- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lorinho
aktív tag
Éjszaka 7-8%ot merül. Gyanítom az is sok. Legalább is nekem 2-3 rémlik korábbi iPhone-jaimnál. Szóval nem értem mi van vele. Valószínű ha kijön az iOS 16, újra húzom és biztonsági mentés nélkül állítom be újra.
-
Yeffy
veterán
válasz
LosBlancosRM #64 üzenetére
-
Fall-N
veterán
válasz
pauliboy23 #99 üzenetére
Így van. Majd ha lesz Tasker vagy Macrodroid akkor beszélhetünk arról, hogy nincs lemaradva az iOS. De engem nem zavar, úgysem használom. Mindenkinek más a preferenciája. Mondjuk nem létfontosságú, de a launcher használat is hiányozna.
-
ultrasound
tag
Remélhetőleg a mindenki által várt bohóchalas háttér animációt nem fogják korlátozni a mini usereknek!
-
pauliboy23
senior tag
válasz
#95462144 #96 üzenetére
Minden egyéni preferencia kérdése. Használtam/használok OneUI-t mellette (A52), de sosem éreztem az iOS fapadosnak. Android vonalon talán a legjobb böngésző a samsungé, (bár nekem az Edge is bejön), de én szeretem a safarit, sosem volt gondom vele. A többi felsorolt dolog, nos, a billenytűzetből mindig a gyárit használom, az értesítésekkel sincs problémám. Ami tényleg lehetne jobb, a dual sim kezelés, az androidon sokkal jobb/kényelmesebb ez tökéletesen igaz. Nyílván rengeteg dolog van, amit lehetne hasonlítgatni, hogy hol melyik milyen, de attól függetlenül szerintem az iOS nem fapados, inkább az a lényeg kinek mi a fontos.
-
törölt tag
válasz
pauliboy23 #92 üzenetére
Az egyik benne van, amire reagáltál. A cikk miről is szól? Az ikonok melyik Ios esetében lesznek bárhova elhelyezhetőek 20? Olyan funkciókat lengetnek be, amik droidos vonalon évek óta adottak, de minden bizonnyal nem használtad, ha kipróbálod rájössz, mert leírni eléggé sok idő. Ettől függetlenül nem mondom, hogy nem használható csak összehasonlítva rengeteg a hiányosság és a korlát.
#94kisvak: Viszont a kulár@ lehet ugye? Attól még az marad ami. Csak látványosabb.
-
Dester31
tag
Hihetetlen, hogy ez egy hír.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
pauliboy23 #92 üzenetére
Értesítés kezelés, billentyűzet, böngésző, launcher, testreszabhatóság, stb.
-
SpongyaBob
veterán
Hardveres akadálya nincs, minden egyéb pedig nem indok. Kis felbontás, nincs hely WTF?
Ezek baromságok.
Természetesen i11-em van
Talán a reményhal majd a véglegesben.. -
törölt tag
válasz
pauliboy23 #82 üzenetére
Egy "picit" többet tud. De amiről nem tudsz az nyilván nem is hiányzik. Funkcionalitásban évekkel le van maradva az Ios.
-
válasz
Viktor0610 #69 üzenetére
-
Ricardo
titán
válasz
Felesbandi #80 üzenetére
Az elég kicsi, hogy fogásváltás nélkül elérd az állapotsávot, és lehúzd.
-
Wesiz
tag
általános fanboy vélekedés hogy lehet hogy valami előbb volt androidon, de az apple csinálta meg először jól igazán.
emiatt a tézis miatt várom hogy mi lesz az a plusz amit az apple (évek kőkemény munkájának köszönhetően) hozzátett az androidos verzióhoz. segítsetek már mert én csak azt látom hogy rosszabbra csinálták meg:
- egyrészt mindegy hány százalékon vagy, az akku piktogram maximumot mutat, persze ott van rajta a százalék de az több év megszokás után csak odapillantva azt hiteti el velem hogy fullon fel vagyok töltve
- nem mindig alkalmazkodik a háttér színéhez, ilyenkor képileg nyernék információt de az meg ugye teljes töltöttséget mutat. így igazából szükség sincs rá, elég lenne csak az akkuszázalékot kiírni, úgyis tudná a felhasználó hogy az van a jobb felső sarokban -
Hallosz
senior tag
Végül is . . . nem lehet a gyártót vádolni azzal, hogy kapkodott és átgondolatlanul, hatástanulmányok nélkül döntsön és tegye láthatóvá azt, amit nem kellet volna láthatatlanná tenni.
A Microsoft is megfutotta ezt a kört a csempéivel. . . . -
totron
addikt
Beállítottság kérdése is, de a stresszfaktor inkább az, mikor meg van kötve a kezed, úgy, hogy hiányra fut ki az állapot. Egy körömhegynyi indikátorral nem lehet számolni. Értem, hogy 1 swipe-nyira van a tuti, meg van, hogy kell a gondoskodás a júzernek, de ez itt nem az. Inkább a tüntessünk el valamit, hogy aztán vissza lehessen hozni elve játszódik, mint innováció ugye.
-
-
PuMbA
titán
-
Innováció, intervenció, inkvizíció.
-
nozs23
addikt
válasz
LosBlancosRM #64 üzenetére
Varj, kitalalom: fuj Apple billentyuzet, a Simple a legjobb app, az Apple egy fos. Mehetsz a kovetkezo topicba.
-
hemaka
nagyúr
Ceges 11-en igy oldottam meg, nehez vot🥴 [kép]
-
-
modd3r
őstag
Nekem kicsit az fáj, hogy előbb került be a terhes férfi emoji az iOS-ba, mint az új akkuszázalék...
-
Clander
tag
iPhone 13 tulajként nekem ez a "feature" nagyon hiányzott és aki írta, hogy neki felesleges funkció,ugyan úgy használni fogja 😃.
-
S e t h
nagyúr
Isten hozott bennünket a jövőben!
-
k-adi
nagyúr
"vannak azért problémák, a lap szerint fehér háttérkép esetén az ikon nem alkalmazkodik a háttérhez"
LOL!Döbbenet hogy ennyi év kellett ehhez és még cikk is van róla!
-
PuMbA
titán
Nekem most is látható a százalékos kijelzés iOS 15-tel az iPhone SE-n
-
Viktor77
titán
Bődület, hol tart a fejlődés!
-
-
vicze
félisten
válasz
szupermacs #42 üzenetére
Pusztán fárasztó, hogy hányszor kaptam meg emiatt, hogy hülye vagyok Apple rajongóktól.
A lehetőségnek abszolút örülök és már nagyon ideje volt, hogy behozzák a notchos készülékekre. Az hogy bizonyos készülékere nincs, még kivárnám a végleges, de ha így marad, megint egy jó nagy *****.
-
1dude
senior tag
Most, hogy bereszelték a fingot, kezdhetnének valamit a beragadó értesitésekkel is.
-
vicze
félisten
Filozófia.
Nemes egyszerűséggel egy összecsapott szar volt a %-os kijelzés mert az aksi ikontól külön volt, így giga notchtól nem fért el, így 5évig inkább levették, hogy mert a 25. smile megalkotása fontosabb volt, mint ez a prioritási listán...
Basszus én még emlékszek arra, mikor Android nem tudta(5.0-tól van gyárilag, gyártók belerakták korábban is) és akkor a másik oldalról jött az oltás jogosan.
-
sfefe
addikt
Hú de megy a védés...
Nem kell úgysem használom stb... Hahahaha -
syryus
tag
Őszintén nem árt de nem is hiányzik, a 13/13pro/13pro max modellek akkuja annyira jó, hogy ember legyen a talpán aki 1 nap alatt lemeríti a telefont. Bár igaz ami igaz jól néz ki és biztos sokak lelke megnyugszik ha látja, hogy a nap végén meg 60+%-on áll a telep.
-
Ricardo
titán
válasz
ForRedGlory #36 üzenetére
"Pro tipp: írj valami okosat a WiFi ikonról is, hátha azt is feleslegesnek tartom."
Szeretnéd?
Ezek szerint mégis inkább te unatkozol
-
-
Ricardo
titán
válasz
ForRedGlory #32 üzenetére
Akkor segítek.
Nem kapcsoltad be sosem, azaz neked nem volt rá szükséges.Ahol lehetett volna ott sem használtad, tehát neked felesleges.
Szívesen
-
Richie86
senior tag
Ez a cikk másra sem jó, mint arra hogy egymásnak lehessen ugorni.
-
Ricardo
titán
válasz
ForRedGlory #28 üzenetére
Igy van. A térerő ikon is tök felesleges. Nem nézed folyamatosan, minek az oda.Aamíg lehet használni kit érdekel, hogy mekkora a térerő, ha meg leesik a hálózatról észreveszed anélkül is hogy látnád az ikont.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #28 üzenetére
*vezérlő központot.
-
roli543
őstag
én miért maradok ki? komolyan kiégés
-
ForRedGlory
félisten
Androidban sem kapcsoltam be sosem, itt sem hiányzik. Lehúzom a notifikációt és ott egyből látom, ha nézegetni akarom.
-
joey04
titán
Amúgy mekkora troll az apple. Az elején ment a fika, hogy nincs. Mire mindenki elkönyvelte, hogy nincs, bedobta. Zsenik
-
Damos
tag
11 tulajként már megszoktam, hogy nincs kint az akkutöltöttség, de azért kicsit sajnálom, hogy a telefonom ebből kimarad.
-
sharp4
őstag
1-2 embert beiskoláztak
-
forgonati
őstag
Azt tudja valaki hogy egyáltalán miért lett eltávolítva? Jobb dolga nincs az Applenek mint csiki-csukizni a funkciókkal? Miért nem láthatja a user a százalékot a telefonján? Nonszensz
-
hemaka
nagyúr
válasz
Linkin1994 #2 üzenetére
Ki tudod tenni widgetbe, szóval tök mindegy.
-
Fritz Teufel
addikt
-
vicze
félisten
Te jó ég hány Apple birka írta nekem, hogy nem kell meg, hogy minek...
Végül is csak 5év kellett lefejleszteni? -
zzola
titán
Micsoda feature, szakadok. Még cikk is lett belőle....
-
joey04
titán
Megmenekült a világ.
-
g4mer
senior tag
a 12, 13 mini is IPS kijelzős? Azt hittem a 12es szériánál elvetették már az IPS-t. Akkor megvan, hogy miért nem fogynak az elvártaknak megfelelően
-
madgie
titán
És a Minik miért maradnak ki? Ott kisebb az akkumulátor ikonja?
-
Mr.Grincs
veterán
Végre valami jó hír
-
Ricardo
titán
válasz
Linkin1994 #2 üzenetére
Ez nem kijelző technológiától függA12 és 13 mini oledesek, mégis kimaradnak.
Az oka mondjuk engem is érdekelne.
-
janeszgol
félisten
Az mindig is tudvalévő volt, hogy nem minden funkciót kapnak meg a telefonok. (Valamikor jogosan, mert hiányzik az adott integrált chip.)
De ez, hogy a 12 és 13 Mini esetében, sőt a 11 és Xr esetében (más is meg tudja oldani a kijelzőt LCD esetében is) ne legyen akku töltöttség kijelzés, az gáz.Még arra sem lehet fogni, hogy nem férne ki.
-
A.K.
tag
válasz
Linkin1994 #2 üzenetére
furcsa, máshol nem olvasni, hogy a kijelző típusától függne
-
Noukoum
veterán
válasz
Linkin1994 #2 üzenetére
Nem is IPS hanem OLED. Úgy néz ki eddig tartott a szoftveres támogatás.
-
Linkin1994
senior tag
Kérdezem én az IPS panel miben hátráltatja őket? Mindig azt hallom hogy az Apple szoftver supportja kiválló erre a tavalyi telefonra nem elérhető mert IPS.
-
Ricardo
titán
Bámulatos ez a fejlődés
Komolyra fordítva.
Itt volt az ideje, hogy a felhasználóra bízzák, akarja e látni a pontos töltöttségi szintet, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest