- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasurosenpai
tag
Én a vízhatlan megoldást kimondottan hasznosnak találom, így már esőben is elő merem venni a telefont, vagy akár a kádban üldögélve is hallgathatok a telón zenét!
Kimondottan jónak tartom azt az irányvonalat, ami arra irányul, hogy a telefon minél nagyobb felületét a képernyő, azaz a felhasználó számára hasznos terület foglalja el. Szerintem épp ezért hiába 4,3-as a z1c, szinte semmivel sem könnyebb átérni, mint a g2 minit.
Proci teljesítményben - nem szoktam játszani - pl. az mtk 6589 + 2gb ram bőven elég egy 5 colos kijelző röccenésmentes meghajtására. Szóval ha teljesítméyben hozza ezt a szintet, méretben a z1c alatt marad és víz és porálló, akkor egy bőven jó telefon készülhet. Az árazás még a kérdés. Illetve nekem mindig fájó pont az fm rádió hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest