Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ja tudom, csak egy másik topikban túl sokszor írtam le a film címét és már automatikusan odaírta a kezem az "s" betűt.
Amúgy tudom, hogy nem lesz csak tisztán 400 USD az ára nálunk, de valamivel 100k felett is még jó vétel lenne. Nekem megér ennyit, mert hülyét kapnék az xTab állandó jelleggel felbukkanó kompatibilitási problémáitól.
Egyébként azóta már eldöntöttem, hogy iPad vétel lesz a dologból. Az Android nincs elkényeztetve olyan mennyiségű és minőségű digitális kiadvánnyal, mint az iOS. Magyar idő szerint este 7-kor lesz bemutatva az iPad 3. Mivel már van hivatalos Apple Store nálunk is, ezért nem kell majd heteket/hónapokat várni rá és lenyomja majd az iPad 2 árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest