, csatoltam is a képet, rákereshetsz itt a fórumon. Utána a szerviz helyrehozta, de pár hétre rá már újra elég poros szegény.. Nem tudom miért van ez, mert mások is tapasztalják ezt, de nagyon nem panaszkodnak miatta. Most vagy azért, mert őket ez nem zavarja annyira, vagy azért, mert nekik nem gyűlik össze annyi por, mint nekem, nem tudom. -
spiritex
veterán
válasz
tomee007007 #1802 üzenetére
Próbáljátok ki a Cogs-ot! Az egyik legütősebb játék szerintem, és attól aztán melegszik elég szépen.
-
spiritex
veterán
válasz
elpatkorado #1777 üzenetére
Nos, tegnap kipróbáltam a Firefox-ot, kezdetben örültem neki, tetszett az új felfogású TAB-kezelés, nagyon szépen scrolloz, egész gyors, jól kezeli a Flash-t, de egy Indavideo lejátszása annyira lehalasztotta, majd az egész gépet, hogy kiírta, hogy ilyen-olyan google folyamat leállt, utána egy bizonyos android folyamat állt le, és kilépett a boot képernyőre a wayteq logóval és forgó jellel, de ez 3 perc múlva sem változott, úgyhogy a bekapcsológomb hosszú tartásával ki kellett kapcsolni a gépet...
-
spiritex
veterán
válasz
albinolynx #1781 üzenetére
Szerintem ez szimpátia kérdése. Ami miatt én a Nova mellett döntöttem az az, hogy az Apex-nek root-ra van szüksége ahhoz, hogy widgeteket rakjon ki a Homescreen-re.
-
spiritex
veterán
Nem tudom volt-e már szó róla, de leírom, mert hasznos, hogy:
amikor kikapcsolt állapotában tölti az ember a tabot, akkor a töltöttségi állapot ellenőrzésére nem csak a bekapcsoló gomb jó, hanem mindhárom fizikai gomb is a jobb oldalon, annyi dolog van csak velük, hogy néha nem elég egyszer megnyomni őket, hanem 2x kell egymás után, de ha egyszer ráharap, akkor már 1x is elég. -
spiritex
veterán
Nekem is laggol egy olyan játék, ami a korábbi Navon-omon nem laggolt, ez pedig a Hot Donut Free.
( #1748 ) A.G.S.
Előfordulhat, hogy a te linkjeid lefagyás nélküli lejátszását nem a Desktop mód oldotta meg, de hogy az én oldalamon levő videó csak abban az esetben kerül Full Screen-re, ha arra állítom, az 100%. -
spiritex
veterán
Először is köszi a tesztet és a beállításokat!
Nos, ahogy terveztem, a Flash-t csak úgy letiltani az alkalmazásokban, mintha fent sem lenne, nem lehet, így hát letelepítettem. És az eredmény kb. az lett, amire számítottam: megváltozott a kis ablak gombelosztása, nem volt rajta a YT gomb, és egyből más ablakot hozott fel a Full Screen gomb is, volt kép, és bár kirakta teljes képernyőre a lejátszót, maga a videó csak középen, kisebb méretben foglalt helyet, elég rossz minőségben. Ekkor azt hittem, hogy a feltelepített YT app-al játssza le a beágyazott tartalmat, mint a telóm, de nem. Ugyanis utána letelepítettem a YT-ot, és mintha mi sem változott volna, ugyanúgy, Full Screen-ben, kis méretű videóval a közepén, körben fekete margókkal, más gombokkal, de lejátszotta a tartalmakat. Visszaraktam hát a Flash-t, és talán a reinstallnak köszönhetően, de már nem fagyott le a Full Screen gomb megnyomása után. Visszajöttek a Desktop-nál megszokott lejátszó ablak gombok, de még mindig csak kis méretű volt a lejátszás Full Screen ellenére. Akkor átállítottam a Browser type-ot Desktop-ra, és láss csodát, azóta teljes képernyőn nézhetem annak a bizonyos sport oldalnak a videóit.Ami pedig a te linkelt videódat illeti, nekem nem jelent meg az oldal alján, hogy mobil vagy Desktop mód, így csak a browser beállításaival tudtam szimulálni, amiket írtál. Ha a browser típusát androidra állítottam, akkor bármelyik linkedet is indítottam, a simát vagy a mobilt, akadozva, majd lefagyva végződött a dolog, de amikor átraktam a browser típusát Desktop-ra, akkor már mind a két linkedet, bár akadozva, de fagyás nélkül vitte végig, és ugyanúgy a YT oldalán megkeresve a videót szépen, akadás nélkül, jó minőségben játszotta le.
Úgyhogy a konklúzió:
a beágyazott YT videókat a Flash újratelepítésével és a browser típusának Desktop-ra való állításával végül sikerült teljes képernyőn lejátszanom, de akadás nélkül eddig még nem. -
spiritex
veterán
válasz
spiritex #1709 üzenetére
Lehet, hogy rájöttem.. Mivel a telcsim nem támogatja a Flash-t, ezért kénytelen a YT app-al lejátszani a beágyazott videót, a tablet pedig támogatja és fel is van rá telepítve. Na most, ha a tableten letiltanám a Flash-t akkor talán itt is ráfanyalodna a YT app-ra.. Estére jelentem mi lett.
-
spiritex
veterán
válasz
barnade95 #1707 üzenetére
Ok, estére mindenképpen kipróbálom, mert éppen kísérleteztem a Dolphin-nal, de nagyon nem volt meggyőző, folyamatosan villogott, fehér volt a képernyő, betöltött, aztán megint kifehéredett, a görgetés is darabos, nehézkes volt, úgyhogy uninstall..
(#1657)-re akkor nem tud senki ötletet? MIért lehet az, hogy a Samsung telefonomon egy weboldalba ágyazott kis YT ablakot simán ki lehet nagyítani, mert behívja a YT app-ot, és abban folytatja teljes képernyőn, itt a tableten pedig eddig minden browser megfeküdt ettől a feladattól.. Ezért is rakom fel a FF-ot, hátha az megbírkózik evvel a dologgal.
-
spiritex
veterán
válasz
bbenjamin #1680 üzenetére
OK, csak nekem eddig 3 rom volt fent a gépen, és egyik sem csinálta ezt a jelenséget...
Egyébként én az ilyen akksi problémákat (bár tudom, hogy nem ajánlatos, de) mindig úgy orvoslom, hogy amikor lemerült a gép, visszakapcsolom 1x, hogy újra magától kikapcsoljon, majd még 1x ugyanezt, és utána feltöltöm 100%-ig, és rajtahagyom még 1-2 órát. -
spiritex
veterán
Mi lehet az oka annak, hogy a gyári böngészőben ha egy web-oldalba ágyazott kis YouTube ablakban rányomok a lejátszás gombra, akkor elindul a lejátszás, de ha megnyomom a jobb alsó sarokban levő Teljes képernyő gombot, akkor csak nagy feketeség van, néha hanggal, néha hang nélkül, és legtöbbször kiírja, hogy a Böngésző sajnos leállt és kilép. Feltettem a signedblackYouTube3.5.5v2.apk-t, de nem változott a helyzet, mintha fel sem tettem volna, mondjuk lehet, hogy nincs is köze hozzá, mert a weblap nem az alkalmazást hívja meg..
Ha a gyári böngészőben felmegyek a YouTube oldalra és onnan játszok le 1080p-s természetfilmeket, pl. a Planet Earth-öt, akkor gond nélkül tudom nézni teljes képernyőn.
A.G.S. (#1491)-es hozzászólása szerint beállítottam a dolgokat, de nem segített.
-
spiritex
veterán
válasz
kameraman77 #1651 üzenetére
Nagyon ügyes vagy!
Ha jól nézem, akkor ez ugye inkább álló használatra való? Mert én pl. 99%-ban fektetve használom a tabomat, akkor ugyanez a menet, csak meg kell fordítani a szélesség és magasság fogalmakat: Amit te magasságnak hívsz, nekem az a szélessége, amit pedig szélességnek, nekem az a magassága. Tehát én inkább a fordítottját fogom elkészíteni, de mindenképpen ezek alapján, amiket nagyon profin vázoltál. -
spiritex
veterán
válasz
FET-MEN #1640 üzenetére
Én erről annyit tudok csak mondani, hogy az ismerőseim közül akinek SGSI, SII, vagy SIII van, egyik sem panaszkodik, sőt nagyon meg vannak velük elégedve! Nekem az van, ami az aláírásomban, semmi gond vele, páromnak Galaxy Gio, semmi gond vele. Természetesen tesztek elolvasása után vettük őket, a Miniről pedig nem olvasni túl sok jót..
-
spiritex
veterán
A csatolt fotóm jobb felső sarkában éppen azt láthatod.
Screen Lock Widget(#1598) thetan
Én meg mivel 5-ből 3-at használok, kiraktam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest