- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
RollandCG
csendes tag
"A Yamahánál is észrevehető ilyesmi, eredetileg mégis csak Roland GS-re készültek ezek a zenék, csak ott az eltérés kevésbé feltűnő."
Próbálok rövid lenni :-) Ebben a témában írhatnék 20 oldalt, mert ezzel foglalkozom 15 éve :-)
Örülok, hogy ezzel a témával is foglalkozik rajtam kívül valaki :-)Rövid leírás (+angol szöveg):
1. These will only play correctly on an original SC-55 with CTF support:
- Duke: Nuclear Winter (1997 - DRUM KIT)
- Duke Nukem 3D (1996 - VT)
2. Nos akkor kell egy SC-55 hangmodul ami tartalmazza a CTF-et, mert ha nem akkor nem szól helyesen.
3. Melyik ez a hangmodul? Rom verzió: 1.xx-től 1.21-ig van CTF support.
4. Lehet-e emulálni a CTF-et? Igen! Játék-->emu-->modul
5. De ha minden esetben eredeti hardvert használsz akkor ezek a problémák nem érintenek, csak a rom verziókra kell odafigyelned.u.i. A felsorolt SB kártyák mind DSP-hibásak, használj 4.16-os verziót az legalább bug, mentes.
Ja a Capital Tone Fallback (CTF) Yamaha találmány és a Rolandot be is perelte, ezért nem szerepel az 1.21 feletti ROMokban. -
A nagyobb része SB. Nem gyűjtök hozzá, mert egyrészt elfogyott a helyem, másrészt a teljes sor akcióhoz ki kéne pakolni az összeset, fiók-ESD zacsi és a gépek, aztán mindegyiket fotózni, könyvelni, abból lehetne leszűrni a hiányzókat, brutál nagy meló lenne.
Ha lesz kedvem foglalkozni velük, akkor párat megtartok, a többi megy eladásra fokozatosan. Le kell ismét próbálni eladás előtt, hogy egy-egy adott példány működik-e még, hibásat nem akarok senkinek küldeni. -
Én is írtam párról a blogjaimban, kb 100db van SB2.0-->maiakig. Lesz még mit regélnem. Az SBPro- kat hagytam ott az ingyenesekből annó, aztán a retró topikban tudtam meg hogy jók lényegében. GUSból csak 3, de még a csomó Awe32/SB32/Awe64 is értékes ma már, annó ingyen, fillérekeért dobálták utánam, ma meg egy vagyon a készlet, már a jobb SB16- oknak is megy fel az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest