Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cairojack

aktív tag

válasz NGA #166 üzenetére

Szerintem meg nagyon sok esetben jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni a képernyőt. Nálam nem a torrent volt az első ilyen eset. (Adott esetben simán el tudnám képzelni, hogy lenne egy MUI-s app, amire ha rákoppintok, lelövi a képernyőt, ha újra hozzáérek a kijelzőhöz életre kel. De persze ilyen appot nem lehet írni, mert a MUI annyira kötött, zárt, hogy nem ad ilyen szintű hozzáférést az appoknak. Nice...)

Egyébiránt van logika abban, amit mondasz, de hogyha valaki annyira IQ light felhasználó, hogy nem tudja magának megfelelően beállítani, az ellen épp elég védelem lenne a funkció elrejtése. Attól még nem kell kiszedni az OS-ből.

De már mondtam. Ha csak és kizárólag ez lenne a Win8 hibája, akkor nem igazán zavarna a dolog. Hisz ez nem egy egetrengető probléma. Ez csak egy példa a sok kis idiotizmus közül. Az, hogy ezt most egyesek kiragadták, hogy megpróbáljanak lejáratni/meghazudtolni/lehülyézni engem, az nem az én hibám. Az, hogy az arrogáns "szakértő" urak, akik úgy kezdik a kommentjüket, hogy "Érteni kéne a rendszerhez, nem fikázni ész nélkül", aztán meg kushadnak, mikor rájönnek, hogy ők a hülyék, szintén nem az én hibám. A lényegen nem változtat semmit. A Win8 nagyon átgondolatlan, és tele van megkötésekkel. Csak ennyi számít, semmi más. Ezért van az, hogy Win9-ig én többet az MS felé sem bagózok, és csak remélni merem, hogy megjön addig a jobbik eszük, és egy HASZNÁLHATÓ OS-t adnak ki addig.

Új hozzászólás Aktív témák