- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
RaveForce #56 üzenetére
Az Ace nagyon nem stabil. A főnökömé gyári 2.3.x-szel 10 hívásból kétszer megadja magát, lefagy, aztán újraindul. Viszont a cégnél van 3 db One Touch is, hihetetlen, de tényleg jobb az Ace-nél, soha semmi baj nem volt velük.
Én a Sensationt és az S2-t is gyári rommal próbáltam, és a Sensationt éreztem jobbnak. Bár ilyen teljesítményű telefonok esetében nincs már egetverő különbség.
-
Moleman
addikt
válasz
RaveForce #54 üzenetére
Te melyik részét nem értetted annak, hogy nem a csúcstelefonokat kell nézni?
A Gio-Y-Ace romját magasan veri a filléres One Touch 2.2-je stabilitást illetően, a W memóriakezelése pedig botrányos, pedig jó telefon lehetne. Az S2-n csak azért nem látod, hogy rossz a rom, mert erős alatta a hardver. A Sensation pedig rossz példa volt, pont az, ami feltűnően jobb az S2-nél, a gyengébb hardver ellenére.Gondolom, te sem csak képről ismered a telefonokat, hidd el, én sem. Nem hülyeséget irkálok, csak a saját tapasztalataim. Teljesen objektív vagyok a telefonokat illetően, sőt, mielőtt kipróbáltam volna, S2-t akartam. 2 perc múlva már nem akartam.
-
Moleman
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest