Hirdetés

ViewSonic blog: Megújulva érkezik a kétkártyás V350

A ViewSonic V350 már járt nálunk, egy előzetesben röviden bemutattuk a készüléket, melyből még csak egy nem végleges példányt kaptunk. Nos, a jelek szerint a gyártó nem unatkozott az azóta eltelt időben sem, hiszen a most zajló Computex 2011 kiállításon újra bemutatta ezt a modellt, sok más újdonság mellett. Azonban időközben megújult a külső formaterv, ami a mi véleményünk szerint egyértelműen jobb lett.

Ilyen volt...
Ilyen volt...

A legfontosabb dolog azonban nem változott, a V350 egy két SIM-es, androidos okostelefon és mint ilyen, egy jelenleg igen szűk szegmens egyik képsviselője. Az előzetes pletykák arról szóltak, hogy mindkét kártyán elérhető lesz a 3G, azonban a gyártó honlapján már elérhető végleges specifikáció egyértelművé teszi a dolgot. Az elsődleges kártyán a négysávos GSM mellé kétsávos HSDPA is tartozik. A telefont egy Qualcomm MSM7227 típusú, 600 MHz-es processzor üzemelteti, 512 MB RAM és ugyanennyi ROM társaságában.

...és ilyen lett a ViewSonic V350
...és ilyen lett a ViewSonic V350

A kapacitív kijelző 3,5 hüvelyk képátlóval, HVGA (320x480 pixel) felbontással és multi-touch képeséggel rendelkezik. A rendszer alapját az Android 2.2 adja, melyet a ViewSonic várhatóan nem módosít saját felülettel. Ezeken felül a jól megszokott GPS, WiFi (b/g), 3,5 mm-es jack, microUSB, memória bővítés csomagot is megkapjuk. Persze a legfontosabb maga a két SIM egyidejű működése, ami az Android rendszerrel kombinálva mindenképp jó párost alkot és végre a kettős üzemmód mellé kellő tudás is párosulhat. A ViewSonic V350 várhatóan július elejével kerül a boltok polcaira, természetesen mi is mihamarabb részletes tesztet közlünk róla.

Rusi

Azóta történt

  • ViewSonic V350 - új köntösben

    A bemutatása óta átöltöztetett V350-nel egy elég ritka kategóriában, a kétkártyás okostelefonok között debütál a ViewSonic márka

Előzmények