- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
Khaosz55 #741 üzenetére
Kicsit elragadtattam magam, egy hibás térképfrissítés okozta a hibát. A mostani verzió már egész használhatónak tűnik, csak a GUI-ja egyszerűen nem 50-eseknek lett tervezve, és az útvonaltervezője sem az igazi.
Mindenképp próbálgatom most telefonon a TomTomot, köszönöm a tippet!
-
ferob
őstag
válasz
Khaosz55 #729 üzenetére
Hasonlóról tudok nyilatkozni a köreimben megtalálható MAX változat kapcsán, de ott annyira súlyosbodott, hogy a végén már szinte soha nem töltött és többet volt lemerülve, mint töltés alatt, pedig a LED világított annál is.
A végeredmény a javításra leadás lett, ami ironikus módon kettő hónapig tartott, és a jótállás ellenére 3 ezer forintba került, mert külső behatást állapítottak meg a hiba okának a szinte új és makulátlan eszközön. -
Upo
addikt
válasz
Khaosz55 #550 üzenetére
Így nem csoda. A töltés alatt folyamatos zöld csíknak kéne lennie. Vagy nem lett rendesen bedugva valahol, vagy kontakthiba. Ez lehet a szivargyújtó aljzat (nem a gps hibája), lehet hogy a töltő kábel megtört (fizikai behatás, nem garanciális), vagy a készülékben az aljzat roppant meg (fizikai behatás, nem garanciális hiba). Ettől függetlenül meg lehet próbálni beküldeni, hátha átmegy, de számítani kell esetleg fizetős javításra (usb aljzat újraforrasztás vagy csere).
Hálózati töltőről, másik usb kábellel is érdemes lenne kipróbálni. -
válasz
Khaosz55 #537 üzenetére
Szerintem is hw hiba lesz. Én 5-6 órákat használom egyhuzamban egy 10Ah-s Xiaomi powerbankről és minden ok vele, használat közben folyamatosan 100%-on van a beépített akku. Szerintem nagyságrendileg 500-800mAh-t fogyaszt (max fényerő, gps bekapcsolva, minden más ki), és elvileg 1100mAh-s akku van benne, szóval még nem sikerült odáig jutnom hogy leegye a powerbanket
-
mati12
senior tag
válasz
Khaosz55 #533 üzenetére
Valami gond van a készülékeddel. Én is motorozáshoz használom és én semmi ilyen problémával nem találkoztam. Már többször is használtam egész napos navigációra,és a töltő szinte végig a teljes feltöltöttség közelében tartotta.
Amúgy nekem ilyen töltő van direktbe bekötve: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest