- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
czipaocsi #118 üzenetére
az lehetséges, hogy a TE telefonálási szokásaid között nem is számít drágának a csomag, amiben vetted. DE azt gondolni, hogy az iPhone 40ezerbe került a t-nek, és annyiért adta neked, nagyon naív dolog. a telefon valós ára, amit ígyis-úgyis kifizet érte a szolgáltató a gyártónak (és az ügyfél is legalább ennyit ugyebár, mert a szolgáltató sem hülye) 120 ezer forint környékén van. ez tény, ezen kár vitatkozni, ennyibe kerül, TE is ennyit fogsz érte kifizetni legalább (igen, csak a telefonért) összesen, mégha azt a tmobil havidíj néven is szedi be. a maradék 100-300ezer (csomagtól függően) természetesen a té-t illeti. ilyen egyszerűen működik a dolog.
-
törölt tag
válasz
czipaocsi #118 üzenetére
persze, nyilván visszatérünk majd rá, ha megjelent.
de ugye 2500 kínai yuanre ígérték az árat, ami a szárazföldi verzióra igaz. ennél (illetve úgy pontos, hogy a majdani tényleges árnál) olcsóbb lesz például Hong Kongban valamivel. ezek után én hülye leszek Mo.-on megvenni valami forgalmazón keresztül, amikor azok jól felnyomják az árát...
egyébként szerintem fizet a T részesedést az Apple-nek, ahogy az At&T is fizet. ezért csak bizonyos szolgáltatóknál kapható, akikkel megegyeztek Jobsék. például Kínában tudtommal azért nem forgalmazzák hivatalosan, mert a China Mobile beintett az Apple ilyen irányú elképzelésének.
macikos: köszönjük a véleményed, mi nem így gondoljuk. pont.
-
törölt tag
válasz
czipaocsi #108 üzenetére
neked lehet, hogy az a legjobb csomag, de akkor mondok ellenpéldát: én nem vagyok T-s, tehát eleve nem jó. ezen felül nem vennék többet soha kártyafüggő telefont, mert nem tudom külföldön használni, ráadásul a hűség sem éri meg, mert itthon nem vagyok folyamatosan 2 évig. szóval nekem nagyjából mindegy milyen telefont adnak ilyen konstrukcióban. és ezért lesz jó az M8, mert ha igaz, akkor függetlenül fog 60ezerbe kerülni
egyébként le lehetne szokni úgy általában erről az iphon-killer kifejezésről (nem neked, hanem mindenkinek), mert nem erről kéne szóljon mobilipar... az igazi iphone-killer az akkoris a turmixgép a "will it blend" videóból
-
asadasad22
őstag
válasz
czipaocsi #108 üzenetére
nem is állította senki, hogy jó a telefon, mivel még nincs is. csak hogy az előzetes információk alapján egyre bíztatóbbnak néz ki, nagyon ütős darab lehet belőle.
összesen legalább 120ezer forint környékén fogsz kifizetni az iphone-ért a szolgáltatón keresztül, a maradék rész a szolgáltatóé, csak hogy legyen fogalmad róla, hogy nem 40ezer forint az a 40ezres iphone..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 1 / 2
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Magisk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest