- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #9 üzenetére
Van két egymástól független UI, ami a biztonság kedvéért párhuzamosan fut, leírás, hogy mi mire jó nem nagyon van. Skilleknél megintcsak nem nagyon van leírás, hogy mégis mi a jó. Az audiologos narratíva szintén nem egyszerűsíti.
És nem, nem a mai játékok vannak leegyszerűsítve, a prezentációja az, ami miatt nehezen befogadható.
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem nincs feleslegesen bonyolítva, inkább a mai játékok vannak ilyen téren nagyon leegyszerűsítve. Tény, hogy egy kis olvasást igényel, meg kell egy kevés idő, míg megtanulja az ember, de ezt az áldozatot bőven megéri.
Mondjuk én meg az 1-gyel nem játszottam, ha ahhoz képest van túlbonyolítva a UI, akkor nem szóltam.
-
proci985
MODERÁTOR
vegulis a deus ex es a dishonored is kozvetlen szellemi utod, es mindketto jol teljesit.
remelem jo lesz
.
kettorol amikor kijott lemaradtam, par eve amikor probaltam viszont annyira tul volt bonyolitva az interface, hogy hagytam, "majd kesobb jatszom"ra.
-
Reaper
őstag
Imádtam a 2-t, fordulatos cselekmény, nyomasztó, és sokszor félelmetes hangulat, Shodan személyisége meg szerintem az egyik legjobb AI személyiség, megfelelő mennyiségű istenkomplexussal, remélem jó sztorit írnak az új résznek, és nem csak egy átlag hentelős akármi lesz belőle.
A hivatalos oldali üzenet, mindenesetre nagyon tetszik -
[Prolixus]
addikt
Hajj, egyet kérek, csak el ne basszák...
-
CriticalHit
addikt
-
ldave
félisten
Tudom, sokan nem szerették, de szerintem egész jó volt a két Epic Mickey játék, amit csinált az öreg.
-
Šolaire
veterán
A második részt szerettem az elsőhöz nem volt szerencsém. Amikor játszottam vele eszembe jutott pár játék😊 követni fogom őket kiváncsian várom a fejleményeket.
-
atidzsiforc
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest