- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Te nem tudom hol élsz én Magyarországon. Miért nem marsi dollárban számoltok ennyi erővel?
Nagy ívben teszek rá mi az ára Londonban, Sanghajban vagy New Yorkban. Majd ha ott kapom a fizut, meg ott fizetem a rezsit talán az ottani telo árak is érdekelni fognak. Vagy ti megveszitek ott és ha garis gond van postázzátok?
Vagy nem vágom miért azt veszítek alapul?
Itthon a Mate 20 pro 330
iPhone XS 400
A közte lévő 70 ropi pedig elég sok. Főleg 1 telefonnál, amiből egy családban van 3-4 db és 2-3 évente cseréljük és még élni kéne valamiből.
Ha nem akarok itthon vitát, akkor nagyon senki se lóghat ki kategóriájában nagyon a telojával mert csak a vita van belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Állítólag nem fogynak elég jól az idei modellek, az előnyös eladási mutatókat egy tavalyi biztosíthatja.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest