Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TommyTom
újonc
Sziasztok! Látom egy két emberkének már sikerült a csengőhangokat működésre bírni a Doogee X5 pro masinákon. Ha lehet kérek egy kis segítséget, hogy miképpen oldottátok meg ezt az idegőrlő problémát. Köszönöm!
-
pecel
újonc
Sziasztok. A Viberrel kapcsolatban kérnék segítséget. Mióta x5 pro-t használom, a vibert üzeneteket csak akkor kapom meg, ha az alkalmazás éppen fut. Ha bezárom, nem jönnek az értesítések, csak ha belépek újra. Más alkalmazásnál nincs ilyen gondom, email, stb minden OK. Tud valaki segíteni? Nektek rendesen műkődik? Köszi előre is.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Itt a topicja: [Re:] Doogee X5 Pro - harapós ajánlat
-
dm1970
aktív tag
Lecsekkoltam a fejhallgatómmal is, nem szól ez olyan rosszul. Ezt a hívás közbeni sustorgást felém is jelezték már párszor. Az érintő nálam is előfordul, hogy "furcsán" érzékel. Ezektől függetlenül, úgy gondolom nem volt rossz vétel. Gyakorlatilag ugyan ezekkel a paraméterekkel üzemel a LEnovo Vibe p1m dupla ennyiért.
Én amit nagyon hiányolok az a topic pörgése. Anno mikor bejött a tescós csoda op3dott, csak úgy pörgött a topicja, s még mai napig is folyamatos az eszmecsere . Pedig ez a teló is jó árérték arányú, olcsó, mo garis, s mégis alig van itt látogató, infó megosztás. -
guyver
senior tag
válasz attilav2 #100 üzenetére
Szerintem jól szól. Egyébként a nem tudok pontos típust, mert ez a volt Atrix 2 telefonom gyári fejhallgatója.
Közben van pár negatív észrevételem a telefonnal kapcsolatban:
A kamera fókuszálás közben halkan de kattogó hangot ad ki, nem tudom másnál csinál e ilyet, végül is megcsinálja a képet rendesen, csak ne adja meg magát!
2 sim van most benne, de az első sim nem csatlakozik fel a lte (TMob.) hálózatra, hiába állítom be (lehet sim csere kéne).
Néha ha valakit fel szeretne hívni az asszony, azt mondja "a hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható." Ez mondjuk nem hiszem, hogy készülék gond, csak érdekes, hogy telefoncsere óta csinálja és hívás után, ha más hívja fel ugyanazt a számot, akkor annak kapcsolja.
Meg kb. egy hete leszedtem a swiftkey-t, viszont az első 2-3 napban időközönként átváltott a gyári billentyűzetre magától. Most az elmúlt pár napban már nem csinálja, meg frissült is közben az alkalmazás, szóval lehet, hogy ez esetben sem készülékben volt a hiba.
A kijelző érzékelésével nálunk is gond van, gépelés közben is van, hogy nem veszi be az egyik betűt. Kérdés, hogy hardveres vagy szoftveres a hiba. Mert ilyen néha van az én 1+1 telefonomnál is, de olyankor a kernellel van valami. Na meg ha úgy gépelek vele, hogy az ujjamat húzom el a betűk felett, akkor bevesz minden betűt az x5 pro.
Egyelőre ennyi a tapasztalat a készülékkel. A needrom oldalán viszont az újabb gyári romok törlésre kerültek és már csak az r04 van fent. Ez kapta mondjuk a legtöbb csillagot, szóval lehet az a legstabilabb.
[ Szerkesztve ]
Poco F3 & Gear S3
-
RBJ
addikt
Szilikon tok van már valakinek? Ha rajta van a kijelző kilóg belőle? Már értem arra, hogy olyan furi a telefon alakja, éle. Arra célzok, hogy pl tempered glass plusz tok és a kijelző széle, éle kint van. Ha arra esik rotty.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
dm1970
aktív tag
Leteszteltem én is. Azzal kezdem, hogy nem vagyok nagy hozzáértő. Egyenlőre egy Piston 3-mal. X5, LG Fino, ZTE Balde 3, Hp 8200 számítógép. Az első két teló forma-forma, a Blade szerintem valamivel jobb, a gép szól a legjobban. Mindegyiken AIMP lejátszót használtam. Majd a jövőhéten leteszteltetem még egy vájt fülű haverommal is, s kipróbálom egy HD2000-l is.
A múltkor kérdeztem ezt a GPS dolgot [link], s írtam, hogy megoldódott. Sajna nem teljesen, az igaz, hogy beállítható, hogy csak a GPS-t használja, de a tartózkodási hely ki-be kapcsolása után mindig visszaáll a legnagyobb pontosságra (wifi,mobil,GPS). Ezt nem lehet valahogy beállítani, hogy megjegyezze a beállítást?
A csengőhangokat is sikerült beállítgatnom, viszont az ébresztőhöz nem tudok hozzáadni saját zenét, ez sikerült már valakinek?
S még egy utolsó, ezt a DG xender-t tiltotta már le valaki, csinál valami gondot a letiltása? -
sharkypeti
aktív tag
Xiaomi Piston 2 -vel tökéletesen működik.
OnePlus 12
-
Daneee527
csendes tag
Tegnap érkezett meg a teló, most kezdtem el próbálgatni.
Kipróbáltam fejhallgatóval(the T.bone HD880), fülhallgatóval(Meelectronics + AKG) és a hangszóróimra is rákötöttem.
Néhány FLAC formátumú zenét hallgattam és próba gyanánt youtube-oztam kicsit. (mindenféle EQ nélkül)
A 64 Ohm-os fejhallgatómat is meghajtja gond nélkül, a többivel sem volt probléma.Hangminőség terén azért szvsz nem olyan rózsás a helyzet. Bár nincs túl sok kiindulási alapom, hordozható kütyükből használok Sansa lejátszókat, meg eddig a Galaxy S-et zenehallgatásra + ugye a laptop hangkeltője. Ezek közül eddig ez a leggyengébb cucc hangminőség terén. Érezhetően tompábban szól, nem olyan részletgazdag a zene, a magasak egy kicsit bántónak is tűnnek.
Kimondottan zenehallgatásra biztos, hogy nem ez lesz az első amit előveszek, de alapvetően nem olyan rossz a helyzet, lehetne sokkal rosszabb is. Volt egy pár napig ilyen ebay-es Ipod shuffle-klón förmedvényem, valami elképesztően szar hanggal(aki hallgatott már olyat, tudja miről beszélek ), na annál azért fényévekkel jobb.
Ha teheted, mindenképpen próbáld ki a telót, ennyiért tényleg jó cucc! -
őstag
Hát nem akarok túl drága telót venni mert mi van ha elhagyom vagy ellopják. Ezért lett redmi 1s, a tavalyi kb legjobb választás, de hát a miuinak kevés az 1gb memória, cm alatt meg nem megy rendesen a gps, illetve van amikor cm alatt is kevés az 1gb. A doogeeban az tetszik hogy stock rendszerrel jön és persze a 2gb ram meg a 16 giga tárhely és ha jól tudom lte-ben tud minden frekvenciát. A minőségibb elérhető alternatíva a redmi2pro lenne, de annak meg hiányos az lte tudása. Azért furcsállom hogy akik ezt a tellát veszik nem rendelkeznek egy jó fülessel hiszen akármilyen olcsó is az x5 pro, mégsem egy alap telóról van szó a 2/16gb miatt, és aki ilyen tellát vesz az gondolom kisebb nagyobb rendszerességgel zenét is hallgat rajta, akg k309 annó nem is volt drága, mondjuk a sony fejes az mdr zx300 az kb 7k volt pár éve, de aki rendszeresen zenéthallgat az gondolom beruház egy jó fül/fejesbe. Sennheiser is jónak számít, van abból is fülesem és fejesem, olcsóbb, de kevésbé dinamikus így ezeket általában nem veszem elő.
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
CoolMan
MODERÁTOR
Ma megjött nekem is a teló, még ismerkedünk. De az biztos, hogy SGS Advence után megváltás.
-
suste
veterán
1: értrem én, hogy mindenki az olcsót keresi, de akinek komolyabb igényei vannak, annak bele kell nyúlni a zsebbe (ezt persze nagyon nehezen emésztik meg az emberek, bármilyen eszközről is legyen szó)
2: másik meg ha én azt mondom neked hogy tök jó, akkor az tuti neked is jó lesz?
csak akkor lehetsz biztos benne, ha kipróbálod valahol...pl nekem semmi bajom a képernyővel meg az érintővel, de mások meg panaszkodnak rá...
ami biztos, hogy a kamera tényleg elég tré , bár aztán akinek ez az első fényképezős telefonja, anak még ez is jó lehet...
-
WolfManus
csendes tag
Nu, leszedtem a gyári fóliát és ráraktam a temp.glass-t. Baromi jó cucc: mivel szinte teljesen merev, könnyű PONTOSAN a kijelző fölé igazítani és bárhol kezd hozzáérni, buborékmentesen feltapad. Csak a por/szösz mentességet kell biztosítani. Szerintem teljesen jó maradt az érintés érzékenység.
-
suste
veterán
válasz WolfManus #89 üzenetére
na az jó lenne ha lenne rajta rendes fólia is
én még nem szedtem le a felső védőfóliát sem, pont azért mert nem szereztem be rendes fóliát...de akkor lehet nem is kell?egyébként asszonynak vettem, itthon, 37E-ért (Jiayu g2f -et vált)
eddig korrekt nagyon, tényleg csak a kamera a gyenge láncszem, de hát ennyiért nem is lehet elvárni, hogy mindenben jó legyennekem már nagyon tepsi ez az 5", de a nőknek nagy a táskája....
[ Szerkesztve ]
-
WolfManus
csendes tag
Sziasztok!
eustock-tól rendeltem + tempered glass kijelzővédőt. A szokásos ("füles") gyári fólia alatt viszont van még egy fólia (??). Ez gyári fícsőr? Érdemes lecserélni? -
szaboknak
aktív tag
Rájöttem,hogy van benne hívásrögzítő ami hívás közben aktiválódik viszont van egy idegesítő a főképernyőről a kereső sávot sehogy sem lehet eltüntetni az alap launcherel.
Iphone 12 128 Gb, Huawei Watch D2
-
szaboknak
aktív tag
Biztos,hogy van 4G a telepűlésen?és a díjcsomagod is támogatja a 4G-t? mert a telefon minden európai frekvencián megy .azt hiszem az oroszoknál van talán más frekvencián működő 4G valamelyik szolgáltatónál.
A telekom és a telenor közösen használja a 4G hálózatát és nekem ahol van 4G tökéletesen megy.
Itt meg lehet nézni a frekvenciákat:[link][ Szerkesztve ]
-
dm1970
aktív tag
1, 2, 4 megoldódott, a 4G miatt felvettem a kapcsolatot az eladóval.
-
plaszy
őstag
Szia!
Eddig ezt találtam meg
1. Az X5 tesztből részlet: "Persze akinek a kamera fontos, aki egyedi formatervet szeretne, aki nívósabb anyaghasználatra indul be, akinek lényeges, hogy a felhasználói felület tudjon trükköket, aki sokat játszik, akit zavar, hogy nem minden menüpont magyar, azoknak nem lesz elég a Doogee X5 tudása."
Jövő héten szerintem berendelek 1-et én is
4. Talán át kell másolni az MP3-akat a Ringtones vagy hasonló mappába?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
dm1970
aktív tag
Üdv!
Beszereztem én is egyet az eustock-ról. Az első benyomások nem rosszak, egész jól belaktam már, viszont lenne néhány kérdésem.
1. A rendszer beállításokban van néhány nem magyar menü, ez mindenkinél így van?
2. Ha a tartózkodási helyet bekapcsolom, csak a GPS-t használja, vagy ha van net elérhetőség, akkor azon keresztül is kommunikál? Ha igen, be lehet állítani, hogy csak a GPS-t használja?
3. A környékünkön a Telenor szerint van 4G lefedettség, de hiába van preferáltnak beállítva a 4G, még kiírva nem láttam csak max. a 3G-t. Mi lehet a gond? Felénk olyan frekivel jön a 4G amit a teló nem tud?
4. Egyedi csengőhangokat be lehet valahogy állítani, van valami trükkje, mert csak a gyáriak közül tudok választani?Előre is köszi dm
-
őstag
Ahhoz képest hogy milyen specifikációkkal rendelkezik a teló gyanúsan olcsó, mondjuk a redmi2pro hoz vagy a honor4c hez képest. Nem bosszulja ez meg magát valamiben? Mondjuk xar dac chip? Fejhallgatóval mit produkál? Nekem sony mdr zx300 am meg akg k309-em van . Ezekkel a redmi 1s-em elég jól szól. Vajon a doogee hangja megüti a mércét? Kinek mi a tapasztalata és milyen fülessel használja?
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
-
szaboknak
aktív tag
válasz beyruth82 #69 üzenetére
Az x5 Pro-ban MTK6735 Quad Core 1.0GHz és Mali-720 Gpu van
Az x5 ben MTK6580 Quad Core 1.5GHz és Mali-400 Gpu van
Csak,hogy tisztázzuk mind a kettő MTK-s proci és a Pro-ban jobb minden csak a proci alacsonyabb frekvencián fut,szerintem a fogyasztás miatt.
X5 pro[link]
X5 [link]
Érdekes a kijelzőre azt írja,hogy Gorilla Glass amit nem tudom igaz e?[ Szerkesztve ]
-
sharkypeti
aktív tag
Nincs semmi extra költség rá, csak a postaköltség.
OnePlus 12
-
veterán
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Szemezgetek én is 2. telónak ezzel a Pro-val. A 2 GB-ból mennyi marad szabadon alapból?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
szaboknak
aktív tag
válasz beyruth82 #64 üzenetére
A proci szerintem bőven elég,én is netes alkalmazásokat használom legtöbbet és böngészek és nagyon gördülékeny,nincs akadás,én nagyon kellemesen csalódtam ebben a telefonban.
A másik ami még pozitívum,hogy nem melegszik mint az előző telóim a folyamatos 4G adatkapcsolat során.Iphone 12 128 Gb, Huawei Watch D2
-
veterán
válasz szaboknak #60 üzenetére
Köszi a választ.Akkor neked már ilyen telód van és bátran mered ajánlani?A snapdragon 410-et agyon dicsérik és úgy tudom erősebb mint az x5 pro mediatekje de akkor a hétköznapi használatban sokkal inkább előjön a ram előnye mint a processzoré?Használat során akkor teljesen gördülékeny az x5 pro?Fotózni nem nagyon szoktam max videóhíváshoz használni az elöllapi kamerát arra meg bőven elég ami van neki.Inkább sokat netezek és netes alkalmazásokat használok rengeteget.Ebben az esetben akkor fontossabb a ram mint egy kicsivel erősebb processzor?
-
szaboknak
aktív tag
Szerintem ha van egy jól működő rom akkor nem sok értelme a romok cserélgetésének,azért cserélgettünk folyamatosan mert a szolgáltató sok mindent átír és korlátoz a romjaiban és tele rakja minden szeméttel,na ezeknél már semmi fölösleges nincs és bőven van tárhely is a telepítéseknek ezért nincs értelme még a rootnak sem mivel,hogy már írtam minden elérhető a nélkül.
Egy TWRP recoveryben esetleg lehet gondolkodni a biztonsági mentés miatt az meg ha jól tudom már elérhető. Rootolni én azért sem szeretek mert vannak alkalmazások amik nem működnek root alatt mint pld:a TvGo amit én nagyon sokat használok mert korlátlan hozzáférésem van és autóban sokat használom a zene csatornákat,persze nem nézem csak az autó rendszerén keresztül nagyon jó a minőségük és a telefon sem merül mert a hang nem a saját hangszórón megy.Iphone 12 128 Gb, Huawei Watch D2
-
őstag
4g-n még nem tesztelgettem a beszédhangot.
Nem is tudod mert még semelyik szolgáltató sem vezette be a VoLTE-t(voice over lte) azaz 4g hanghívás még nincs és nemigen van olyan telefon ami tudja is, egyedül a nexus6-ról olvastam hogy tudja. Majd talán 5 év múlva változik a helyzet.
Telefonáláskor visszakapcsol 3G-re. Lehet hogy ez okozza a problémát nálad, rakd 3g preferált beállításra, ha van ilyen, akkor nem kell híváskor bontania a 4g-t és visszakapcsolni 3g-re.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
válasz beyruth82 #59 üzenetére
A Xiaomi Redmi 2 PRO 2/16GB(S410) szerintem megfontolandó ha majd újra lehet kapni eustocknál.
Ha romolni akarsz akkor csak snapdragon procis teló jöhet szóba. MTK-ssal nem nagyon tudsz csinálni semmit, mert alig van rá valami értelmes rom, még CM sincs rá általában. Ellenben a snapira elég nagy a választék még CM is van szinte mindig.
Ha nem akarsz romolni akkor tényleg jó választás az X5 PRO.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
szaboknak
aktív tag
válasz beyruth82 #59 üzenetére
Ez sokkal jobb!
Nekem előtte az Lg F60 azzal volt de ez sokkal gyorsabb és stabilabb,meg amúgy is lassan kevés lesz az 1gb arról nem is beszélve,hogy a háttértár is 16 gb.
Én egy pár napja tesztelem ezt a készüléket de nagyon kellemes csalódást okozott minden téren,én azt mondom,hogy még a kamera sem olyan rossz mert egy kis odafigyeléssel egész jó fotók készíthetők vele.
A másik amit megoldottak nem mint a többi híres gyártó,hogy rootolás nélkül van OTG támogatás,fel lehet csatolni a géphez usb meghajtóként,lehet változtatni az elsődleges meghajtókat és még sok minden ami nem jut most eszembe.
Én Telekomos vagyok azon működik 2g,3g,4g. tökéletesen,jó volna ha lenne erről is egy mobilarénás teszt mint a sima x5 ről.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!Szerintetek melyik a jobb vétel?Ez 30 ezerért vagy egy snapdragon 410-zel(4x1.2 gigahertzes)és adreno 306-tal felszerelt de csak 1 giga ramos telefon 37 ezerért?Minden más specifikációjuk azonos.Mennyit számít a hétköznapi használatban a plusz 1 giga ram és mennyivel gyengébb az 1 gigaherztes mediatek az 1.2-es snapdragon 410-nél?
-
Lortech
addikt
3g-n a beszédhang minőségével én nem vagyok elégedett. Tisztábban hallom a túloldalt mint ők engem. Ha beszélek, konstans alapzaj hallatszik a túloldalon, amikor nem beszélek, akkor pedig megszűnik az alapzaj, ami így együtt ilyen szaggatásszerű élményt kölcsönöz.
4g-n még nem tesztelgettem a beszédhangot.A rezgést én átlagosnak mondanám, én eddig észrevettem, ha hívtak.
Thank you to god for making me an atheist
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
A rezgő hivásjelző zsebben mennyire észrevehető? A beszédhang minősége?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
realpopek
tag
Ma jött egy újabb gyári frissítés a telefonra,telepítettem de nem látok semmi újat.
,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
user112
senior tag
válasz konigjanos #53 üzenetére
Akkor mi ott fent bal oldalt? Közelségérzékelő?
-
morpet1
csendes tag
900 Mhz 3G megy (pl. Vodafone vidéken)? Mert az interneten sok helyen "3G: 850/2100 MHz"-et írnak.
-
konigjanos
senior tag
A mobilarénás teszt szerint a simában sincs led. sajnos.
-
realpopek
tag
válasz sharkypeti #50 üzenetére
Szia,
Beállítások-hang és értesítés-általános,itt beállítások,jobb felül-képernyőzár hangja.Jani
-
Lortech
addikt
válasz sharkypeti #48 üzenetére
Az aktív hangprofilod beállításai között a screen lock sounds szerintem.
szerk: magyarul: hang és értesítés, aktív profil melletti tárcsa gomb, képernyőzár hangja.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
A képernyő feloldás hangját hogyan lehet levenni? Csak simán, némán szeretném. Nem kell rá hang.OnePlus 12
-
szaboknak
aktív tag
Nagyon jónak tűnik a teló de a widgetteket sehol nem találom.
-
dm1970
aktív tag
GPS-t tesztelte már valaki?
-
RBJ
addikt
Ha belegondolok ugyan ennyi volt a thl t6s m januárban hát inkább hallgatok.
Bestbuy főleg eustock nál.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
-
guyver
senior tag
Doogee valencia y100 pro jobban néz ki, ugyanez a hardver csak jobb kamerával. Az 30k körül van, viszont a hangszórója recseg (nem a beszéd). Billentyűzet háttérvilágítás nincs, de gyorsan megszokható. Ez az x5 pro 2 simmel, lte, folyamatos mobil internet, sok telefonhívás, kisebb játékok futtatása, este egy kis netezés, így kibírja nap végéig. Ha csak telefonál az asszony és nem nyomkodja, akkor 2-3 napig is bírja.
Poco F3 & Gear S3
-
30K-ért nekem annyi az elvárásom, hogy ne dobálja el a hálózatot, ne indulgasson újra, és 1 napot legalább kibírjon az akksija. Launcher-t lehet cserélni, probléma megoldva Kamera, zene, kijelző területén nem lehetnek nagy elvárásaink.... Remélem lesznek rá ROM-ok, arra számítok, hogy elég nagy sikere lesz a cuccnak, így talán lesz rá CM stb. rom.
-
RBJ
addikt
NEkem ez a gyári launcher nem fekszik, elég csunyácska inkább stock maradt volna.
Meg a valóságban mennyit bír az akksija arra lennék kíváncsi.
A kamera nem izgat annyira. MOndjuk ahogy elnézem elég sápadtak a színek a kamera felvételeken.
Billentyűzet villágitás van?
Ha lenne benne infra, 3000 akksi, értesítő led és bill villágitás már kellene, és nagyobb 13mp. kamera.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
mike1334
veterán
Kíváncsi lennék Xiaomi 2 pro-hoz képest hogy muzsikál. Remélem tesztből kiderül milyen droid van rajta? Nem verzió, hanem "sallang" szempontjából. Mennyire stock?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
pászka
tag
Azt meg tudnátok mondani hogy ez is lekapcsolja az egyik sim-et ha a másikon beszélek? Vagy megy egyszere mindkét sim? Valamint hogy a kártyabővítés az egyik sim rovására megy vagy van külön lehetőség a tárhely bővítésre a két sim foglalalton kívül?
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
addikt
Várom a pillanatot, amikor mindenki megunja végre az ósdi menü gomb használatát a navigációs sávon.
Lehet csak én vagyok vele így, de ha meglátok így telefont, egyből az ultra gagyi jelző jut az eszembe és nem vagyok egyébként egy flasgship faló egyén, ezt hozzá teszem.Persze ettől függetlenül még biztos belém lehet ezzel kötni és ugyanakkor igazából várom is az ellenérveket a témával kapcsolatban, mert komolyan érdekel, hogy miközben már évek óta a menü gomb "kifuttatása" mellett fejlesztik az androidot és az alkalmazások is egyre inkább úgy fejlődnek, hogy ne legyen szükség előlapi menü gombra, egyes gyártók ezek ellenére mégis miért alkalmazzák ezeket a gombokat rögzítetten, ráadásul "felfestve" a telefonra?!?
[ Szerkesztve ]
-
realpopek
tag
Na csináltam pár képet,mondjuk nem állítgattam a fényképezőn,nekem nem nagyon kell:
http://kepfeltoltes.hu/151017/IMG_20151017_093958_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/151017/IMG_20151017_094056_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/151017/IMG_20151017_094542_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/151017/IMG_20151017_094623_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/151017/IMG_20151017_094723_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/151017/IMG_20151017_094950_www.kepfeltoltes.hu_.jpgKb ezeket tudja állítgatás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Tényleg jó ár/érték arányúnak tűnik a pro verzió. Több ilyen telefon kellene.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
30K-ért ilyen specifikcióval telefont, álmomban sem hittem volna. Kíváncsian várom a tesztet.
-
gabor9991
őstag
http://eustock.hu/shop/okostelefon/doogee-x5-pro-okostelefon-fekete-reszletek
29900 1 év magyar garival
-
realpopek
tag
Sziasztok! Nekem hétfőn érkezett meg,azóta nyomkorászom szerintem teljesen rendben van ennyi pénzért(25000-ft)
-
atike
nagyúr
Ennyi pénzért ez szerintem nagyon jó vétel...
Nem lehetne egy tesztet csinálni róla itt az oldalon?
-
BeastMode
őstag
Ennyi pénzért frankó, főleg a 2 GB RAM becsülendő ebben az árkategóriában.
-
pietrrr
aktív tag
Hmm, ennyiért BestBuy lehet a célközönségnek!
-
bollokcs80
Korrektor
MENNYIIIIIII????
Bakker, miért kapkodtam el a telóvásárlást tavasszal....
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
guyver
senior tag
Az asszonynak rendeltem egyet, majd megírom a véleményem ha megérkezett.
Poco F3 & Gear S3
-
kortic
tag
A speckó alapján elég durva lett, bár ezeknél a márkáknál a szoftveres háttér szokott a kérdéses lenni.
Majd meglátjuk hogy a készülék maga, vagy csak az árazás veszett a DoogeenálLocal phone smartass, exMobiltudós, szerviztechnikus - kijelzőcsere nélkül nem telefon a telefon
-
konczy3
senior tag
Ennyiért egész jó ajánlatnak tűnik főleg akinek nem számít a kamera.
Dual SIM (Y)
Közbe megnéztem bővíthető is.Never Settle
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Eustockon a Pro csak 30k
-
Próféta
tag
Végre egy márka, ahol a Pro kerül 37 ezerbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest