Hirdetés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
icsabesz
csendes tag
Én is már pár éve 2 telefonnal mászkálok. Ha megfizethető ára lesz, akkor gondolkodás nélkül le fogom a cserélni a két telefont erre az egyre.
-
yakuza.tora
addikt
Egész korrekt kis készülékké tette a ráncfelvarrás!
-
rep3at
őstag
Szép kis telefon és tud újat mutatni a kissé ellaposodó okostelefonok mezőnyében. Várom..
-
leviske
veterán
Jó ötlet voln a formatervel inkább a Nokia irányába elindulni, de az a kijelző körüli tér még mindig ormótlan. Jobban jártak volna, ha a kerekdedséget feláldozzák a kisebb méret oltárán.
-
E T
csendes tag
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
tetszetős darab. ha a két sim egyszerre is működik akkor jó termék lesz, ilyen még nincs a piacon. ha az egyik sim tudja a 3g-t az bőven elég. a lényeg, hogy hívásra mindkét sim képes legyen ne kellejen átváltani .
-
osztraksajt
őstag
Végülis pont elég a speckó nekem, a céggel már vetetném is, hogy ne kelljen 2 telóval rohangásznom folyton. Remélem emberi ára lesz.
-
Rusi
senior tag
Korábban én is olvastam olyat külföldi oldalon, hogy mindkét kártya 3G-képes lesz, de ez nem igaz. Már a prototípusnál megcáfolt a hazai képviselet, most pedig már elérhető a hivatalos adatlap, ahol egyértelműen jelölve van, hogy csak a SIM1 foglalat tud 3G-t (illetve HSDPA-t).
Mindkét kártya egyszerre is használható, a menüben ez állítható, hogy melyik legyen aktív, illetve az elsődleges is kijelölhető. Kimenő hívásnál, illetve üzenetküldésnél egyszerűen két hívásindító, illetve "küldés" gomb van, így amelyiket megnyomjuk, arról a kártyáról megy a dolog. Adatátvitelnél pedig egyszerre csak az egyik kártya lehet aktív (ez szintén beállítható), így a netezés, email és hasonlók csak arról működnek (apró hátrány, hogy az MMS is, de ez sokakat szerintem nem zavar).
[ Szerkesztve ]
-
bigrock
addikt
Egy ilyen dual-sim telefonról hívásindításkor honnan tudja a teló, hogy melyik SIM kártyát terhelje a hívással?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, akkor itt gondolom, hogy mind2 sim egyszerre online.
A másik, akkor ténylegesen csak az első sim-en van 3G, a második pedig 2G módban működik?
Kíváncsi lennék az akkura.
-
RobinHD
tag
Hmm, nem rossz, hardver lehetett volna erősebb:/ 600as proci :/
-
DJGABI
addikt
-
ThorsHUN
őstag
Nem rossz csak nagyon tul lesz arazva ha koveti az eddigi viewsonic arazast:S
-
EczkE
veterán
Jót tett neki a külső változás.
-
Z-o-t-y
tag
Kicsit LG arénás az új design
de jó, két kártyás mivolta miatt egyedi, amúgy egy kis kijelzős Blade, a technikai paraméterek alapján
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Computex 2011 kiállításon is ott volt a két SIM-es V350 okostelefon, de közben új külsőt is kapott.
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest