- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
levi.hungary #9615 üzenetére
Próbáltál már 7"-os kijelzőt egy személyautó szélvédőjén gps-ként használni?
Én nem védem ezt a tabletet, de amióta megvan semmi problémám nincs vele. Gyári ics szoftver van rajta és eddig nem volt semmi bajom vele. Amire kitalálták azt bőven tudja. Filmekkel sincs semmi baja, normális a felbontás, ha full hd-t akarok, akkor nézem a tv-t. Alapesetben ez egy másodlagos megoldás, hogy legyen egy hordozható kis számítógép az embernél, unalom űzésnek, netezéshez vagy netalán munkához. Szerintem ezeknek a dolgoknak bőven megfelel, ebben az árkategóriában. Persze a prémium kategória 3-4x ennyibe kerülnek, de kérdem én annyival többet is nyújtanak???
No offenseHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest