Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
Egy játékér nem fogok VGA-t cserélni, ezért a vesszőparipám ez a BF3, annakidején a Crysis volt hasonló, de még évek múltán sem fut az sem röccmentesen.
Akkoriban a HD 4890 volt a legerősebb, megvettem, én barom, azzal sem ment.
Mert rosszult optimalizált, és eszük ágában sincs javítani rajta, pont ez a lényeg.
És az új Far Cry is úgy fog kijönni, DIREKT, hogy atomerőmű kelljen alá, a 7950 majd elfüstöl alatta, a 70-es pedig elviszi valahogy, de épphogy, látom előre, sajnos..
És nem érdekel az okoskodók, addiktok, grafikonokra támaszkodok véleménye, Crosffire-Trifire-Quadfire építőké, vízhűtéseseké, stb, megalomán betegség..
-
laca000
őstag
Tudod, az a véleményem, hogy ez a Vram őrület csak egy újabb pénzkereseti lehetőség a gyártók számára.
"Kínjukban" nem tudnak mit kitalálni, mert a teljesítmény nem növekszik.
Most kiadnak egy 7000-es szériát, 3 giga rammal, erősen kétlem, hogy ultra beállítások mellett akármelyiken, legyen az 50-es, 70-es, gond nélkül elfut a BF.
Ugyanúgy fut mint 6870x2-n, ugyanis ez a kártya tud annyit mint az a kettő.
Nálam NEM droppol csak ritkán, ultrán!
5870-el droppolt, keményen, az biztos, de az is a kártya teljesítménye miatt volt, nem az 1 giga Vram miatt!
Ráadásul az árak eszméletlenül fölé vannak pozícionálva, egy konzolon meg 1 giga Vram nélkül is elfut még a BF3-nál sokkal igényesebb játék is.
Akkor most miért is nem optimalizáció kérdése?
Nem győzöm hangsúlyozni, ez az egész csak üzlet, üzlet, üzlet, és lehúzás
-
laca000
őstag
Én nem tudom nálad hogy van FPS drop BF3 alatt, nekem nem kell kikapcsolnom a CF-et, akkor is normálisan fut 1080p-ben, fullon, WIN7 64 bit alatt!
Szerintem BF3 alá ez: "Corsair 2x2GB DDR3 1600MHz" kevés, a táp sem mindegy, valami más gebasz van ott, és nem a kártya miatt droppolgatsz!
450-es táppal elindult egyáltalán a gép?
-
laca000
őstag
válasz
Calibra72 #230 üzenetére
Persze, igazad, vagy mondom úgy: "igazunk van".
Egyetértek
Multit, billentyű és egér nélkül ember nem lenne a földön aki rámkényszerítene.
De ez az idiótizmus is ami a hardvervilágban folyik már kezdi szétfeszíteni nálam a tűrésküszöböt.
Ilyen széria, olyan széria, ilyen foglalat-olyan foglalat...
Nevetségesnek tartom, szánalmas, nevetni, de inkább sírnivaló
Semmi másra nem jó mint a pénztárcánk lefagyasztására, ezért vennék konzolt ha lenne hozzá full egér és billentyű support, minden játékhoz.
-
laca000
őstag
válasz
Calibra72 #228 üzenetére
Szerintem meg egy évre hót mindegy mit vesz az ember, legalábbis én, mert a betegebb "fajtához" tartozom...
Mindig eltervezem, hogy hosszútávra fektetek be, de 1-2 évnél tovább meg úgy sem bírom..
Továbbra is azt mondom, hogy nincs olyan, hogy jó meg rossz vétel a számítástechnikában.
Ami "jó" az iszonyat drága ami rossz azt meg inkább hagyjuk...
De nem hiszem így sem, aztán ha vennék (és veszek) még egy 6870-et a 6870x2 mellé akkor olyan hű de komoly problémáim lennének a jövőben.
A BF3 pedig továbbra sem érdekel(tojok a VRAM mizériára) sem az INDOKOLATLANUL, szánalmasan magas gépigényt követelő ócskaságok.
Hát még a rissz-rossz konzol átiratok.Ha lenne konkrét, minden játékot támogató billentyűje a Microsoftnak már réges-rég Box-ot használnék, csak ez a gyerekkorból hozott fránya pc-s betegség ugye...
-
laca000
őstag
válasz
Calibra72 #226 üzenetére
Ez a VRAM mizéria..
Megmondom őszintén az idegeimre megy...Egyrészt, nem hiszem el, hogy ne lehetne megoldani, hogy már egy 50k-s VGA ne vigye el akár ultrán röcc mentesen a programot.
Másrészt, egy nyavajás játékért nem épít ki az ember külön CF-et, vagy ha igen akkor is 100k-nál jár már és ezért ez az egész egyszerűen felháborító, hogy a "szityek-szutyok" konzolokon akadásmentesen elmegy egy 4-szer annyit érő pc-n meg nem!
Optimalizálás kérdése lenne csak, szerintem nem is a VRAM-é!
Más kérdés, számomra persze, hogy nekem amúgy sem tetszett a BF3, VRAM ide vagy oda mert a COD multija ezerszer ütősebb gyengébb graffal is!
Mellesleg az 5870-emmel is igen szépen ment ultrán a BF, ritkán volt idegesítő belassulás, ezzel a kártyámmal még nem próbáltam a játékot, csupán csak azért mert nem tetszik a single része a multija meg a BF2 után nem érdekel.
Gyalogolok két mérföldet aztán egy kemper a hegytetőről fejbelő, hurrá!
-
laca000
őstag
A számítástechnikában nincs olyan, hogy "JÓ VÁLTÁS", szerintem ezzel mindannyian tisztában vagyunk.
És azért vettem 6870x2-őt mert majd idővel belekerül a testvére is a gépbe, fenének sem kell 6870 CF, legalábbis nekem nem.
Abból négyet nem akarok belezsúfolni a házba.
Ebből meg elég lesz kettő -
laca000
őstag
Szóval..
Már a gépemben zümmög a 6870X2 4000mhz alatt,hollári-hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest