- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
samael81
tag
válasz
awakening87 #1037 üzenetére
közben fejlemény van.... mikor felállt a rendszer és kihúztam a töltőt, volt egy hallható pattanás... és kikapcs... feldugtam töltőre, most újra bebootolt és felállt a rendszer... hagyom egész éjszaka, had töltsön... csak ugye ennél a tabinál az a gond, hogy a készenléti módot nem igazán ismeri...
persze azt kiírja, hogy feltöltve... -
samael81
tag
Elméletileg a gyári rom vissza mászott...el is indult...most töltőn hagyom egész éjszaka... hátha...
-
samael81
tag
Most megpróbálom vissza rakni a gyári romot, mert lehet, hogy ebből szervíz lesz....
-
samael81
tag
Elméletileg lefutott a telepítés és felment a kelzsoca féle rom....viszont most nem akar bootolni...
-
samael81
tag
Akadt egy kis problémám... Az aksi hülyeségeket mutatott, mondom törlöm a batterystat-ot... utána néztem egy filmet, egyszer csak fogta magát és kikapcsolt... azóta ha töltőn van bekapcsol, de ha lehúzom, akkor meghal... gondoltam újra rakom a romot...sikerül is belépni a recovery-be, meg is csináltam a wipe-okat, aztán mikor raktam volna fel a kelzsoca féle romot, egyszerűen kikapcsolt a tabi.
Na itt jön a kérdés:Akkor most mi van?????
a recovery-ig eljut...
de csak akkor ha töltőn lóg... -
samael81
tag
A jit engedélyezve van ennél a tabletnél?
-
samael81
tag
válasz
awakening87 #1010 üzenetére
Ment Pü.
-
samael81
tag
A képernyő felbontásán hol tudok változtatni?Van egyáltalán rá lehetőség?
Várom a segítőkész hozzászólásokat!
Előre is köszi! -
samael81
tag
Használja valaki az általam megosztott build.prop file-t?
-
samael81
tag
Visszajelzéseket kérek, majd azoktól akik használják.
-
samael81
tag
válasz
awakening87 #988 üzenetére
Mindjárt osztom:
Kicsit ki van bővítve...hogy mi működik benne ténylegesen, az passz, de a tablet rendszere nem omlott össze, a gép azóta is használható, úgyhogy gondot nem okoztak a módosítások, szerintem.
Ha esetleg hiba van benne, a javításokat szívesen várom, hátha akkor még jobb lesz.itt a link:
https://www.box.com/s/u10d3i8v3any3cthrugs
-
samael81
tag
válasz
awakening87 #986 üzenetére
Köszi, azt hiszem szerzek valahonnan egy másik OTG kábelt és ha azzal is gond van, akkor legalább azt is kizárhatom. Még egyszer köszi a segítséget, ha fejlemény van azt úgyis megosztom a fórumon.
Valamint van egy saját, módosított build.prop file, akit érdekel megosztom szívesen. Ki lehet próbálni! -
samael81
tag
válasz
awakening87 #983 üzenetére
Ok, megpróbálom...pár perc
Itt van az a log amikor a pen rajta lóghttps://www.box.com/s/qz2lfzwc1rhhs0z0q5xr
-
samael81
tag
válasz
awakening87 #981 üzenetére
egy pár perce, otg nélkül, de megcsinálhatom ugyan ezt pendrive-val is, mikor rajta lóg
-
samael81
tag
válasz
awakening87 #978 üzenetére
Itt a kért log file:
https://www.box.com/s/9bll18lfhksh52wtynuj
-
samael81
tag
válasz
awakening87 #978 üzenetére
Az SD kártya működik rendesen. Nekem a kelzsoca féle rom van fent.A pc simán felismeri a tabletet.
-
samael81
tag
válasz
awakening87 #976 üzenetére
Eddig csak 2 fajta pendrive-ot próbáltam és egyiket sem ismerte fel. A pendrive-kon sima fat és fat32 van.Nem hub-on keresztül, hanem közvetlen az OTG-n keresztül. Mobil netet még nem volt lehetőségem kipróbálni.
Ja... és rádugtam egy sima USB-s billentyűzetet is, azt sem ismerte fel. -
samael81
tag
Jól ki van halva ez a topic.
-
samael81
tag
Akadt egy kis problémám.... a tablet nem hajlandó a hozzá adott OTG kábelen keresztül felismerni a pendrive-ot.
Miért?
Ebben kérnék segítséget. -
samael81
tag
Először is köszönöm a linket.
Másodszor, már átírtam így is egy-két dolgot és egyelőre nem okozott gondot. Egyelőre guglizok ezerrel, hogy minél többet megtudjak, de jól jön azért a mások segítsége is.
Biztonsági mentés alapból van, ezzel nincs gond, igazából az érdekel legjobban, hogy ha valamit esetleg rosszul módosítok, akkor max. egy teljes romcserével helyre állítható-e a normál állapot.
Gondoltam a xtab 100-as dolgaiból veszek át pár dolgot, meg a kelzsoca féle patch-ekből, hátha azzal kicsit használhatóbbá teszem a xtab 100s tabletet. -
samael81
tag
Valakinek megvan a cellakészenlét patch? Az 1. hsz-ben megadott linkről már nem lehet leszedni.
Fontos lenne, előre is köszi! -
samael81
tag
válasz
kelzsoca #959 üzenetére
Érdeklődnék, hogy a build.prob file-t mennyire lehet szabadon módosítani? Ha valami esetleg nem sikerül okozhat gondot a tablet működésében? Teszem azt nem indul el a rendszer stb..
Mi az amit tilos és mi az amit szabad átírni, kiegészíteni benne?
Előre is köszi a választ! -
samael81
tag
Érdeklődnék, hogy a build.prob file-t mennyire lehet szabadon módosítani? Ha valami esetleg nem sikerül okozhat gondot a tablet működésében? Teszem azt nem indul el a rendszer stb..
Mi az amit tilos és mi az amit szabad átírni, kiegészíteni benne?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest