Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Mondjuk en azert kivancsi lennek egy Ainol fele kinai tablettel velo osszehasonlitasra is.
Marmint a mezonyben megis hol szerepelnek ezek a gepek. -
NoMagix
addikt
Kellene még ezen egy keveset faragni!
-
JR.CSé
senior tag
Jó kis gép de házon belül is van jobb ajánlat. Kicsit alacsonyabb ár kéne hogy értelmes alternatívát nyújtson.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
Tomy Yayo
senior tag
Na igen, a kistesó a verhetetlen ár/értékkel tudott nyerni, de ez ennyiért... Plusz 10-ért XOOM van boltban, függetlenül, 2 év garival. Emlékeim szerint hardverben ott van nagyjából, mint ez.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
osztraksajt
őstag
"Ezek mellett három játékot is találunk a menüben, a kínálatban a NFS Shift, a SimCity Deluxe és a Tetris szerepel. Kevésbé elegáns húzás viszont, hogy ezek csak parancsikonok, melyek a játékok megvásárlására mutatnak."
Ezen percekig röhögtem.
-
Psytech
őstag
Egy ideje szemezgetek ezzel a készülékkel, de direkt a tesztre vártam, hogy mit mondtok róla. Sajnos az igaz, hogy árban ez már annyira nem versenyképes, mert piroséknál még 2 éves rablánc mellett is jobb alternatíva van, kb 10k-val többért. Jó készülék, de ezek fényében lehet inkább maradok Samsung mellett...
[ Szerkesztve ]
-
Valentino K.
senior tag
Tömeg: 672 g
Már a Galaxy Tab 10.1 is k..nehéz volt, milyen lehet ez?
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
helixP
nagyúr
Hát az a szenvedés, amit letolt szegény dr.Kind (?) a tab irányításával, hihetetlen 5-ből 3-szor nem sikerült neki az a gesture, amit szeretett volna!
Görgetés helyett klikkelés, hosszú mozdulat megszakad félúton: mintha rezisztív lenne a kijelző, komolyan mondom.[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Ez nekem is feltűnt
Ráadásul a 3.2-es rendszer előtt értetlenül állok. Még ha az lenne a helyzet, hogy oké srácok, mondjuk májusban biztos jön az ICS, de így ebben a formában ez nem igazán vonzó ajánlat. Amikor a kínai noname dzsunka tabletek is 4.0-val jönnek gyárilag manapság, ez azért furcsa hogy a ZTE-nek mindez nem sikerült.
-
törölt tag
válasz Valentino K. #8 üzenetére
pont olyan, mint az ipad első generációja. attól is végtagok szakadtak le, úgy tudom
egyébként elviselhető. még a Xoom is, pedig az 700 felett van. -
Magnat
veterán
válasz blueMerle #10 üzenetére
Itt pl említik az ICS-t elvileg 2012 első negyedévében. Ok, a ZTE hivatalos bejelentését nem olvastam, de remélhetőleg nem kamu. 7 és 10 collos ugyanazok, szal ha egyikre lesz, a másikra is.
Ráadásul én eddig csak egy olcsó tabletet láttam ICS-sel, az is vmi unsupported cpu-val, kb 10 alkalmazás van rá portolva.
Nekem egy 7-es van, annál egyáltalán nem érzem ilyen neccesnek a pontatlanságot ... egy minimális talán van, de bőven együtt lehet vele élni.
Ettől függetlenül a 10 collost én is túlárazottnak érzem.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
blueMerle
veterán
Ráadásul én eddig csak egy olcsó tabletet láttam ICS-sel, az is vmi unsupported cpu-val, kb 10 alkalmazás van rá portolva.
Az hogy Te mit láttál, és mi a valós helyzet, az eltérhet . Jópár olcsó (bőven 200 eur alatt) ICS tablet van a piacon, ami már pl. nálunk is (Szlovákia) elérhető, hivatalos 24 hó garival. Nekem is holnap hoza a futár a 10 colos ICS tabletet, 2 év helyi garanciával (nem kínából meg f...omtudja honnan rendelve), 149 EUR áron.[link] Igen, tudom hogy az van odaírva hogy 2.3, de nem, nem az van rajta, csak még nem frissítették a táblázatot. Itt is írják, bár itt március van emlegetve, de előredolgoztak a srácok
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Ez lol... Egy tabletben minimum tegra 2 kell Asus TF is igen szépen megy vele
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Neurotoxin
őstag
válasz blueMerle #13 üzenetére
És ezeken tényleg hivatalos a market? Tudom pl, hogy dzsunka és dzsunka között is van különbség, de ezt ne vegyük ide, számomra ez a Go clever valami WayteQ minőségű cuccnak tűnik, jól gondolom?Ezekre kint nálad Szlovákiában van/lesz valami hivatalos viszont eladó/dealer/akárminek is nevezzük?
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
blueMerle
veterán
válasz Neurotoxin #15 üzenetére
Nálunk van hivatalos viszonteladó és forgalmazó a GoClever márkára, mégpedig a EuroDistribution s.r.o. A termékekre 24 hónap teljeskörű garancia érvényes.
A Market hivatalosan van telepítve, az OHA-nál kérhetnek kivételeket a gyártók (a gps és a 3g hiánya miatt). Erről volt is egy lista, mely készülékek kaptak kivételt, de most nem találom.
A minőségéről egyszerűen nem tudok nyilatkozni, holnap lesz a kezemben Ha nagyon gáz lesz, akkor visszaküldöm, bár nem úgy tünik.
[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
válasz Valentino K. #8 üzenetére
mondj már egy könnyebb, akkora kijelzővel rendelkező tabletet, mint a SGT 10.1...
-
blueMerle
veterán
Egyébként nálatok is van az A103, igaz kicsit drágábban és más név alatt, de van: [link]
Valószinüleg ez is frissíthető lesz ICS-re mint a GoClever, mivel ugyanaz a tablet.
Neurotoxin:
[ Szerkesztve ]
-
Valentino K.
senior tag
válasz knyitogato #17 üzenetére
Nem értem a reakciódat.
A SGT 10.1 nehéz. Kényelmetlen hosszú távon.
A Smart Tab még nehezebb.10.1 mellé kb 350g súly társulna, arra azt mondom, hogy oké.
Fogalmam sincs, hogy ez jelenleg technikailag megoldható-e vagy sem.Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
blueMerle
veterán
Kérlek, mutass ennyi pénzért jobb alternatívát. Komolyan érdekelne, most állok tablet vásárlás előtt, még visszamondhatom. 149 EUR, én ennyiért veszem, ebbe legyen:
- 10 colos kapacitív kijelző
- min. 512MB DDR3 RAM
- min. 4GB belső tárhely
- min. 1GHz proci
- ICS 4.0 oprendszer
- min. 5000mah akksiVárom azt a sok jobb alternatívát.
[ Szerkesztve ]
-
Apika
addikt
Köszi a tesztet! Most legalább ezt is megismerhettük...
-
knyitogato
őstag
válasz Valentino K. #22 üzenetére
Az SGT 10.1 a legkönnyebb a méretkategóriájában, beleértve az iPad 2-t...
-
G-Guts
aktív tag
válasz blueMerle #24 üzenetére
Lehet, hogy majd meglepetésként fog érni a tablet kijelzője, mivel ezekben az olcsó tabletokban TN TFT-LCD található, azaz a képminőség és a betekintési szög pocsék, egyenlő a használhatatlannal. AZ A8-as 1 magos 1ghz-s proci kevés ebbe tabletba. Egy 1024x600-as tabletba már 2 magos processzor kell, hogy jó legyen a sebesség. Még nagyobb felbontásúba (1200x800) pedig már egy Tegra 2-es (2 magos) 1ghz-s proci is kevés szerintem. Szerintem ennél jobb ajánlat azért az Advent Vega, amibe Tegra 2-es proci van, ezért a sebessége megfelelő, bár abban is TN TFT-LCD a kijelző, ezért sajnos használhatatlan (legalábbis számomra az volt).
-
blueMerle
veterán
Hátöm, ez eddig a 6. tabletem, abból 5 TN panellel volt szerelve és nekem semmi gondom nem volt a minőséggel Én nagyon jól tudom hogy mit várhatok 149 euróért. Pocséknak pedig semmiképp sem nevezném, legfeljebb te találkoztál csupa olyan TN paneles tablettel amibe trágya kijelzőt pakoltak a szorgos kicsi kezek (pl. Toshibának is volt egy ilyen modellje, ami mégcsak nem is ócsó).
Ami a sebességet illeti, volt lehetőségem kipróbálni egy ugyanilyen belsővel szerelt tabletet (sőt, abban csak ddr2 ram volt), és minden teljesen smooth volt, nem akadt sehol semmi. Sem a böngészés, sem a menü. Ha agyonversz se tudom melyik modell volt, valamilyen kínai tucattablet, talán Zenithink vagy Point of View Nem is ez a lényeg, hanem az hogy amire nekem kell (prezentálni időnként ügyfeleknek) arra tökéletesen megfelel.
Ami pedig az igényeket illeti: a grafikus kollégám szája mindig sírásra görbül, amikor az én TN paneles notebookom elé ül -nekem tökéletes
-
zsoltti
senior tag
Nálam van egy eladó 84980ért, ha érdekel valakit esetleg szóljon!
-
G-Guts
aktív tag
válasz blueMerle #28 üzenetére
Laptopnál, netbooknál a TN panel még elfogadható, mivel ezek használatakor általában egy bizonyos szögben látja az ember a kijelzőt, ahonnan tűrhetően látszik a kép, így nekem sincs vele bajom. Tabletnél már egészen más a helyzet, főleg, ha rosszabb minőségű TN panellel találkozik az ember, ott olyan a kép, hogy akármerre forgatjuk a tabletot, valahogy sosem kapunk tiszta, éles képet..
Igénytelenség ide vagy oda, egy rossz TN kijelzőjű tabletnál, ha a tabletot magunktól hátrafelé dőltjük szinte azonnal invertálódnak a színek, elsötétül a képernyő és szinte semmit nem lehet látni, nem lehet kivenni, hogy mi a fene is van egyáltalán a kijelzőn. Ráadásul ez a pocsék vertikális betekintési szög úgy tudom, hogy minden TN panelre jellemző.zsoltti: Gondolkodtam én is ezen a tableten, de a teszt nem győzött meg, és még nagyon finoman fogalmaztam. A képernyőérzékési probléma egy tabletot szinte használhatatlanná tesz, ráadásul a sebessége sem győzött meg..
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz blueMerle #19 üzenetére
Ennek köze nincs a te GoClever A103-adhoz. Ez a ProTab már jóval az Allwinner procik előtt kinn volt, tuti nem az A10 van benn,Alig találni hivatalos infót róla, még akár A10 is lehet benn, de a 4.0-ra frissítés felejtős, PoV nem arról híres, hogy csak úgy ontja az update-eket... Illetve kollégának igaza van, igaz hogy TN és TN panel között vannak különbségek, de ha ugyan az a kijelző került bele mint a Mobii Tegrába (márpedig 90%, hogy igen) akkor a betekintési szöge pocsék.csak zárójelben: decemberben kb. a linkelt ProTab árán vettem a Tegra-t, ami a 2 mag + support miatt nem picit jobban megérte
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
blueMerle
veterán
Elöször azt mondod, hogy ez egy fos. Aztán azzal jöttél, hogy ennél sokkal jobb alternatívák vannak ebben az árban.
Ha egy kicsit is utánanéztél volna, azt is tudnád, hogy a Market természetesen hivatalosan van rá telepítve
Hidd el nekem, ennyiért nincs jobb.
All: persze az ember tisztában van vele mit kap ennyiért. Betekintési szögekről beszélünk (holott az olcsó tabletek nagy többségében TN panel van, sőt...). 149 Euró. 43 000 Ft mai árfolyammal számolva. Ennyiért, ha valaki mutat nekem ilyen paraméterekkel tabletet, körbeharapom magam Senki, sőt pláne én sem mondtam hogy fúúú gyerekek itt az ipad verő csúcsgép és mostaztán mindenki ezt vegye. Megemlítettem hogy magam ezzel lepem meg, ebből kerekedett egy ilyen kerekesztal-beszélgetés. Egyszer se mondtam hogy mától ezt kötelező venni. Én nem várok Tegrát és IPS-t ennyiért, így eszembe se jutott, hogy ezekkel pedálózzak. Gyerekek ez olyan, mintha felrónátok egy 3 milliós autónak, hogy miért nem megy 300-al pályán....
DJGABI: Egyszerű: ha ez így van, akkor repül vissza kibontás után. Nem ragaszkodom foggal-körömmel hozzá. Másrészt: én sokkal olcsóbban veszem, egy kövér 10-essel.
G-Guts: Tudom, mint ahogy említettem, volt TN-es tabletom, nem is egy
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz blueMerle #33 üzenetére
Ok, persze, bőven jó, én már megbékéltem a minimális betekintési szöggel
Amúgy valszeg mégis A10 van a ProTab-ban, legalábbis ez a LiveSuit firmware frissítő progi ugyanaz, mint ami a többi ilyen tablethez való. Kijelző fámáról csak még ennyit: "The colors look okay for this TN screen, but the biggest problem is your viewing angle. Looking directly at the screen offers good quality, tilt the device a few degrees and you'll already notice a different saturations and colors. I'll keep repeating this though, it's stuff you can expect for a sub 175 EUR tablet. There will be compromises to make ..." [link]
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Neurotoxin
őstag
válasz blueMerle #35 üzenetére
Tényleg no offense, téged egyébként is régen ismerlek a fórumról és nagyjából egyet szoktam érteni veled, 149 euróért bőven jó ár a GoClever ketyeréért, de erre a hivatalos és működő marketre nagyon kiváncsi leszek! Én már az ICSért bevállalnám, bár igazából nem én vagyok a tablet célközönsége, de akarok nyárra venni egy GPS-t, így megvárom a WayteQ xTAB 50 GPS-t, ami egy tablet is egyben, igaz hogy csak 2.3 lesz rajta, de böngészésre, emailre, accuweatherre jó lesz A8 1 ghz cortex-el is.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
blueMerle
veterán
válasz Neurotoxin #36 üzenetére
A Wayteq nálam is felmerült, de nálunk sajnos nem kapható, ezért esett a választásom a GoCleverre.
Market: 04:55-nél [link]
Elvileg a bolt szerint ICS-el jön, bár ez kissé hihetetlen számomra mert a GoClever márciust ír a honlapján. Ha nem lesz rajta ICS akkor azt a pár hetet kivárom amíg megjelenik, felesleges lenne "beleköltöznöm" rövid időre.
Ami a teljesítményt illeti, érdemes megnézni a videót. GTA III, PES 2012 befigyel
[ Szerkesztve ]
-
hallari
tag
Lagol rendesen, kb. 10-ből ötször nem az jött össze, amit szemmel láthatóan akart volna a tesztelő. És mindezt 100-ért. Nem vagyok Apple fan, de akkor már inkább az Ipad.
-
apuka73
tag
Engem azért érdekelne olyan személy véleménye is aki rendszeresen használja,pl:internet,video,youtube,játékok,programok futása és az akksi.
-
-
apuka73
tag
Mai nappal tulajdonosa lettem egynek.Két kínai tablet és egy iPad után kifjezetten kellemes meglepetés minda súlya,kialakítása,sebessége,kijelzője,tehát úgy egyben az egész.Még kamerázni sem kényelmetlen,bár azért az utcán furcsán néznek az emberre ha ezzel fotózikNekem a kijelző nem laggol,nem érzékel félre még az iPad után sem.A hardver rendben van de az android szokásos butaságai megvannak itt is.Némelyik program hajlandó leállni.Böngésző is gyors.Azért az iPad-ot sajnálom,de ha kijön erre a 4.0 akkor igen erős tab lesz belőle.Akku időröl még nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
balagedebr
tag
Látom már nem annyira pörög a topic, de hát ha valaki erre jár. Családban lett egy ilyen készülék, én nem láttam még ilyet, nincs ilyen kütyükkel tapasztalatom, az egyik rokon hívott és kérdezte a következőket: Hogyan lehet erre a Tab-re külső merevlemezt csatlakoztatni? Elmondása szerint az USB csatlakozó van rajtam, csak pont fordított irányú mint aminek kéne lenni a külső merevlemezhez. Ezek szerint ez a port nem arra való?
-
TXT
őstag
A gyári állapothoz képest van a tabhoz használhatóbb Droid és/vagy ROM, ami felhasználóbarátabb és pl a gyári hibái ki lettek küszöbölve benne?
-
TCSZ
senior tag
Kinek van ilyenje? Lehet hogy ilyet veszek 0 Ft.-ért előfizetéssel mert haldoklik a pc-m.
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
_Roy_
tag
akinek van ilyen tab-ja nem tapasztalt olyat, h a kikapcs gomb csak kijelző felélesztésre és altatásra működik kikapcsolni nem tudom a tabot, hiába nyomom folyamatosan, csak a képernyő alszik el
lemerítem teljesen megnézni, h bekapcsol-e , ha nem akkor így jártunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- Gyönyörű hófehér Lenovo Z-50 asztali notebook Lynx
- HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Laptop 13,3" i5-1135G7 16/1TB FHD SURE VIEW
- HP EliteBook 850 G5 Quad Core i5-8350u Full HD laptop 8 GB DDR4 RAM 256 GB SSD új akkumulátor
- Hibás Lenovo ThinkPad T 440 eladó
- Alap Retina Early 2015/ 2,7GHz/ 8GB /128GB Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest