- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kacsa0094
csendes tag
Tényleg, elképzelhető, hogy lesz rá ICS frissítés? Végülis ugyanaz a hardver van benne mint a wayteq xTab-100S-be, abba pedig elég valószínű, hogy belekerül nem?
-
Kacsa0094
csendes tag
Sziasztok!
Milyen játékok kompatibilisek az xTab-70-nel? Mert én bepróbálkoztam pár keményebb játékkal(GTA III, Modern Combat) és vagy nem volt hang vagy csak a képernyő tetején egy kis négyzetbe volt a kép...Ezt meg lehet valahogy oldani? Vagy valami gyengébb játékkal kell próbálkozni? -
Kacsa0094
csendes tag
Sziasztok! Nekem még annyi lenne a kérdésem, hogy Honeycomb frissítés lesz rá? Lehet, hogy már elhangzott ez a kérdés, de nem én nem láttam.
A vlaszt előre is köszi
-
Kacsa0094
csendes tag
Sziasztok!
Én is kaptam karácsonyra egy xTab-70-et. Minden pöpecül működk, annyi a gondom, hogy filmnézésnél tök jó minden megnyitja a feliratot is a film alatt, viszont amikor ékezetes betűk vannak ott kis kínai vagy nemtudom milyen szimbólumok jelennek megxD Ez ellen lehet valamit tenni?
Ja és milyen filmlejátszó progit ajánlanátok? Mobo playert láttam sok helyen írva itt h az milyen jó, de az alap lejátszó is mindent visz nem?
Még egy dolog: Ezt a programot megéri föltenni, szerintetek használ? Vagy an olyan aki már próbálta? [link]A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest