- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
icsabesz
csendes tag
Én is már pár éve 2 telefonnal mászkálok. Ha megfizethető ára lesz, akkor gondolkodás nélkül le fogom a cserélni a két telefont erre az egyre.
-
yakuza.tora
addikt
Egész korrekt kis készülékké tette a ráncfelvarrás!
Alléz Olympique de Marseille!
-
rep3at
őstag
Szép kis telefon és tud újat mutatni a kissé ellaposodó okostelefonok mezőnyében. Várom..
Forward thinking. كرر
-
leviske
veterán
Jó ötlet voln a formatervel inkább a Nokia irányába elindulni, de az a kijelző körüli tér még mindig ormótlan. Jobban jártak volna, ha a kerekdedséget feláldozzák a kisebb méret oltárán.
-
E T
csendes tag
válasz osztraksajt #9 üzenetére
tetszetős darab. ha a két sim egyszerre is működik akkor jó termék lesz, ilyen még nincs a piacon. ha az egyik sim tudja a 3g-t az bőven elég. a lényeg, hogy hívásra mindkét sim képes legyen ne kellejen átváltani .
-
osztraksajt
őstag
Végülis pont elég a speckó nekem, a céggel már vetetném is, hogy ne kelljen 2 telóval rohangásznom folyton. Remélem emberi ára lesz.
-
Rusi
senior tag
Korábban én is olvastam olyat külföldi oldalon, hogy mindkét kártya 3G-képes lesz, de ez nem igaz. Már a prototípusnál megcáfolt a hazai képviselet, most pedig már elérhető a hivatalos adatlap, ahol egyértelműen jelölve van, hogy csak a SIM1 foglalat tud 3G-t (illetve HSDPA-t).
Mindkét kártya egyszerre is használható, a menüben ez állítható, hogy melyik legyen aktív, illetve az elsődleges is kijelölhető. Kimenő hívásnál, illetve üzenetküldésnél egyszerűen két hívásindító, illetve "küldés" gomb van, így amelyiket megnyomjuk, arról a kártyáról megy a dolog. Adatátvitelnél pedig egyszerre csak az egyik kártya lehet aktív (ez szintén beállítható), így a netezés, email és hasonlók csak arról működnek (apró hátrány, hogy az MMS is, de ez sokakat szerintem nem zavar).
[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
bigrock
addikt
Egy ilyen dual-sim telefonról hívásindításkor honnan tudja a teló, hogy melyik SIM kártyát terhelje a hívással?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, akkor itt gondolom, hogy mind2 sim egyszerre online.
A másik, akkor ténylegesen csak az első sim-en van 3G, a második pedig 2G módban működik?
Kíváncsi lennék az akkura.
Véleményem szubjektív...
-
RobinHD
tag
Hmm, nem rossz, hardver lehetett volna erősebb:/ 600as proci :/
Privátra illik válaszolni! :)
-
DJGABI
addikt
Nekem az eredeti kavics design jobban bejött. Persze az se volt valami nagy durranás, de ezzel az új kinézettel nagyon mellé lőttek. Elölről még csak elmegy, de a hátlap elég csúnyácska lett szerintem. Főleg a kamera körüli rész ami nem gyere be.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
ThorsHUN
őstag
Nem rossz csak nagyon tul lesz arazva ha koveti az eddigi viewsonic arazast:S
-
EczkE
veterán
Jót tett neki a külső változás.
Asszem mindenféleképpen!
-
Z-o-t-y
tag
Kicsit LG arénás az új design de jó, két kártyás mivolta miatt egyedi, amúgy egy kis kijelzős Blade, a technikai paraméterek alapján
http://instagram.com/_doublez_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest