- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotwoo
tag
UP!!! Nagyon hasznos cikk.
-
Reaper
őstag
Üdv,
Valaki meg tudná írni privátban, hogy honnan lehet beszerezni ezeket az appokat? A marketet ismerem, csak nem minden van fenn rajta... minden lehetőség érdekel
Thnx! -
MrTwister
őstag
"Weather Widgets: Egy-két skint töltöttem hozzá, így 100%-osan olyan, mint a HTC Sense-ben levő widget, órát is jelzi egyben."
Szia!
Mi az az 1-2 skin pontos neve légyszíves segíts! Köszi! -
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #16 üzenetére
Igen, a telefont.
Tudod mikor vágnám a kukába..., a progi ment a kukába.
Most akarom feltenni az 1.7-es Modaco-t, de azt hiszem elfog tartani egy darabig. -
Klemens
őstag
-
-
törölt tag
az egyedi csengőhangokhoz miért használsz külön programot? vagy felhasználónként egyedire gondolsz? mert amúgy simán be lehet állítani a zenelejátszó menüjéből akármilyen mp3-at.
-
-
-
most direkt kerestem ilyen oldalakat.
tehát teszem azt, le akarom tölteni innen a TwitterRide nevű programot
akkor csak lefényképezem az Androidos telefonommal a képernyőt, a telefon felismeri és dekódolja a QR-t, és már nyílik is a böngésző a megfelelő helyen?(#7) Klemens: Android telefon híján valóban nem sűrűn látogatom az ilyen helyeket
-
Klemens
őstag
Na, holnap ezekböl is mazsolázgatok, majd ha pc-röl leszek.
Lenry: Azért nem találkozhattál még vele, mert gondolom nem jársz olyan weboldalakon ahol androidos dolgokat lehet letölteni.
-
le vagyok maradva... utána kellett olvasnom, hogy mi ez a QR kód
szóval akkor erre való
(igazából erre nem is nagyon jó szó a vonalkód, tekintve, hogy nem is vonalakból van)sőt nagyon le lehetek maradva, mert nem sok helyen láttam még ilyen QR-t. még csak elterjedőfélben van, vagy csak nekem sikerült eddig elkerülni? (vagy szimplán nem vettem észre)
-
-
_Voyage_
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged