- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thaaleum
aktív tag
A telefon elég jó ajánlatnak tűnik. Kiváncsi lennék a UI-ukra.
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
satz18
őstag
Végre egy értelmes dual simes teló
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
crue
őstag
A telefon jól hangzik, remélem nem csak fehérben lesz.
És a negyedik készülék az mi? -
tjb007
nagyúr
Még mielőtt valaki azt hinné, hogy a képeken a tényleges UI látható jelezném, hogy csak látványterv mindegyik.
(#7) crue
Csak fehér színben létezik.
A negyedik meg gondolom az új set-top box, a MovieBox CX lesz, ami Androidot futtat. -
borsodika
őstag
válasz kecskebégető #9 üzenetére
Akarod mondani ez a myaudio.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Tazsam01
tag
válasz kecskebégető #9 üzenetére
Konkurencia?
A márkával annyi a kapcsolatom, hogy van tőlük GPS-m cirka 5 éve, eddig hibátlan (jó a töltő mondjuk 2 évente csere mert kint van hagyva a kocsiba és a gyenge minőségű kábel rosszul viseli a téli nyári hajlítgatást). Ilyenformán a garanciáról sem tudok mit mondani mert nem találkoztam vele, viszont azóta több cimborám szintén vett, náluk is hibátlan, meg rokoni körben én is ajándékoztam kettőt, szintén hibátlan.
-
no1r
őstag
a telefon kurvaszép, kár, hogy iszonyat nagy tepsi nekem...
viszont ha a reader megfelelő minőségű lesz, akkor egy olyanra lehet benevezek.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
dreamdancer
őstag
Az árak meggyőzőek, de az a SoC a tabletben, hát kösz, nekem ennyiért se kéne. A teló viszont egész korrektnek tűnik, mondjuk a mérettől és tömegtől sok függ.
Viszont lassan már minden hïr valami 5-6 hüvelykes tepsiről szól.
Nem a lényeg a fontos.
-
Nutshell
csendes tag
A telefon nekem is nagyon tetszik, de sajnos ekkora méretben nem kell.
L520
-
yourname
csendes tag
A teló árát nézve elég jó kis csapda. Az olvasó már elég jó, de azért ahhoz is kell egy adag eltökéltség, hogy valaki ezt válassza a kindle helyett. Bár ehhez helyből van olvasnivaló.
-
kecskebégető
aktív tag
Mi van milyen jopgon lett törölve a hszem???
Fentartom,hogy a wayteq a legretekebb hibás cuccokat forgalmazó hazai gyártó kritikán alli supportal?Eddig 4 termékem volt tőlük mind a 4 használhatatlan hulladék bugos szoftverrel és semmi támogatással.Ezt bizonyítani is tudom.
Mi van veletek srácok???
Nem írhatom le a véleményem???Nézzetek már be a topikjaiba a wayteqnek a hszek 70% hibáról szól.
Ja értem szétömik a ph lapcsalád zsebét ..És amikor krtika érik őket leszólnak egyből törlitek a kritikát?
Mit képzeltek már bocsánat akik reklámoznak nálatok azokat nem lehet kritizálni?
Bezzeg nektek lehet mindent:[link]Az évek alatt szépen egyre lejebb süllyed az oldal a részrehajló önkényuralmi spicli moderáciotól kezdeve.
De ez már mindennek az alja.
Lehet kitíltani nálatok az a megoldás mindenre.....
Undoríto ami itt megy viszlát.Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
tolvaj!
őstag
A link alapján, feltéve ha az ajánlott végfelhasználói árat kapja tényleg a telefon, akkor nagyon megéri, mert áfával és kezelési költséggel ugyan annyiba kerül az import, mint a hazai (és ez mellé még beugrik a garancia is). szóval nice!
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Ace owner
addikt
En elegedett vagyok a markaval, egy 79-em van es ma jott meg a tok hozza, azzal meg plane. (Foliat is arulhatnanak mondjuk..)
Sajnos valoban sok a hibas darab, de ez betudhato a kinai gyartasnak es a kimagaslo (tobbnyire) ar-ertek aranynak..
Meg mindig jobb mint egy myaudio vagy alcor..Galaxy Fold 4
-
veterán
Az 50k teljesen reálisnak tűnik. Ha mondjuk a az Overmax Vertis árát nézzük, akkor nem is lehetne igazán többért adni. 250USD-ért már az Octa core, FHD, 2GB/32GB telefonok érkeznek, így már nem adhatják igazán drágábban ezeket az "öreg" modelleket.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
Most olvastam el rendesen az ebook infóját. Az 50 szabadon választott ebook milyen listából lesz választható? Hirtelen gerjedelmem támadt lecserélni a korábbi ebook-omat.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
enonlui
tag
Hát a telefon dizájnja nagyon tetszik. Viszont ekkora mérethez ekkora ram, rom. És akksi. Hát finoman szólva élmény romboló....de azért remélem lesz jobb is.
-
dsr
senior tag
A teló nagyon eléggé megérné
-
Lomha 8V
addikt
A könyvolvasó és a telefon kimondottan tetszik.
-
techfan
csendes tag
Nagyon jó ez a telefon Már tesztelem 2-3 napja, és pozitív csalódás volt szinte minden tekintetben. Egyedül a kamera az ami elég gyenge, illetve a 4GB ROM kevés.
A tapasztalatokat itt olvashatjátok: http://napidroid.hu/wayteq-talk-5h-teszt/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Horgász topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -25% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest