Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendd
senior tag
Igen, én pedig nem szoktam sajnos ROM-okat telepíteni. De ők sem dőltek kardjukba, mert nem egy világraszóló probléma ez.
(#56) batai15: hidd el, rajta vagyunk, imádom a munkám, de néha azért nincs kevés dolog, amit meg kell írni, és gondolom te sem szeretsz mindig 23-kor még dolgozni, mert a hírek fontosak, ezért néha kevesebb idő jut másra. Az odatenni szót pedig egybe kell írni (igekötő), látod, Te is hibáztál, szóltam, mert így lehet későbbiekben jobb lenni.
(#53) tdk.112: elismertem a hibám, javítottam, csak tudod annyit kértem, hogy a fórumban hergeljétek egymást, hanem egy privát üzenet formájában szóljatok...lehet, hogy sosem tévesztettél még el semmi, örülök neki, én igen, és ebből tanulok.
(#54) e-newsee, (#55) pnauser: nagyon köszönöm, valakinek átment a mondanivalóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Apple Pencil 2 (hibás) eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest