- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendd
senior tag
Igen, én pedig nem szoktam sajnos ROM-okat telepíteni. De ők sem dőltek kardjukba, mert nem egy világraszóló probléma ez.
(#56) batai15: hidd el, rajta vagyunk, imádom a munkám, de néha azért nincs kevés dolog, amit meg kell írni, és gondolom te sem szeretsz mindig 23-kor még dolgozni, mert a hírek fontosak, ezért néha kevesebb idő jut másra. Az odatenni szót pedig egybe kell írni (igekötő), látod, Te is hibáztál, szóltam, mert így lehet későbbiekben jobb lenni.
(#53) tdk.112: elismertem a hibám, javítottam, csak tudod annyit kértem, hogy a fórumban hergeljétek egymást, hanem egy privát üzenet formájában szóljatok...lehet, hogy sosem tévesztettél még el semmi, örülök neki, én igen, és ebből tanulok.
(#54) e-newsee, (#55) pnauser: nagyon köszönöm, valakinek átment a mondanivalóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest