- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
cukorborso01
csendes tag
válasz
vegyszer #498 üzenetére
nekem is mondta az eladó a boltban, hogy kézbe vehetem de nem lehet bekapcsolni (azthitte hogy nem lehet használni semmit rajta, amíg be nem jelentkezel róla a gmail-fiókodba), de jófej volt mikor látta h vágom a fejeket, és mondta h kipróbálhatjuk hátha van benne vmi demó... és persze majdnem mindent meg tudtam nézni rajta amire kíváncsi voltam, mielőtt megvettem... szóval sztem nincsenek normálisan tájékoztatva az eladók és ennyi
-
cukorborso01
csendes tag
válasz
Balázs1621 #445 üzenetére
sebességre is jobb sztem az 5800-nál, előfordul hogy 1-2 mp-t elgondolkodik, de nem vészes (a symbiant utáltam a lassúsága miatt)
-
cukorborso01
csendes tag
nah most kérnék egy kis segítséget
marketről töltenék, ugye előtte be kell jelentkezni a google fiókoddal, ezt meg is teszem. gondolkodik, aztán kiírja h nincs hálózati kapcsolatom, és hogy ez ideiglenes probléma lehet vagy a telefonom nem rendelkezik hálózati hozzáféréssel. Írja h kapcsolódjak mobilnetre, vagy wifi-re. Nyomom a gombot ezerrel, hogy konnekt tu wifi, kihozza a hálózatokat, a saját hálózatomnál írja h kapcsolódva vagyok, nyomom h tovább, és ugyanez újra, és újra... a beállításokban engedélyeztem az "Adatszolgáltatás"-t, a "Mobil adat állandó bekapcsolásá"-t nemtudom mi baja lehet.. valaki plííz helpmíí
előre is köszi -
cukorborso01
csendes tag
beszereztem ma egyet, és eddig nincs semmi gondom vele. Nokia 5800 után kicsit pixelesnek hat a kép, de nem vészes, és gyorsabb is nála
A vicc az, hogy az 5800 össze-vissza recsegett, ez viszont nagyon-nagyon jól össze van rakva...
ami kellemes meglepetés volt, hogy a középső gomb érintőpad is egyben
ha esetleg veszprémben valaki árul turbo-simet kipróbálnám h működik-e vele! -
cukorborso01
csendes tag
vennék egy ilyen telót, de nekem is a turbo-sim kérdés az akadály... ha valaki ki tudná próbálni vele írhatna a tapasztalatairól
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest