- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy lényegi dolgot fűznék a hozzászólásádhoz. Árulok rengeted 12V/0.5A-es DC tápot. trafósak. Üresen rengeteget eszenek meg, ha az ember nem a 230-at szakítja akkor kész pazarlás.
rolkaDb! Remélem!
fzoli15! Na ez az! Akkor is forgatja az órát, én tojok a gép részére mert akkor is kifizetem érte az x forintot.
Diszipál! Ha ez nem lenne a GTX480 is sokkal zöldebb lenne.Nézzen mindenki körbe a szobájába/házába. A fűtési szezon egész éves! A trafó üresen is melegszik, ezt csak akkor tudja ha fogyaszt. Minden fűt! Modem, Router, Tv, Hanfgal, minden. Kicsi az a hő de ott van. Kifizetjük....
0.1W-tól mér "pontosan" tehát nem tudom, viszont zúg, ezt csak akkor tudja megtenni ha valamiből teszi, mégha az kicsi is. A kockatöltő biztosan fogyaszt. Abba is trafó van.csemberlen! Ennek a mondatnak semmi tudományos alapja nem volt. Egyszerűen odablattyogtam a leszerelt bojlerhez és megnéztem a címéjét. Ezután odamentem az újhoz és a bekötése alatt megnéztem annak is a címkéjét.
"Leirásodból úgy látom a villanyszerelésben, és a fizika törvényeiben valamennyire járatos vagy. " >>> Pályakezdő technikus tojással a fenekén.wwenigma! Tiéd a nap mondata cím! Főleg mert igazad van!
-
lapa
veterán
basszus. valaki legyen szíves törölje, nagyon hulladék itt a net. bocs és köszi.
Azt hittem írtál rá egy scriptet....
[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest