- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
guyver
senior tag
válasz
attilav2 #100 üzenetére
Szerintem jól szól. Egyébként a nem tudok pontos típust, mert ez a volt Atrix 2 telefonom gyári fejhallgatója.
Közben van pár negatív észrevételem a telefonnal kapcsolatban:
A kamera fókuszálás közben halkan de kattogó hangot ad ki, nem tudom másnál csinál e ilyet, végül is megcsinálja a képet rendesen, csak ne adja meg magát!
2 sim van most benne, de az első sim nem csatlakozik fel a lte (TMob.) hálózatra, hiába állítom be (lehet sim csere kéne).
Néha ha valakit fel szeretne hívni az asszony, azt mondja "a hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható." Ez mondjuk nem hiszem, hogy készülék gond, csak érdekes, hogy telefoncsere óta csinálja és hívás után, ha más hívja fel ugyanazt a számot, akkor annak kapcsolja.
Meg kb. egy hete leszedtem a swiftkey-t, viszont az első 2-3 napban időközönként átváltott a gyári billentyűzetre magától. Most az elmúlt pár napban már nem csinálja, meg frissült is közben az alkalmazás, szóval lehet, hogy ez esetben sem készülékben volt a hiba.
A kijelző érzékelésével nálunk is gond van, gépelés közben is van, hogy nem veszi be az egyik betűt. Kérdés, hogy hardveres vagy szoftveres a hiba. Mert ilyen néha van az én 1+1 telefonomnál is, de olyankor a kernellel van valami. Na meg ha úgy gépelek vele, hogy az ujjamat húzom el a betűk felett, akkor bevesz minden betűt az x5 pro.
Egyelőre ennyi a tapasztalat a készülékkel. A needrom oldalán viszont az újabb gyári romok törlésre kerültek és már csak az r04 van fent. Ez kapta mondjuk a legtöbb csillagot, szóval lehet az a legstabilabb.
-
Daneee527
csendes tag
Tegnap érkezett meg a teló, most kezdtem el próbálgatni.
Kipróbáltam fejhallgatóval(the T.bone HD880), fülhallgatóval(Meelectronics + AKG) és a hangszóróimra is rákötöttem.
Néhány FLAC formátumú zenét hallgattam és próba gyanánt youtube-oztam kicsit. (mindenféle EQ nélkül)
A 64 Ohm-os fejhallgatómat is meghajtja gond nélkül, a többivel sem volt probléma.Hangminőség terén azért szvsz nem olyan rózsás a helyzet. Bár nincs túl sok kiindulási alapom, hordozható kütyükből használok Sansa lejátszókat, meg eddig a Galaxy S-et zenehallgatásra + ugye a laptop hangkeltője. Ezek közül eddig ez a leggyengébb cucc hangminőség terén. Érezhetően tompábban szól, nem olyan részletgazdag a zene, a magasak egy kicsit bántónak is tűnnek.
Kimondottan zenehallgatásra biztos, hogy nem ez lesz az első amit előveszek, de alapvetően nem olyan rossz a helyzet, lehetne sokkal rosszabb is. Volt egy pár napig ilyen ebay-es Ipod shuffle-klón förmedvényem, valami elképesztően szar hanggal(aki hallgatott már olyat, tudja miről beszélek
), na annál azért fényévekkel jobb.
Ha teheted, mindenképpen próbáld ki a telót, ennyiért tényleg jó cucc! -
suste
veterán
1: értrem én, hogy mindenki az olcsót keresi, de akinek komolyabb igényei vannak, annak bele kell nyúlni a zsebbe (ezt persze nagyon nehezen emésztik meg az emberek, bármilyen eszközről is legyen szó)
2: másik meg ha én azt mondom neked hogy tök jó, akkor az tuti neked is jó lesz?
csak akkor lehetsz biztos benne, ha kipróbálod valahol...pl nekem semmi bajom a képernyővel meg az érintővel, de mások meg panaszkodnak rá...
ami biztos, hogy a kamera tényleg elég tré
, bár aztán akinek ez az első fényképezős telefonja, anak még ez is jó lehet...
-
szaboknak
aktív tag
Szerintem ha van egy jól működő rom akkor nem sok értelme a romok cserélgetésének,azért cserélgettünk folyamatosan mert a szolgáltató sok mindent átír és korlátoz a romjaiban és tele rakja minden szeméttel,na ezeknél már semmi fölösleges nincs és bőven van tárhely is a telepítéseknek ezért nincs értelme még a rootnak sem mivel,hogy már írtam minden elérhető a nélkül.
Egy TWRP recoveryben esetleg lehet gondolkodni a biztonsági mentés miatt az meg ha jól tudom már elérhető. Rootolni én azért sem szeretek mert vannak alkalmazások amik nem működnek root alatt mint pld:a TvGo amit én nagyon sokat használok mert korlátlan hozzáférésem van és autóban sokat használom a zene csatornákat,persze nem nézem csak az autó rendszerén keresztül nagyon jó a minőségük és a telefon sem merül mert a hang nem a saját hangszórón megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konteó topic
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest