- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remélem, lesz billentyűzetes telefon is, amire felpakolható.
Nekem az is megfelelne, ha a köznép számára is elérhetővé tennék az N950-et. -
lajos82
tag
Azért tegyük hozzá, hogy azok közül akik itt hozzászóltak és negatív kritikát fogalmaztak meg, nem sokan használtak Meego rendszerű telefont korábban. Pedig aki használt huzamosabb ideig N9-est az sok olyan újítást láthatott ebben a videóban UI téren, ami az eddig is hihetetlenül intuitív kezelést tovább finomítják.
Hozzátartozik még az is, hogy a képen látott widget-eknek semmi köze nincs a wp7-e csempékhez.
Aki ezt a rendszert a WP7-hez hasonlítja az nagyon el van tévedve. -
blex
senior tag
lehetne ez jó is, de olyan kis össze-vissza szegény...
-
Blyan
félisten
Láttam pár napja... Szerintem szörnyen néz ki.
-
-
BobTail
őstag
Ebből a videóból tényleg nem sok minden derül ki, de ez alapján igen tetszetős... logikus, egyszerű, letisztult, és hoz némi újdonságot!
-
zoltanz
nagyúr
Szép, de a működéséből nem sokmindent látni.
-
zombinyul
addikt
Nagyon tetszetős!
-
=Mentor=
őstag
Nekem nem tetszik, eléggé befejezetlennek tűnik és nem is szép... Sok munka lesz még ezzel, ha egy sokkal kevésbé erőforrásigényes és stabilabb OS sikerült létrehozni mint az Android, akkor azt mondom megérte.
-
Bambalazs
senior tag
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #32 üzenetére
Nem tudok veled egyetterteni
-
FeherMate
csendes tag
Ez egy elég, windows+android kombó lett
csempe-csempe hátán, felülről gördülő menü mint a droidnál +ott van a négy ikon alul...
-
Oppenheimer
nagyúr
-
szilagyiv
senior tag
válasz
Quasi_modo #35 üzenetére
Arra gondolok, hogy összelapátoltak innen-onnan dolgokat és egy zagyvalék lett. Ráadásul még ez is csak egy összerakott videóban - tehát a rendszer még csak nem is működőképes(?)
Van egy kis élő, vagy félig élő csempe, van ikon, huzigálhatunk mindenfelé... egyéb iránt a videóban semmi konkrétumot nem mutattak csak szemkápráztatás. Olyan, mintha az idáig eltelt időt ezen videó összeállítására fordították volna. -
szilagyiv
senior tag
Most biztosan fel leszek koncolva, deee....
Engem ez a videó nemhogy nem nyűgözött le, de nem is értem mi itt az újdonság, vagy a látványosság, vagy.. azt se tudom mit kéne észrevenni ahhoz, hogy ne tucatfelületet lássak!?
A WP az egy végletekig átgondolt rendszer (ehhez képest meg főleg).
-
FragMaster
addikt
válasz
Oppenheimer #32 üzenetére
Az ikonkészlet legyen a legnagyobb baj.
-
Oppenheimer
nagyúr
Ez is egy szedett-vedett rendszer lesz szedett-vedett, csúnya androidos appokkal. Az ikonok az alján egyenesen rondák, ráadásul tökre elütnek a kijelző többi részén megjelenő tartalomtól (amik amúgy szépek).
-
saiyajin
senior tag
Jah látom már linkelték a videót (#10). Jó lesz ez szerintem!
-
Cyberpunk
félisten
Istenem bárcsak lenne belőle valami.
-
hunter84
aktív tag
Mekkora fricska lesz a Nokiának, ha sikeres lesz ez a platform. Hát még ha sikeresebb, mont a Lumia sorozat.
-
r00r1
aktív tag
Szépnek szép, de csak engem emlékeztet a BBX-re?
(mondjuk a BBX meg az N9 megoo harmattanra... )
-
wertigo1984
őstag
Nagyon szep, semmi csicsa, minden kezre all, szerintem lehet sikere ha a tamogatotsag is megfelelo lesz. Bravo!
-
NoMagix
addikt
Szép, remélem nem buknak bele!
Nagy okosság lesz az android progik futtatása! -
danikollar
őstag
Nekem is tetszik! Az óra színe és betűtípusa tiszta ICS. Kíváncsi leszek az android alkalmazások futtatására.
-
bagkri01
őstag
Szeretem az ilyen letisztult, modern, kissé szögletes formákat. Az android alkalmazások futtatása pedig nagy adu lehet a kezükben.
-
Piera23
tag
A Helvetica betűtípus megtette a hatását, gyönyörű és egyszerű, jó lenne ilyennek látni (ha elkészül)
-
attisx
addikt
válasz
FalconKnight #17 üzenetére
Nyilván saját store-ban gondolkodnak, illetve az innen-onnan összevadászot apk-k is telepíthetők lesznek...
-
Rav3n02
senior tag
Egy sokkal igényesebb csempe kivitelezés mint a WP-ben de ahogy látom az androidból meg a jó dolgok maradtak meg és a widgetek...tetszetős
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Quasi_modo #10 üzenetére
Egész jónak tűnik
Kíváncsi lennék, hogy fog működni az android alkalmazásokkal való kompatibilitás... Lesz benne egy google play vagy csak telepíthetőek lesznek rá az apk-k ? Vagy saját marketük lesz, ahova átemelhetik a fejlesztők az androidos progikat?
-
BDave
őstag
Hát ez elég semmilyen...
-
ldave
félisten
Szimpatikus nagyon, egyszerűnek és könnyen kezelhetőnek tűnik, akár az N9. Kár, hogy abból nem jött új verzió, megnézném egy modernebb hardverrel (kisebb fogyasztás, gyorsabb üzem) mit tudna.
elmélet on: Amúgy lehet hogy ez a Jolla a Nokia "Z" terve, hátha mégse váltja meg a világot a Win8 Phone. Csak így házon kívül most nem annyira zavaró, hogy foglalkoznak vele
-
Probber
őstag
Tetszik, de remélem, hogy ez még egy erősen bétás (fapados) állapot és sokat faragnak még a kinézetén.
-
andris1602
aktív tag
Jolla, az androidos Nokia
-
gzbotii
nagyúr
WP reikarnacio?
-
FragMaster
addikt
Plusz ha hozzávesszük az android-alkalmazásokkal való kompatibilitást elég ígéretes a projekt. Várós.
-
HuMarc
veterán
Baze! A videóban van egy szem és pont akkor, amikor az bevillant, a tévében is bevillant egy olyan!
Nagyon szép és igényes felületet hozott össze a Jolla!
Gratulálok érte, Európába is jöjjön!
-
mrlujoak
veterán
Na.
Íme egy tetszetős "csempe" hatású felület.
Van benne valami, amiért szívesen megtapicskolnám. -
Bambalazs
senior tag
Igényesebb, mint a WP felülete. Érthetetlen miért vált MS bérencé a Nokia.
Sok sikert a fejlesztőcsapatnak! -
leslieke
Jómunkásember
Látványos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest