- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
RaveForce #56 üzenetére
Az Ace nagyon nem stabil. A főnökömé gyári 2.3.x-szel 10 hívásból kétszer megadja magát, lefagy, aztán újraindul. Viszont a cégnél van 3 db One Touch is, hihetetlen, de tényleg jobb az Ace-nél, soha semmi baj nem volt velük.
Én a Sensationt és az S2-t is gyári rommal próbáltam, és a Sensationt éreztem jobbnak. Bár ilyen teljesítményű telefonok esetében nincs már egetverő különbség.
-
Moleman
addikt
válasz
RaveForce #54 üzenetére
Te melyik részét nem értetted annak, hogy nem a csúcstelefonokat kell nézni?
A Gio-Y-Ace romját magasan veri a filléres One Touch 2.2-je stabilitást illetően, a W memóriakezelése pedig botrányos, pedig jó telefon lehetne. Az S2-n csak azért nem látod, hogy rossz a rom, mert erős alatta a hardver. A Sensation pedig rossz példa volt, pont az, ami feltűnően jobb az S2-nél, a gyengébb hardver ellenére.Gondolom, te sem csak képről ismered a telefonokat, hidd el, én sem. Nem hülyeséget irkálok, csak a saját tapasztalataim. Teljesen objektív vagyok a telefonokat illetően, sőt, mielőtt kipróbáltam volna, S2-t akartam. 2 perc múlva már nem akartam.
-
Moleman
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest