- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdk.112
aktív tag
-
Szerintem ez a videó nem hiteles , és a minőség is gyatra
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
batai15
félisten
Pontosan mert emberek vagytok srácok,nem gépek. Tudom magamról hogyha reggel 6kor kezdek és ha bevállalok még mellékest is este 8kor érek haza néha.
Én nem várom el tőletek hogy 3 nap alatt csináljatok tesztet. Emberek vagytok,inkább haladjatok lassabban A jobb eredmény érdekébe. -
Legendd
senior tag
Igen, én pedig nem szoktam sajnos ROM-okat telepíteni. De ők sem dőltek kardjukba, mert nem egy világraszóló probléma ez.
(#56) batai15: hidd el, rajta vagyunk, imádom a munkám, de néha azért nincs kevés dolog, amit meg kell írni, és gondolom te sem szeretsz mindig 23-kor még dolgozni, mert a hírek fontosak, ezért néha kevesebb idő jut másra. Az odatenni szót pedig egybe kell írni (igekötő), látod, Te is hibáztál, szóltam, mert így lehet későbbiekben jobb lenni.
(#53) tdk.112: elismertem a hibám, javítottam, csak tudod annyit kértem, hogy a fórumban hergeljétek egymást, hanem egy privát üzenet formájában szóljatok...lehet, hogy sosem tévesztettél még el semmi, örülök neki, én igen, és ebből tanulok.
(#54) e-newsee, (#55) pnauser: nagyon köszönöm, valakinek átment a mondanivalóm.
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
e-newsee
addikt
Egyébként a témához:
A naaagy gsmarena ugyanúgy megszívta. Ott az update, hogy csak CM. Lehet fikázni őket is.
[link]"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
A válasz melyik részéből jött le, hogy a mi hibánk?
Pont hogy elismerte a hibáját, csak megkért minket, olvasókat, de elsősorban EMBEREKET, hogy ne nekiessünk, és fikázzuk le az egész oldalt, meg a szerkesztőséget, hanem szóljunk, és javítják."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz horvathkrisz #49 üzenetére
Az X ott lesz a függönymenüben az értesítések törlésénél.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Legendd
senior tag
1. Elnézést.
2. Most azért szapulás helyett nyugodtan lehetett volna egy PÜ-t írni, hogy te balek, most ezt elszúrtad, mert semmi gond nem lett volna belőle, megköszönöm és átírom, de hát jobb itt ugrálni a másikon, tipikus "segítő" mentalitás, ami úgy bármit előrevisz...
3. Azért akadt egy, azaz egy ilyen ember, aki kedvesen szólt és már javítottam is.
4. Lehet példálózni más külföldi portálokkal, csak vegyük már bele, hogy hol mennyien dolgoznak, hány ember jut egy telefonra vagy fordítva.Szóval itt nem arról van szó, hogy nem hibáztam, mert de, csak azért legyünk már annyira emberek a mai világban, hogy nem más kárán pörgünk, hanem megpróbálunk segíteni a másik két lábon járó személynek. Még egyszer köszönöm a segítségeteket
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
e-newsee
addikt
Ezektől függetlenül, ha tényleg ilyesmi lesz az L felülete, szerintetek mikor fog a Sony beszólni a "háromszögkörnégyzet" miatt?
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Kékes525
félisten
Nemcsak szemnek zavaró a fehér szín, hanem szerintem nem is szép, és több áramot fogyaszt.
Amúgy kinézetre nem látni akkora változást, ráadásul a felület cserélhető. A lényeg az hogy mi van a motorház alatt.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Surfym@n
senior tag
...s még az Xposed FW ikonja is befigyel (ART így kizárva)
Ez az indítóképernyő pedig akkor jön be miután valaki nyomott egy dalvik wipe-ot
[ Szerkesztve ]
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
petipetya
nagyúr
Magukba fordulnak.
Gőzöm sincs, hogy ez a videón makogó ember miként rakta fel a CM-et (például hogy csak frissített-e egy kitkat alapú CM-en stb.), de én két esetben találkoztam ilyen jelenséggel:
- Android főverzió frissítés történt
- Dalvik-ART váltás közbenAhogy írták, csak az esemény utáni első bekapcsolás során történik ilyen, utána már a normál boot fogadja az embert.
"nincs rá lezsóidő"
-
Bembee12
aktív tag
Jah, én se érteném mi lenne itt, ha ez egy szakmai hírportál lenne.
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
scampolo84
aktív tag
480p. 2014. Dat minőség.
-
batai15
félisten
válasz horvathkrisz #36 üzenetére
szintén a fórum meg a ma tv miatt.
-
gekkoXT
senior tag
chicano chicano
gyorsan "meg kellet felelni" az olvasóknak, na! ezért ment ki egy kamu hír, kamu videóval
-
sajo13
senior tag
Én azt nem értem, hogy a srác mutatja a Calendar-t, a Gmailt, de mindössze annyi, hogy elindítja és mire felfogom, hogy mi az, már ki is lép. Most meg akarja mutatni vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
He-he-he. Aki ismeri a Moto-t az tudja, hogy a bootanimációnál - ott az M logó és a többi, csak a GPE romos Moto G-nél, a custom romoknál és a felhasználó által megváltoztatott bootlogos G-n van eltérő animáció, egyik Moto se kezd Google felirattal a mostani termékpalettán. A 3:20-nál látható CyanogenMod pedig annyira egyértelmű, hogy már fáj az egész hír, cikk, vagy minek nevezzük.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
randras_83
addikt
Ez minden csak nem hír... De mindegy
https://www.flickr.com/randras83/
-
batai15
félisten
válasz horvathkrisz #29 üzenetére
Nem erre, hanem a tesztek minőségére. Meg kell nézni egy gsm arena tesztet például , lehet látni annak mennyi a terjedelme , mennyire részletes, kamera hogy van tesztelve, akku stb.
Nem cska annyi hogy jó képeket tő, pont, 2 napig meg egy töltéssel, pont etc- -
Thaaleum
aktív tag
válasz horvathkrisz #29 üzenetére
Na, azért ez így durván nem igaz. Az mondjuk tény, hogy néha van pár elfogult teszt, de azért ez így elég erős.
A cikkhez meg annyit, hogy elég nagy öngól. Még a homályos videón is tisztán látni, hogy ez CM.„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
marquuard
veterán
A szerkesztő megnézte egyáltalán a videót?
PSN ID: marquuard
-
batai15
félisten
válasz horvathkrisz #27 üzenetére
Úgy ahogy a tesztek se a legjobbak.
Azok szintén harmad osztályúak. -
aizen92
addikt
áh... hagyjuk.
Ez a cikk már bocsi, de eléggé a legalja. L PREVIEW ekkor hír? régóta rá lehet mókolni mindenre. Főleg, hogy CM van a videóban....
+ a videó minősége is.
Törlés esetleg?[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Just_Reboot
addikt
Hát ezen jót röhögetem. Ki volt az a nagyon okos aki a cikket írta??
@: Legendd Az aláírásodban van igazság. Látszik hogy soha nem használtál cm et.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Ja persze a szakik csendbe vannak.
[ Szerkesztve ]
-
trance89
őstag
gratula, nagyon ügyes volt a cikkíró
a copy/paste-ezés az nagyon megy de hogy csak egy kicsit is kinyissa a szemét és legalább ránézne hogy mit postol az már hatalmas munka lenne -
namerke
tag
El sem tudom mondani mekkora öngől ez a "cikk".
-
BlackSoft
addikt
"Videón az Android L"
Meg fél éve a Nexus 5-ömön
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
dilajoska1
őstag
A notification baron is látszik hogy ez nem az L.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Tidzsimon
őstag
Ja, pont így néz ki, egy ingyenes cm téma. Most is az fut nálam.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
batai15
félisten
Lol ez tényleg cm srácok ilyen kacsa hírnek bedőlni...
-
Steve1207
veterán
Már nem azért, de a betöltésnél látszódik alkalmazásoptimalizáláskor, hogy még az előd Holo UI-jét használja, appdrawerben pedig kiszúrni szintén a régi ikonokat. Tárcsázóról ne is beszéljünk, de tuti kiszúrható más is, ha nem csak beleteker az ember...
.
-
bagkri01
őstag
Ebben mi olyan vicces? Ha frissítésként tette fel, az első indításnál minden alkalmazást optimalizál a rendszer. Nem írt hülyeséget.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Bembee12
aktív tag
Ez CyanogenMod...
Tisztán látszik amikor mutatja az Android verziószámot, ott van felette, h CyanogenMod..Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
assemble
addikt
Komment a videon:
"It's a CM 11 with Android L theme" Meg link is van: [link]
A boot utan pedig a hosszu toltes alatt nem a rendszer all fel, hanem az appok fordulnak, ilyen csak az elso bekapcsolasnal van. -
kbyte1024
veterán
Nekem tetszett hogy olyan villámgyorsan fel állt a rendszer
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
veterán
A 4.4.4-hez képest nekem igen egyszerűnek tűnik és még szépen fogalmaztam a háromszög, a kőr és a négyzet... kíváncsi leszek rá ha kijön és kiadják az asszony sony z1c-jére...
A szerdai note 4 matv-s teszt mikor lesz meg írásban is? (azt jobban szeretem)
-
DerbiDRD
csendes tag
Mikor lesz Samsung Galaxy Ace 4 teszt ?
-
HaZse
őstag
Így első látásra működés közben a következő észrevételem lenne.
A tárcsázó, SMS, beállítások, e-mail háttere fehér, ami erős napfényben és úgy általában a szemnek zavaró. (nekem)
És remélem, hogy hosszabb használat után se kell az újraindítást eszközölnöm, mivel eddig az összes droidos telómat időnként újra kellett indítani, mert annyira belassult.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest