Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatyla
őstag
a telefon infonál nektek az van hogy 2.1 update1 de nekem ez az update1 az nincs ott mit tettetek fel?
-
Tatyla
őstag
Lasy,szép és jó a rom-od köszi DE se névjegyzék se tárcsázó,van külön neked vagy mi a megoldás mert így nem tudom telefonnak használni...
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #4071 üzenetére
minden fórumba betéved egy troll...
-
Tatyla
őstag
másnak már csinált olyat a telefon hogy egyszer csak azt jelezte hogy nincs sim kártya vagy lehet az a baj hogy már 8 éves a simem és rosszul érintkezik??
-
Tatyla
őstag
nekem 100 Plus surf van és nem fizetek többet mint a havídij
-
Tatyla
őstag
válasz
hodostamas #3927 üzenetére
de fent van ez a szar okozza?
-
Tatyla
őstag
az miért van hogy csörög a telefon próbálom felvenni de nem engedi,nyitom a bill zárat is és csak fekete képernyő és csörög mire előjön az opció lerakta...
-
Tatyla
őstag
válasz
hodostamas #3848 üzenetére
nekem is kihozta csak mikor ráklikkelek hogy instali : not found
-
Tatyla
őstag
válasz
hodostamas #3841 üzenetére
nekem így se látja realplayer
-
Tatyla
őstag
masodik napnal jarok eddig az aksi 46%-on all,szoval szerintem ugy hogy a dolgok ki vannak kapcsolva ,atlag felhasznalasal ket napot fog birni.
-
Tatyla
őstag
eddigi tapasztalatok alapjan a legnagyobb aksi gyilkos a GOTO,inkabb felraktam a key mappingot
.
-
Tatyla
őstag
az miért van hogy valamit megnyomtam véletlen és az alsó menüsor és a felső állapotsor eltűnt,hogy hozhatom vissza anélkül hogy újraindítanám a telefont?
más
kikapcsoltam én is a folyamatos frissítést meg az állandó net kapcsolatot tegnap délután töltöttem fel maxra ma hallgattam vagy 80 perc zenét meg telefonáltam vagy 6x nettezgettem kicsit olyan 10 percet és most áll 51%-on, ja és éjjel is be van kapcsolva mivel erre ébredek.
-
Tatyla
őstag
válasz
bull84ghia #3575 üzenetére
és ezt hogy állítottad be a telóhoz van valami trükk amire oda kell figyelni?
-
Tatyla
őstag
válasz
hodostamas #3571 üzenetére
hát nem tudom,nekem is fenn van a setcpu reggel meg délután munkába és vissza hallgatok zenét kábé olyan 40-40 percet,nyomogatom is napközben kis fórum olvasgatás,böngészés max összesen egy fél óra, és egy nap alatt huss le is merül az aksi,erősen gondolkozom hogy leszedem inkább...
-
Tatyla
őstag
van erre a telora valamilyen zene felismero track id program mint volt a sony erriksonon?
-
Tatyla
őstag
válasz
Black&White #3390 üzenetére
az nem baj de a többi dolog értem itt az zenéket képeket a helyükön maradnak?
-
Tatyla
őstag
ha szeretnék felrakni egy új romot de nem szeretném formázni az sd kártyát akkor csak wipe és az új romot tolhatom is fel?
-
Tatyla
őstag
goto helyett tudtok ajanlani valami jo billentyu zaro programot?
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #3362 üzenetére
igen az fenn van nekem is ezenkívül?
-
Tatyla
őstag
játékokról még nem beszéltünk
ki melyik játékot ajánlja ami el is indul a telefonon nem csak akad meg kilép hibaüzenettel?
-
Tatyla
őstag
kérdés ha nem formáztam ki a telefon aksiját akkor még utólag megtehetem vagy ezeknél már nincs erre szükség?
-
Tatyla
őstag
ez szép de hogy működik mikor telepítettem adw launcher kell hozzá?
ja tomaonak ment
-
Tatyla
őstag
válasz
hodostamas #3071 üzenetére
először sokáig bootol türelem..
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #3035 üzenetére
igazad volt örök hálám
de
még mindig nem engedi az 528-at vagy 480 vagy 600
-
Tatyla
őstag
kéne kis help igaz ezt leírtam wwenigma-nak privátba is de hátha ti is tudtok segíteni:
setcpu-val kapcsolatban mindent próbáltam beállítani enigma írassa alapján
de-még mindig nem engedi kipipálni a set on boot-ot
-átállítottam msm 7x27-re de azt irja mellette hogy ready only
-a frekvenciát ahogy ő írta nem lehet 528-ra állítanom hanem 480 v 600 (ezt sem értem miért)
-még szerintem mindig rootolatlannak látja a telefonom de halvány lila gőzöm sincs miért ,ötletek? -
Tatyla
őstag
melyik az az app ami egyszerre kezeli a az msn-t meg a skype-t is?
-
Tatyla
őstag
tegnap kábé ilyenkor töltöttem fel a telefont most 24% van de mondjuk folyamatos net kapcsolatom van vagyis úgy hogy frissít pl a beautiful widget 3 óránként ez jónak számít így?
ja és azért nyomkodom hébe-hóba -
Tatyla
őstag
úgy kell beállítani hogy saját profil-screen off 122/122 powersave mert én így csináltam és enabledbe pipa?
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2774 üzenetére
azt csupaszított 1.3.2-öt amit Bogyi használ,egyszer fel is tetted azt valahová csak az a link már nem működik
-
Tatyla
őstag
figy akkor a régi 1.3.2-öt kicsomagolom az ott található mappákat kicserélem a tiedre visszacsomagolom és kész?
ja ez Kicsiricsnek címeződött -
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2750 üzenetére
úgy látom az oldaladon ez az alap 1.3.2 vagy nem?
-
Tatyla
őstag
ma reggel felajánlotta a telefon hogy van update az astro playe beta-hoz,fel is frissítettem erre ne működik,na mondom uninstall vissza a régi
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2677 üzenetére
azt a callrecordert amit linkeltél
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2667 üzenetére
nem tudnád feltölteni mert marketban ez lóvés..
-
Tatyla
őstag
miert nem frissit a beauiful widget orankent ha az van beallitva? melyik opciot kell kipipalni?
-
Tatyla
őstag
Superboot telepítése:
innen szedheted le amik kellenek hozzá
-Töltsd le a Superboot csomagot (linkek valamelyike) és csomagold ki valahová egy mappába
-Lépj be a helyreállító módba (ez a Recovery mode), a hangerő le és hívás vége gomb nyomva tartásával (tartsd nyomva őket, és kapcsold be a telefont)
Megjegyzés: a homokóra ott fog maradni a kijelzőn
Windowsban indítsd el a 'superboot-windows.bat' alkalmazást (ott lesz ahová kicsomagoltad a letöltött állományt).
Persze már a recovery előtt össze kell dugni a telefont a géppel. Ezt lehagyták.
A telefon elindul, látszólag lefagy, végül újraindítja magát.
Kész.Rootolás (Recovery telepítés)
-Töltsd le az ARMA Recovery-t (linkek), majd csomagold ki.
-Indítsd el Recovery módban (előző módon, vagyis: a hangerő le és hívás vége gomb nyomva tartásával (tartsd nyomva őket, és kapcsold be a telefont).
-Windowsban indítsd el: 'install-recovery-windows.bat' (az ARMA kicsomagolt mappájában van), itt már hozzáfűzi, hogy győződj meg róla, hogy csatlakoztatva van a telefon USB-n).
Ha kész, vedd ki az akkut, majd vissza és indtísd a telefont normálisan.Recovery mode:
-Mentsd le az SD kártya tartalmát (kártyaolvasóval, mert formázni kell, ez kvázi biztonsági mentés)
-Recoveryben indítsd a telefont, de most hangerő fel és zöld híváskezdő gomb nyomva tartása és bekapcsolás mellett.
-Válaszd a “Partition sd card” lehetőséget (mozgás az optikai iránygomb nyomkodásával)
Igy nézzen ki:
-> “Partition sd card”
-> swap-size = 0 MB
-> Ext2-size = 512 ext
-> FAT32-size = Remainder (automatic setting)
-> Erősítsd meg a változtatásokat az iránygombbal (20 sec van rá)
-> SD:ext2 to ext3
-> Erősítsd meg az EXT frissítést az iránygombbal (5 sec van rá)
-> Hangerő gomb le, hogy visszalépj a főmenübe
-> Válaszd: Power offSaját ROM telepítése:
-Töltsd le a neked megfelelő ROM-ot, amelyik tetszik (van a gyári, ami original néven van, és van az 1.0 és 1.1)
-SD kártyát a kártyaolvasóba, és másold rá a letöltött ROM-ot (az egész zip-et, ne csomagold ki)
-Újra lépj be a recover módba (hangerő fel és zöld gomb nyomva tartani, majd bekapcsolni)
Menjd a Wipe részhez és válaszd ezeket, sorban:
-> Wipe data/factory reset
-> Wipe Dalvik-cache
-> Wipe SD:ext partition
Minden lépést erősíts meg a navipaddal.
->Hangerő gomb le a főmenübe lépéshezVálaszd a "Flash zip from sdcard" lehetőséget. Ha minden rendben (nem ír hibát), akkor válaszd ki a a felmásolt ROM-ot. Erősítsd meg a telepítést kétszer a navipaddal (ezután várj körülbelül két percet a befejezésig)
Válaszd a Power off opciót a végén.
Indítsd újra a telefont, és az új ROM fogad.
-
Tatyla
őstag
válasz
hodostamas #2511 üzenetére
ezsenemjó...
-
Tatyla
őstag
valami jó mediaplayer kéne mert az astroplayer-ben is úgy szól az mp3 mintha szokol rádiót hallgatnék,nem a fülhallgatóm az jó egy sony mert a rádiónak jó hangja van...
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2294 üzenetére
-
Tatyla
őstag
viszont most én szeretnék kuncsorogni két programot a beautiful widgetet meg a ring pro-t mert ezek a marketen fizetősek...
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2266 üzenetére
meg van az astro az sd-n,tehát akkor hiába mert nem férek hozzá mi?
-
Tatyla
őstag
most kérdezek egy lámát mert az agyam kihagy ha felraktam az 1.3.2-öt hogy férek hozzá legelőször az sd kártya tartalmához?
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2117 üzenetére
de megformázni se engedi az a baj,meg ugyebár az lenne a cél hogy rájuttassam a romot
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2114 üzenetére
beraktam a fényképezőbe és így mikor rácsatlakoztatom a win7-re bejön hogy ott a meghajtó be tudok lépni meg minden de írásvédettként jelzi és nem tudom mit tegyek,azt hittem a bővítőn a kis pöcköt kell áthúzni de az se megoldás,vagy lehet az a baj hogy a fényképezőröl csak lefelé lehet húzni felfelé nem lehet pakolni?
-
Tatyla
őstag
senki nem tudja hogy tudnám levenni a z írásvédettséget az sd kártyáról?
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2105 üzenetére
van egy olyan program hogy appSaver na az csinál a telepítettből apk-t és így kimásolható a gépre
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2100 üzenetére
most az a fő gond hogy írásvédettnek mondja mert a digitális fényképezőbe raktam a kártyát hogy tudom levenni az írásvédettséget mert ha ez sikerülne rá tudnám másolni a romot...
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2092 üzenetére
olyan problémám van hogy nincs a rom a az sd kártyán viszont a kártyaolvasóm szar és nem ismeri fel,beraktam a digitális fényképezőbe és az meg azt írja ilyenkor hogy írásvédett az sd kártya hogy tudom az írásvédettséget kikapcsolni win7 alatt?
-
Tatyla
őstag
véletlenül uninstalláltam a launcher pro-t és most nem akar be bootolni mit tegyek?
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2081 üzenetére
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2072 üzenetére
persze töltsd fel én szívesen feltenném én magam nem merek az ilyen főzött rom készítésbe belefogni,Kicsirics te is feltölthetnéd...
-
Tatyla
őstag
amúgy win 7 64bit alatt nekem sem ismerte fel a kártyaolvasó az sd kártyát...
-
Tatyla
őstag
válasz
SyntaxeError #1977 üzenetére
wifizni lehet vele de viszont a kijelzőtől ne várj csodákat mivel 320x240 az csak kisebb,de hát ez egy olcsó ,sőt legolcsóbb android...
-
Tatyla
őstag
az android commanderhez készítene valaki egy a recoveryhez hasonló lepésről lépésre leírást?
-
Tatyla
őstag
felraktam az 1.6.2-es romot és jóval gyorsabbnak tűnik mint az 1.3.2,de még tesztelgetem
Navigon viszont nagyon állat,felraktam belőle a 2.6.1-et és pöpecül működik...
-
Tatyla
őstag
ezeket az alkalmazásokat le tudom tölteni a pc-re is?
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #1730 üzenetére
köszönöm szépen,és neked is kelzsoca.
ja az 1.3.2-öt mivel azt írtad az eddig a legmegbízhatóbb -
Tatyla
őstag
na itt vagyok ismét 1 nap próbálgatás után meg vagyok elégedve a telefonnal,igaz nem jöttem rá pl.hogy kell az fm rádiót kikapcsolni,hiába húztam ki a fülest visszadugtam ment tovább,ja meg rájöttem a task killer előnyeire is
valaki leírhatná,mondjuk kicsirics vagy kelzsoca hogy melyek a leghasznosabb programok amit feltétlenül érdemes felrakni,astro meg az astro player már fenn van.
-
Tatyla
őstag
ööö most az usb háttértároló opció nem aktív ez miért van?
-
Tatyla
őstag
na végre sikerült pár órás bambáskodás után az 1.3.2-öt felrakni,innentől ha valamit telepíteni akarok ugyanúgy be kell lépnem ebbe a recovery menübe vagy simán az sd kártyába?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest