- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
RaveForce #56 üzenetére
Az Ace nagyon nem stabil. A főnökömé gyári 2.3.x-szel 10 hívásból kétszer megadja magát, lefagy, aztán újraindul. Viszont a cégnél van 3 db One Touch is, hihetetlen, de tényleg jobb az Ace-nél, soha semmi baj nem volt velük.
Én a Sensationt és az S2-t is gyári rommal próbáltam, és a Sensationt éreztem jobbnak. Bár ilyen teljesítményű telefonok esetében nincs már egetverő különbség.
-
Moleman
addikt
válasz
RaveForce #54 üzenetére
Te melyik részét nem értetted annak, hogy nem a csúcstelefonokat kell nézni?
A Gio-Y-Ace romját magasan veri a filléres One Touch 2.2-je stabilitást illetően, a W memóriakezelése pedig botrányos, pedig jó telefon lehetne. Az S2-n csak azért nem látod, hogy rossz a rom, mert erős alatta a hardver. A Sensation pedig rossz példa volt, pont az, ami feltűnően jobb az S2-nél, a gyengébb hardver ellenére.Gondolom, te sem csak képről ismered a telefonokat, hidd el, én sem. Nem hülyeséget irkálok, csak a saját tapasztalataim. Teljesen objektív vagyok a telefonokat illetően, sőt, mielőtt kipróbáltam volna, S2-t akartam. 2 perc múlva már nem akartam.
-
Moleman
addikt
Ott a pont. A Samsung ugyanolyan visszataszító a hype miatt, mint az Apple.
Nem a csúcstelefonokat kell nézni, abból úgyis kevesebbet adnak el. De azért sokatmondó, hogy a SE-nak már csak a bennragadt X8-a ARMv6-os, a Samsungnak meg gyakorlatilag minden telefonja, 75 ezer alatt... Inkább a Samsungnak kéne felkötnie a gatyát hardver terén. Na meg főleg szoftver terén, mivel egy normális romot sem tudtak még írni. -
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
Remek, de csak nekik jó. Ugyanazt csinálják ezzel is, mint az összes többi telefonjukkal: kétszeres áron eladják a hülyéknek. Nézd meg, még mindig van, aki Ace-t vesz, mikor kevesebb mint a feléért jobb telefont kapsz (OT-990), tízezrekkel olcsóbban pedig négyszer jobbat (Xperia Mini).
A badával nincs bajom, a csajoknak jó lesz az is. Csak ez a gerinctelen lehúzás nem tetszik bennük, hogy tudják, ha rózsaszín, úgyis kapkodni fogják kétszeres áron is. -
Moleman
addikt
Kétszeres áron eladják a szart, újabb sikeres húzás a Samsung részéről.
A sok tinisunci meg tényleg meg fogja venni, mert cukcsimukcsi rózsaszín.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest