Megtévesztő videón az Android L

A jelenlegi Motorola készülékekre szinte azonnal megérkeznek a szoftverfrissítések, ezzel Nexus közeli élményt nyújtanak az amerikai gyártó telefonjai. Az interneten most egy olyan videó jelent meg, amin elvileg egy Moto G-n futtatott Android L operációs rendszert mutatnak be. Legalábbis első ránézésre, ugyanis jól látható, hogy ez egy módosított ROM. Ettől még a rövidfilmen jól láthatóak a legnagyobb változások, amik majd a végleges verzióban is szerepelnek, hiszen az új dizájnnyelvnek, a Material Design-nak köszönhetően teljesen új felületet kapott a tárcsázóképernyő, a Gmail, a Hangouts, a naptár, az értesítési felület és más alkalmazások is.

A mexikói fejlesztő spanyolul beszél, ám azért minden fontos újítást igyekezett lekamerázni, ami szöveg nélkül is érthető lenne. A Cyanogenmodra épülő szofterről készült felvétel mindenesetre úgy terjedt el, mintha hivatalos lenne, pedig arra még várni kell néhány hetet.

A következő generációs Android rendszer valamikor novemberben (akár már az első napon) válhat elérhetővé, az optimalizáltsággal pedig most sem lesz gond, hiszen a Moto G-ben található Snapdragon 400 SoC-vel is mindem bizonnyal hasítani fog rendszer.

Előzmények

Hirdetés