- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
techfan
csendes tag
Nagyon jó ez a telefon
Már tesztelem 2-3 napja, és pozitív csalódás volt szinte minden tekintetben. Egyedül a kamera az ami elég gyenge, illetve a 4GB ROM kevés.
A tapasztalatokat itt olvashatjátok: http://napidroid.hu/wayteq-talk-5h-teszt/ -
Lomha 8V
addikt
A könyvolvasó és a telefon kimondottan tetszik.
-
dsr
senior tag
A teló nagyon eléggé megérné
-
enonlui
tag
Hát a telefon dizájnja nagyon tetszik. Viszont ekkora mérethez ekkora ram, rom. És akksi. Hát finoman szólva élmény romboló....de azért remélem lesz jobb is.
-
Most olvastam el rendesen az ebook infóját. Az 50 szabadon választott ebook milyen listából lesz választható? Hirtelen gerjedelmem támadt lecserélni a korábbi ebook-omat.
-
-
Ace owner
addikt
En elegedett vagyok a markaval, egy 79-em van es ma jott meg a tok hozza, azzal meg plane. (Foliat is arulhatnanak mondjuk..)
Sajnos valoban sok a hibas darab, de ez betudhato a kinai gyartasnak es a kimagaslo (tobbnyire) ar-ertek aranynak..
Meg mindig jobb mint egy myaudio vagy alcor.. -
kecskebégető
aktív tag
Mi van milyen jopgon lett törölve a hszem???
Fentartom,hogy a wayteq a legretekebb hibás cuccokat forgalmazó hazai gyártó kritikán alli supportal?Eddig 4 termékem volt tőlük mind a 4 használhatatlan hulladék bugos szoftverrel és semmi támogatással.Ezt bizonyítani is tudom.
Mi van veletek srácok???
Nem írhatom le a véleményem???Nézzetek már be a topikjaiba a wayteqnek a hszek 70% hibáról szól.
Ja értem szétömik a ph lapcsalád zsebét ..És amikor krtika érik őket leszólnak egyből törlitek a kritikát?
Mit képzeltek már bocsánat akik reklámoznak nálatok azokat nem lehet kritizálni?
Bezzeg nektek lehet mindent:[link]Az évek alatt szépen egyre lejebb süllyed az oldal a részrehajló önkényuralmi spicli moderáciotól kezdeve.
De ez már mindennek az alja.
Lehet kitíltani nálatok az a megoldás mindenre.....
Undoríto ami itt megy viszlát. -
yourname
csendes tag
A teló árát nézve elég jó kis csapda. Az olvasó már elég jó, de azért ahhoz is kell egy adag eltökéltség, hogy valaki ezt válassza a kindle helyett. Bár ehhez helyből van olvasnivaló.
-
Nutshell
csendes tag
A telefon nekem is nagyon tetszik, de sajnos ekkora méretben nem kell.
-
dreamdancer
őstag
Az árak meggyőzőek, de az a SoC a tabletben, hát kösz, nekem ennyiért se kéne. A teló viszont egész korrektnek tűnik, mondjuk a mérettől és tömegtől sok függ.
Viszont lassan már minden hïr valami 5-6 hüvelykes tepsiről szól.
-
no1r
őstag
a telefon kurvaszép, kár, hogy iszonyat nagy tepsi nekem...
viszont ha a reader megfelelő minőségű lesz, akkor egy olyanra lehet benevezek. -
Tazsam01
tag
válasz
kecskebégető #9 üzenetére
Konkurencia?
A márkával annyi a kapcsolatom, hogy van tőlük GPS-m cirka 5 éve, eddig hibátlan (jó a töltő mondjuk 2 évente csere mert kint van hagyva a kocsiba és a gyenge minőségű kábel rosszul viseli a téli nyári hajlítgatást). Ilyenformán a garanciáról sem tudok mit mondani mert nem találkoztam vele, viszont azóta több cimborám szintén vett, náluk is hibátlan, meg rokoni körben én is ajándékoztam kettőt, szintén hibátlan.
-
borsodika
őstag
válasz
kecskebégető #9 üzenetére
Akarod mondani ez a myaudio.
-
tjb007
nagyúr
Még mielőtt valaki azt hinné, hogy a képeken a tényleges UI látható jelezném, hogy csak látványterv mindegyik.
(#7) crue
Csak fehér színben létezik.
A negyedik meg gondolom az új set-top box, a MovieBox CX lesz, ami Androidot futtat. -
crue
őstag
A telefon jól hangzik, remélem nem csak fehérben lesz.
És a negyedik készülék az mi? -
satz18
őstag
Végre egy értelmes dual simes teló
-
Thaaleum
aktív tag
A telefon elég jó ajánlatnak tűnik. Kiváncsi lennék a UI-ukra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged