Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz HardSanyeee #49 üzenetére
Hát inkább csak a felület lesz "egyforma". De a mélyben a különbségek megmaradnak.
valami
-
Dare2Live
félisten
válasz Quasi_modo #45 üzenetére
azthiszem itt kell abbahagyni a magyarázást.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
plus44
veterán
Nem rossz, de egy készüléken érdekesebben mutatna...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
ALI_G
veterán
Bocs, de nem esett le az állam. 1 évet késtek mindezzel.
-
válasz Quasi_modo #41 üzenetére
Vajon szerintetek miért nem volt Maemo-s telefon egészen az N900-ig?
“All nothings are not equal.”
-
GALARDO
addikt
Nem rossz de nem nagy szám.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Kumite
aktív tag
válasz Quasi_modo #38 üzenetére
1. Gondolom az Apple nem ad bele pénzt, ahogy az Microsoft sem. Azért a Nokiának hatalmas befolyása van, nem hiszem, hogy pár lelkes ingyenprogramozó fejlesztené kénye kedve szerint, csak azért, mert nyílt.
2. Azok "átfedő" platformok, ami több gyártó telefonjain is megtalálhatóak, ráadásol nagy múlttal / ígéretes jövővel rendelkeznek (igaz, ezek is, de házon belül). Valamint azok nem Samsung fejlesztések, hanem 3. cégeké, licenszelt OS-ek. Ez a kettő meg 99,9%-ban a Nokiára jellemző, 99,95%-os oda tartozó fejlesztési költségekkel, infrastruktúrával stb. Megosztja az erőforrásokat, tudást, és kb mindent a cég azonos kategóriájú részlegein belül.
3. A 3. az már más árszegmens, míg a Maemo és ez az Symbian eléggé házon belüli konkurenciának tűnik, ugyanabban a kategóriában.+1. Ezek még mindig nem olyan érvek voltak (mások is így csinálják, S40, ami egyáltalán nem ugyanaz a kategória), hogy miért éri meg egymásnak belső konkurenciát jelentő, nagyjából ugyanarra az árszegmensre belőtt dolgot fejleszteni házon belül. Nem látom benne az üzleti előnyöket (business case, hogy progi legyek), szinte csak a hátrányokat. Ez érdekelne leginkább.
-
8nemesis8
veterán
Jól néz ki, szerintem jó irányba haladnak. Egyedül ez a kék menüsor van minek mondhatom, ami nagyon kilógott a képből, bár gondolom közel sem a végleges verziója.
-
-
Taybore
aktív tag
Ha ilyen lesz az élő sebessége is, akkor egész korrekt kis opsys lesz. Nekem abszolút bejön ez a letisztult design. Hülyét kapok a szabadon tologatható widgetektől.
-
FRENK1988
veterán
Nah kecsegtető lesz, ha a Nokia ezt végig tudja vinni és hátha még csiszol rajta akkor kötelező lesz
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Kumite
aktív tag
Valaki mondja már el, hogy miért éri meg 2 felületet is fejlesztenie a Nokiának? De bizonyítékokkal megtámasztva
-
joey04
titán
bíztató, de azért remélem csiszolgatnak még rajta
[ Szerkesztve ]
-
hans87
tag
Jól néz ki. Kíváncsi vagyok élőben. Remélem összeszedik magukat. Kell az ütős Symbi. Nekem mindenképp ....
Nokia 5530
-
Harlek
tag
Ez is olyan, hogy hiszem, ha élőben látom. Sajnos a legtöbb rendszerről a tényleges kezelhetőség nem egy marketing videó alapján fog kiderülni.
-
őstag
nem rossz de előbb várok egy tesztet, ez a video nem győzött meg túlságosan...
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
atike
nagyúr
Tyű. Durvának tűnik!
-
válasz Quasi_modo #17 üzenetére
(És (An)Dante)
Persze, ezzel tisztában vagyok, ezért is mondom, hogy egy kis egészséges szkepticizmus nem ártana. Aztán maximum nagyot csalódunk pozitívan.
Még azt se mondanám, hogy elítélendő a sok concept videó, de eddig a Nokia főleg ezeknek a generálásában volt erős, nem a tényleges implementációban. Mondjuk most egy csomó ISV szállt be, például az egyérintéses vezérlést is egy kis cég implementálta a Nokia helyett (nem jut eszembe melyik).
Volt egy videó a McDonaldsos reklámképekről, hogy hogy csinálták még a PhotoShop elterjedése előtt, hogy nagynak és vonzónak tűnjenek a hamburgerek. Nyers hús, ételfesték, ragasztó, karton... Nem szép menet. Sajnos elhagytam a linket.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
ez komoly, hogy minden érintésnél így beesik a képernyő? elég zavaró lesz hosszútávon.
valamint nem tudom, mitől, de ezeknél (Samsung, Nokia, stb.) valahogy mindig ilyen összecsapott "gagyi" feelingem van. tényleg nem tudom, mi az oka, talán a színek, talán a formák, de valahogy mindig sikerül eltalálni.
-
(An)Dante
őstag
Ezek koncepciós videók, nem termékbemutatók voltak.. A Symbian^3 viszont egy valódi felület, nem koncepció. A sebessége és használhatósága nyilván még kérdéses. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a Samsung Jét termékbemutató igencsak túlzott a sebességről, akárcsak az iPhone videók is vagy kétszer gyorsabb működést feltételeztek. A reklámokban a mosószerek még jéghideg vízben is eltávolítanak szinte mindent. Nyilván mindenkinek a mosógépével lehet gond, hogy ez valahogy otthon mégsem kivitelezhető...
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
VD
őstag
válasz Quasi_modo #1 üzenetére
Mert az is! De ez nyílt titok volt idáig is.
Végre elhagyták a nyomógombos időkből megmaradt kötöttségeket!
-
válasz (An)Dante #11 üzenetére
Ugye most viccelsz?
Korábbi megtévesztések a nagytezsvírtől. (3 link).Tudom a TAT külön cég volt, amikor a második videó készült, de azóta már a Nokia bevásárolt, és mégsem így néz ki az S60
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
De ilyen felület mellet nem látom MEAMO értelmét....Még hogy az most minek.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
David75
őstag
Ez igen!!!!
Sokkalta inkább ez mint a bada,bár elöszőr mindkettőt szeretném élőben kipróbálni hogy mi az igaz ezekből.Ez az új symbian akármenyire is mobil osx koppintás mégis nekem ízig vérig nokia érzetem volt a video alatt és nem valami másolat hangulata volt.Valami ilyet vártam a nokiától.Gratulálok.iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Ricardo
titán
válasz HardSanyeee #7 üzenetére
Nekem pont az jön be. lassan mindegyik rendszer "egyforma" lesz.
-
<NewL>
addikt
jól néz ki
azért majd ide kell az erős vas már rendesenThere's an app for that
-
Megint csak egy Flash-videó.
Az emulátort még nem barkácsolta össze senki?Én az RnD binárisokat nem tudtam letölteni a hétvégén, de majd még próbálkozom.
-
HardSanyeee
őstag
Szerintem nem olyan nagy durranás... Elfelejthetnék már ezt az S60-as designot..
-
AS
félisten
Meg vajon ilyen gyors is lesz majd?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Ricardo
titán
Alakul ez. Remélem nem fogja az eredeti karakterét elveszíteni. nem szeretném ha mindegyik felület teljesen hasonló lenne.
-
Dr.Anonymus
addikt
biztató a videó,
majd meglátjuk mi sül ki belőle a nyárra...az a robot mozgású emberi kéz nagyon mókás...
-
AS
félisten
Ez tényleg hasonlít BAdára
Nokia és Samsung együtt fejlesztenek?Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Quasi_modo
nagyúr
Azért láthatóan fejlesztenek. Én ezt egy ilyen első lépésnek tekintem a ^4 előtt.
valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest