- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nice2know_u
tag
válasz
Viktor0610 #93 üzenetére
Hát igen, nagyon sokat csúsztak sajnos, de szerintem ha ezt befejezik nem fog sokáig tartani csinálni egy 3G-s változatot, hiszen a szoftver már készen lesz. Na igen, a másik meg, hogy így olcsóbb lesz, hogy labdába rúghasson még.
-
nice2know_u
tag
Szerintem zárjuk le a vitát, mindenki gondolhat amit akar (mondjuk jobb lenne ha pár ember megtartaná magának, és kétszer átgondolná, hogy mit is írt..), majd a megjelenés után lehet arról vitatkozni, hogy jobb-e vagy sem, és hogy miben. Addig semmi értelme ezen rágódni.
-
nice2know_u
tag
A nem véglegest úgy értettem, hogy ez még csak ilyen "fejlesztői változat" és nincs teljesen optimalizálva, szóval mire kiadják valószínűleg nem lesz ilyen lagos (egyébként szerintem nem vészes), és valószínűleg az egér kurzor sem fog látszódni
. Később pedig ehhez is lesznek firmware frissítések, mint az iphonehoz.
Egyetértek hogy kell a frissítés, szerintem ez a telefon mérföldkő lehet a tudás/ár viszonylatban, és még egy pár dologban (gondolok pl a videólejátszásra) -
nice2know_u
tag
válasz
Aeromester #9 üzenetére
Ezt a kijelentést mire alapozod, "gagyi" ? Olcsónak még mondható esetleg, legalábbis az iphonehoz képest, de gagyinak semmiképp. 720x480 lcd, 256mb mem, 667 vagy 800mhz proci, bluetooth, wifi, multi-touch... mi kell még... ja igen, 3g, de az nem lesz az első verzióban. Ezek mellett kisebb is lesz mint az iphone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- E-roller topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hyundai, Kia topik
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest