- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Aha értem az idézés az nem érvelés.
NChamár multkort szóbahoztad..... ugye nagyon nem neked volt igazad... jól emlékszem? és még neked állt feljebb, a nyilvánvaló tények, idézések, linkek... ellenére akkor is amikor már teljesen nyilvánvaló volt, hogy hülyeségeket beszélsz össze vissza? hm?
Nahát ezis pont ilyen No Comment fajta. -
Dare2Live
félisten
"MOAP(S) is supported by Symbian OS based phones from a number of manufacturers such as Fujitsu, Sony Ericsson Japan, Mitsubishi, Sharp and others"
Tudtommal egyébként MOAPot is mint UIQt... bedobtak japók a Symbian csónakba, sött ugye ntt, softbank, sharp, fujitsu.... meg japók eléggé hmm beleültek a symbian csónakba.
Innen ugye Androidenak van pánikolni valója.
-
Mit értesz azon, hogy szoftveresen semmit se támogat az S60?
Én szakirodalomban azt olvastam, hogy a MOAP platformra csak Java programok telepíthetőek, natív cuccok nem. Ebben a könyvben konkrétan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest