- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
knyitogato
őstag
válasz
Stauffenberg #78 üzenetére
iPad2: 119k.
-
BandD
tag
válasz
Stauffenberg #74 üzenetére
Megértelek és egyetértek. Nekem is be van rendelve az xTAB-100s (lemondható), de az iPad 2 a csökkentett árral nagyon jó alternatíva, sőt...
Mennyi idő alatt árazzák vissza az iPad 2 tabokat szerinted?
-
knyitogato
őstag
válasz
Stauffenberg #74 üzenetére
Bizony, szerintem 60-nál többért nem lett volna szabad meghirdetni ezt. Ha megjelent volna egyáltalán időben.
-
Chaser
legenda
válasz
Stauffenberg #70 üzenetére
Más kategória árban és mindenben. Olcsó ips-nek jó az xtab, arra találták ki. Persze nem łjnai webshopos árakhoz kell mérni.
Celtis: Az xpad70-nel is ez volt, aztán 1xcsak kijött
-
Celtis
veterán
válasz
Stauffenberg #60 üzenetére
Én már januárban megrendeltem a speedshopnál. Többször beszéltem velük telefonon és mindig teljes meggyőződéssel állították, hogy a megadott időben érkezik a cucc. Legutóbb pénteken hívtam őket és mondta a srác, hogy aznap délután(!) egészen biztosan érkezik. Ehhez képest rátettek még két hetet. Ez már tényleg szánalmas.
Ja igen, azért válaszoltam a postra, mert nekem pont ez az "élhetetlen" képarány tetszik. Ráadásul androiddal, szóval ipad kizárva.
Remélem azért késik mert útközben a dzsunkán épp átszerelik a processzort és a RAM-ot erősebbre.
-
BandD
tag
válasz
Stauffenberg #70 üzenetére
És iPad 2 vagy iPad 3 vétel?
-
Chaser
legenda
válasz
Stauffenberg #60 üzenetére
Csak az 400 eur lesz mire ideér minimum, de az itteni ilyen-olyan amolyan mókáknak köszönhetően biztos jóval több....nézd már meg mennyibe kerül egy alap Transformer - nem Transformers, az a film volt - itthon.
-
BandD
tag
válasz
Stauffenberg #65 üzenetére
Március 16...?!
-
knyitogato
őstag
válasz
Stauffenberg #58 üzenetére
Igen, bár tuti nem lesz használt iPad2 80-ért még egy jó ideig, de már én sem akarok ilyet venni...elkéstek vele, az meg külön öngól, hogy a 100-as változatot már nem lehet kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Milyen routert?
- Opel topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Air - 16 GB
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest