- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bladerrr
csendes tag
amugy napijegy 150 de mivel én néha dolgozom éjszaka is ..igy éjfél után 2nap vagyis már 300 lenne..
szal itthoni töltésekkel probálok operálni... -
bladerrr
csendes tag
amugy kb 6-10 appot tettem fel eddig 30e android filing...nem bántam meg(persze ha nem lenne itthon wifim akko 1db kő)
a quick settingset nem tudtam rápakolni bizt én vok a láma
viszont aki filmezne az winx free ipod video konvertert használhatja állitgatás nélkül 3 filmet konvertáltam és pakoltam fel vele..
nem bántam meg h nem spicat vettem ezt legalább könnyebb szivvel cserélem le ha eljön az ideje
ja a qick settings meg elég lényeges vagy valami helyette mert tel.bekapcs után kb 3-5 percel kaptam az üzit hogy egyenlegem 0ft a kezdő 500rol,és nem tom mire ment el
nekem pl a vodás csaj elég sokat matatott mielőtt kiadta a kezéből sztem bizt ők állitják azonnal mobil adatátvitelre
nah jo nyomkodást.....hi..
-
bladerrr
csendes tag
nahh pár napja (2)
ismerkedem a kütyüvel,csatlakozva a hoz szolásokhoz
én egyenlőre egy kézreállo kis golyos tollal (toll kikapcsolva) nyomkodom persze ha min 15-20percem van vele,amugy kézzel...
tokot kellene valami jot beszerezni mivel a középső gomb piszkosul érzékeny,és kicsit lötyögős is szinte biztos vaok benn hogy ez a telcsi gyenge pontja.. -
bladerrr
csendes tag
telcsi töltőn 45percre....
ami előzőekből kimaradt...1270 jo ötlet volt,bár nekem dunaplázát és arénát mondták mást nem...plázában csajszi tördeli simem mondom inkább ne ne kelljen 1ora mulva kivennem.
aszongya de de nekii be kell üzemelni,mondom eddig csak hozzám vágták telcsit dobozostul és viszlát aztmondja juj ezt meg sem hallottam
nna nem ragozom most izzitom a telcsit.. -
bladerrr
csendes tag
köszi segitséget...
én is gyorsan vissza kerestem...A lítium-ionos akkumulátorok NEM igényelnek FORMÁZÁST, az első és az ötvenedik, vagy ötszázadik töltési ciklus semmiben nem különböznek egymástól. Bár a lítium-ionos akkumulátorok celláit 4,2 Voltra lehetne tölteni, a töltők általában 4,1 Voltnál megállnak. Ezzel a kapacitás 10%-kal csökken, de az élettartam nagyban javul. Az újabb fejlesztésű lítiumos akksik már produkálják a hosszú élettartamot teljes töltésnél is. Nézzük, mi történik a lítium-ionos akkumulátor töltésekor.
forrás.... gugli és technet.hu akkumulátor akadémia
-
bladerrr
csendes tag
hmm irtam 1hszolást és nemlátom
akor röviden a lényeg HELP neten azt olvastam ezeknek az aksikknak elég elsőre és negyvenedszerre is kb 45perc töltés vodaboltban csaj azt mondta elsőre mindenképp 15órát töltsek..AKKOR MENNYIT IS?
-
bladerrr
csendes tag
amugy meg mingyá elvesztem a türelmem
és megyek veszek 1 spicat 56.9-ért
az még hegyeben áll függetlenül a mm-ban -
bladerrr
csendes tag
ja és rendeld weben 2e kevezmény ha ....
én régi vodás vagyok igy nem is használnám az uj kártyát valszeg igy ugrana a kedvezmény is (ha jol értemaz eksönt) -
bladerrr
csendes tag
ja és amugy a boltokat is ugy telcsiztem le...
-
bladerrr
csendes tag
rendeld weben.....
köszi ismerem a lehetőséget...de mikor megláttam...(ugyrémlik) valami
annya neve..szig száma stb sorokat akkor eldöntöttem hogy nem kivánom a netre lőni
a személyes adataimat amikkel már elég jol vissza lehet élni...
lehet személyes paranoiaszal +2e és viszem a papirokat magammal..(azt is utálom)
...amugy köszi a tippeket de pl. mammut tényleg 1ora utazgatás lenne..
-
bladerrr
csendes tag
sziasztok
ma érdeklődtem polusban nincs dunaplázában nincs 845..
és ha már az árak szobakerültek spica edigitalban 1hete még 56.9e most 59.9
polus médiában ipod touch 8gb 3hete 52.9 most 59.9
a wifi és a filnmnézés miatt követem mostanság ezeket a kütyüket
nálam ez a 3játszik,bár nemtom 845-ttel bizti tudnék-e filmeket nézni netről...
de árban verhetetlen az biztos...(ez lenne az uj trend h felfelé mennek az árak?brr) -
bladerrr
csendes tag
hmm köszi a tippet...
aszem 845 lesz és 8gb kártya ...igy 39ből megvagyok..kijelzö nem gond,melohelyen "zsebből" filmeznék..ha meg esetleg nem megy a divx akkor azért a +15e lg +30e spica pénzért kicsit konvertálgatok itthon laptopon 4-5percet mielött elviszem a telcsin a filmet,vagy leszedek valami progit marketről..remélem müxik majd igy.... -
bladerrr
csendes tag
köszke...
-
bladerrr
csendes tag
uppsz látom mig nem frissitettem jött válasz...
-
bladerrr
csendes tag
sziasztok
filmet lehet vele nézni,tudja valaki?ha igen akkor spica helyett ezt veszem...
Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Windows 10
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest