- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Üdv, én 2008 ban vettem egy Asus EAH 4850 et úgy 55-60 E. Ft.- ér mai napig az van ( 1 Gb ) Dirt 2 ultra high 1680x1050 8x simítás... + ccc ben is minden fullra van állítva crysis high 2x simítás 1440x900 stabil 45 Fps ráadásul akkoriban egy Core 2 duo e2200 volt 3ghz-n most már váltottam Q8400 ra... de lényeg a lényeg hogy a mai napig fellelhető ez hogy 4850 = 6750 = 7750 ? stb..... szóval a kártyák tényleg nem erősödnek csak max összemennek nanométerbe
meg újabb technológia 6990 volt még egy nagy durranás és kész 7990 sem lesz erősebb nála szerintem 10%-nál....
-
Calibra72
aktív tag
Ez is igaz,sajnos a játékok elkonzolosodnak /elgagyisodnak/.
Bár szerintem inkább a konzol a betegség, nem a számítógép,mert az is alapjaiban véve ugye számítógép,csak célirányosan lebutítva tervezik őket.
Lehet hogy amit most mondok sok embernek foja szúrni az oldalát,de szerintem a konzol annak való,aki a mai digitális világban analóg, esetleg túl fiatal még
Próbáltam PS3-on és Xbox 360-on is játszani multiban FPS-t, de az egy röhej. Ha egyszer beszabadulna közéjük egy jobb képességű PC-s, sz...á darálná őketPersze ők más szervereken játszanak,mert sok konzolos játék nem támogatja az egeret,és a kontrollerjeikkel szenvednek nem lenne éppen etikus összeereszteni a két oldalt.
De hát ez így van jól,kinek a pap, kinek a papnéMindenki eldöntheti konzol,vagy pc.
Befektetés szempontjából viszont a konzol jobb választás, Nem kell évente vga-t vagy procit cserélgetni. -
Calibra72
aktív tag
Igazad van,sajnos a konzolt játékra fejlesztették,a pc pedig sok mindenre jó, teljesen más a felépítése.
Csak azért értetlenkedek,mert a 4870x2 idejében még jónak számított a 2x1gb memória,ma pedig már kezd kevés lenni.Nem csak a BF3-ról van itt szó, hanem az elkövetkezendő játékokról, amik mind több vramot fognak felemészteni.Sajnálatos hogy ezt a kártyát nem 4gb-al szerelték.
Persze ettől még jó kis kártya ez, de ha most vennék, inkább 2db 2gb-os 6870-et kötnék cf-be.Főleg hogy semmivel sem kerül többe ez a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest