Új hozzászólás Aktív témák
-
pilsner
aktív tag
Neil Gaiman: Amerikai Istenek c. könyvét E71-en (320x240) olvastam el. Nem volt kényelmetlen, nem fárasztotta a szememet. Mindig jobban szeretem a papírkönyveket, mert azt élmény olvasni, a lapozás, a papír érintése, a borító kellemes tapintása, amikor a homlokomhoz érintem, mert elmélyülök egy-egy gondolatban... egyszerűen a könyv az könyv - aki szeret könyveket olvasni, az érti. Viszont jó dolog, hogy egyre több e-könyv jelenik meg, egyrészt a papírspórolás miatt, másrészt, mert így sok olvasmányt tudunk majd magunkkal hordani, amit bármikor elővehetünk. A telefonomon kb. 50 könyv van meg, olyanok, mint a zenék: mikor mit szeretek hallgatni/olvasni. És ha az elektronikus könyvek közelebb hozzák az embereket az olvasáshoz, akkor már megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest