- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yuroy
csendes tag
Sziasztok!
Egy xTAB-70 került hozzám, amin már az ICS futott, de mindig lefagyott. Gondoltam rárakom a Nextgen v1 ROM-ot, de az update/reboot után nem jutott tovább Wayteq logón. Ekkor megpróbáltam a Kelzsoca féle GB-t felrakni. A zöld felirat még felvillant, de aztán semmi. Azóta az xTAB nem reagál semmire, nem tudom bekapcsolni, a recovery-be sem tudok bemenni.
A helyzet kicsit kínos, mert ráadásul nem is enyém az eszköz.
Van valamilyen javaslatotok?Kösz előre is!
-
Yuroy
csendes tag
Oké, köszönöm, akkor visszük szervizbe!
-
Yuroy
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap került hozzám egy xTAB-70, mert "se kép, se hang". Sajnos baromira nem értek sem az Androidhoz, sem az eszközhöz. Annyi történt, hogy a tulaj megpróbálta felrakni ezt a hivatalos patch-et: http://www.wayteq.hu/hu/sw-update-xtab70-gingerbread-v1-1 . Annyi hiba csúszott bele, hogy a letöltött zip állományban volt egy másik zip is, amit szintén kitömörített (nem kellett volna). Kártyára felmásolta, elindította a kütyüt (Power on + volume up), az kiírt valamit - majd semmi. Hozzám már úgy került, hogy bármit nyomok rajta, semmire nem reagál. Próbáltam persze a helyes fájlokat rámásolni a kártyára és úgy indítani, de még csak fel sem villan a képernyő.
Van valami tanácsotok, mit lehetne tenni?KÖSZÖNÖM!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest