- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
Jaj hát nem leírni akartam az Asus vagy Giga lapokat... csak meglepődve állok hogy az Asrock milyen szépen bírja, pedig abból is csak egy közepeset vettem annó (Pro3).
Egyáltalán nem is akartam drágábbat venni, tök feleslegesnek tartottam.
Egyébként teljesen alapfeszen használom újkora óta, azért is ragadtam ezen a 4.2Ghz-en!
4.3-tól már kellett volna emelnem itt-ott, de nem akartam azzal foglalkozni pár fps miatt.1070 vagy 5700XT elég szép megpróbálkoztatásra bírja a procikat, de tény hogy nálam is elvannak együtt.
Picit fura, a retro keverve a jelennel.
Amíg így működik, és nem érzem hátrányát, hogy valami akadna (FHD-n), addig marad ez.
Fura hogy csak a vgát vettem 170-ért, a gép "alapja" meg már lassan egy fabatkát se ér! -
RyanGiggs
őstag
Azért még akadnak mohikánok!
Nekem még mindig az újonnan (2012) vásárolt i5-3570K@4.2 és Z77 Pro3 duo szolgál 2x8GB memóriával. Ráadásul tavaly dobtam be melléjük egy RX 5700XT Nitrot!
Nem akar kidögleni alólam ez a "gagyi" Asrock alaplap.
Lehet egy Giga vagy egy Asus is kinyiffant volna már 8 év alatt, de ez az Asrock egyszerűen halhatatlan! Olyan mint a Hegylakó!
Az már biztos, ha veszek egy új gépet, annak is ez a márka lesz az alapja!Cikkhez is szóljak : Én inkább eladnám a procimat / memóriámat és vennék egy új AMD-s gépet.
-
ribizly
veterán
Na de ez az, amit szerintem még bőven kiszolgál a használtpiac. Ráadásul ezek alá (ahogy azt most Te is tapasztalod) már bőven voltak megbízható cuccok. Nekem az ASRock Z77 Extreme 4-em még mindig szolgál valakinél, pedig nyúztam OC-s i5-3570k-val és delid-es i7-3770k-val is. Ráadásul csodálkoznék, ha valaki megtartaná úgy ezeket a cuccokat, hogy csak boost-olt órajelet tud használni.
Értem a H61-es cuccnak a megjelenésének az okát, csak karcsúnak érzem. -
Lacika112
aktív tag
Volt ezeknek sok változata
"sárga slot" (mondjuk nem volt hozzá kártyám és sosem próbáltam) de lehetett bele am2 est is rakni az átalakítóval. Anno szakadtam hogy igen "univerzális" lap.
DDR-2 őt is ette volna valahogy egy univerzális mindenevő tesztlap plecsnit rá lehetett volna ragasztanivagy 6 évig ment kb non-stop 2 magos 4200+ Toledo + 4 GB ram társaságába
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bitcoin topic
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- Vírusirtó topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest