- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
Igen, de többnyire azért, mert letíltanak bizonyos részeket, mert vagy nem férne bele a fogyasztásba, vagy mert alapból rossz benne egy két apró dolog, és emiatt csak kis testvér procinak jó. Viszont ha szoftveresen tuningolni szeretnéd, akkor egyértelmű, hogy mindennek úgy kell működnie, hogy jó legyen benne, és még a fogyasztási határt se lépje túl.
-
Pantal
senior tag
válasz
Tikakukac #16 üzenetére
Ebben lehet igazad van, de ezt eddig is el tudták volna akkor játszani, annyi különbséggel, hogy szoftveresen nem tuningolható. Akkor eddig miért nem így csinálták? Vagy így csinálták, csak én vagyok túl buta az egészhez? Mert eddig is az volt, hogy két másik fajtát gyártó soroztak. Jó akkor a plusz profit eddig kimaradt volna, de ezek szerint még akkor is megéri. Plusz ez csak úgy érheti meg nekik, ha a szoftveres tuning kb egy árban van a butított procival együtt a jobbik processzorral. Ez szvsz csak azoknak éri meg, akiknek nincs pénzük erősebb procira, de később szeretnének erősebbet, így ők ezzel a lehetőséggel biztosan fognak élni!
-
Pantal
senior tag
Lehet csak nekem nem esik le, de ez miért éri meg nekik? Ott szunnyad a fölös anyag a prociban, ha én pl nem aktiválom plusz pénzért? Ez így nekik biztos megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kutya topik
- Milyen autót vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest