Új hozzászólás Aktív témák
-
kola.11
tag
válasz Aftereffect #18 üzenetére
Sajnos, a Store-ban nincs egyetlen alkalmazás sem, amelyik 3fps-nél nagyob "sebességet" kínálna fel, de bizonyára az SDK csak ennyit enged meg...
Reméljük, a v4.0 fw-ben lesz már elmozdulás ezen a téren is (holnapután talán kiderül).
-
Aftereffect
tag
válasz infectedmann #17 üzenetére
"Amúgy szerintem a gyorsfotósorozat készítés elvén működik"
Mind ahogy minden videó..
Ez jó lenne aláírásnak is
-
infectedmann
őstag
eredeti iPhone -on szerintem az 2G -s iPhone -t értették és ez a program egy vicc. Valami előbeharangozó nagyon alfa tesztnek se nevezném. Akkor már JB és Cycorder ha annyira videózni akarok, ami amúgy is egy vicc 2G -s iPhone -on Max poénból érdemes videózgatni, de semmi más.
Amúgy szerintem a gyorsfotósorozat készítés elvén működik, ultragagyi kivetelben
[ Szerkesztve ]
-
G.FeT
tag
Kezdem úgy érezni, hogy a K800i-m 176x144@15fps-es videója nem is annyira gáz.
[ Szerkesztve ]
90-es évek? Az nem tavaly volt?
-
Prof01
veterán
-
Aftereffect
tag
Nézd meg milyen videót vesz fel az S, utána tényleg sírhatsz hogy nincs olyanod
-
Rickazoid
addikt
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
félisten
válasz HardSanyeee #9 üzenetére
akkor passz.
-
plus44
veterán
Mi a fene? Az Apple kezd engedékenyebb lenni?
A cím tényleg furcsa...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
HardSanyeee
őstag
válasz FoxiestFox #7 üzenetére
Még régebben olvastam, hogy valakiknek sikerült 1600x1200-as videó felvételi képességre bírni az iPhone-t de csak 5 mp-ig és csak 10 fps-sel. Vagy lehet, hogy 10 mp volt 5 fps-sel, mind1 is, lényeg, hogy többet is ki lehet belőle hozni ennél.
-
válasz FoxiestFox #7 üzenetére
Nem, még igazából az se... Jobban bekavar az, hogy az Apple hivatalos API-kkal csak állóképeket lehet felvenni, és azokat is csak egyesével, a felhasználó nyomogatásával. Privát API-kkal lehet folyamatosan is képet rögzíteni, ezen az elven működnek a Cydiás videófelvevők.
Jelen esetben nem tudom mit használnak, mert 1) a teljesítmény csapnivaló és 2) az Apple beengedte a Store-ba, ami privát API-k használatánál nem így szokott történni...
“All nothings are not equal.”
-
félisten
válasz HardSanyeee #6 üzenetére
Nem biztos hogy a procin múlik. Lehet, hogy a kamera egységből nem lehet több adatot kiolvasni ilyen sebességgel.
-
HardSanyeee
őstag
Hát grat a programozóknak, hogy egy kb. 400 MHz-es prociból csak 213x160@3fps sebességet tudtak kihozni és hogy ezért még pénz is kérnek... (kár hogy nincs sírva röhögős, földet verős szmájli )
-
bmwk1200s
őstag
Nézem milyen nevekkel illetik az iPhone-t...kedvencem: HYPEphone 3G Asss
Semmit sem írok alá!
-
fairi
addikt
látod már a cikkírók is fikázzák az ájfont...
Tény és való 3Gs csak a 2G-nek a másolata -
bmwk1200s
őstag
Nekem kicsit vicces a cikk címe: "Videofelvételi lehetőség eredeti iPhone-ra is"....
Nekem akkor nem eredeti az iPhone-om?
Na jó, nem kötekedek, de szerencsésebb lett volna, ha a generációt nevezi meg a cikk szerzője.Semmit sem írok alá!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest